• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.06.2016

21:47

ŠOKANTNO SVEDOČENJE JELENINE PRIJATELJICE: Plašila se svekra, pričala je da je on MRAČNI ČUDAK!

Vesti

ŠOKANTNO SVEDOČENJE JELENINE PRIJATELJICE: Plašila se svekra, pričala je da je on MRAČNI ČUDAK!

Podeli vest

Jelena mi je uvek govorila da zazire od svekra Vladimira jer se veoma čudno ponaša, tvrdi njena drugarica... Svekar posle Jelenine smrti u gluvo doba noći obilazi njen grob i mesto na nasipu gde je ubijena

Svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović živela je u paničnom strahu od svog svekra Vladimira i pričala za njega da se ponaša kao mračni čudak, otkriva njena bliska prijateljica!

MAJKA UBIJENE JELENE O LJUBAVNOM TROUGLU: Ne znam da li je Indi zaljubljena u Zorana, ali mojoj ćerki nije bila drugarica!

Prema rečima ove žene, koja nije želela da joj objavljujemo ime, Jelena se stalno žalila da je Vladimir veoma težak čovek, sa kojim je gotovo nemoguće komunicirati. Najviše joj je smetalo to što noću nikada ne spava, već se šeta po dvorištu, tumara po kući i plaši ostale članove porodice.

Jelena nam je pričala da njen svekar noću ne spava, već tumara po kući, sluša duhovnu muziku i plaši ukućane
Prijateljica Jelene Marjanović

Što je najčudnije od svega, Vladimir posle Jelenine smrti često noću obilazi na njen grob i mesto gde je ubijena, navodno, da bi oterao manijake koji se tu skupljaju.

Težak čovek

Kako smo saznali, Vladimir je bio jedina osoba iz porodice Marjanović na koju se ubijena pevačica konstantno žalila.

- Jelena nije bila neko ko kuka i iznosi prljav veš iz svoje kuće, ali nam je o svom svekru Vladimiru baš često pričala. Objašnjavala nam je kako ga se jako plaši jer je veoma težak čovek, sa kojim je nemoguće komunicirati. Voleo je da drži pridike, da se meša u sve, čak i u njen i Zoranov odnos, stalno je podsećao da je on glava porodice... Uvek kada bi ostala sama s njim bilo joj je neprijatno - otkriva nam naša sagovornica.

UBISTVO PEVAČICE, SAVRŠEN ZLOČIN?! Posle 80 dana istrage jedino se zna da je Jelena zverski likvidirana!

Pored teške naravi, Jelena je stalno isticala i Vladimirove neobične navike, koje su joj baš smetale.

- Govorila je stalno za njega da je mračni čudak. Sve nas je šokiralo kada nam je ispričala da njen svekar noću nikada ne spava, već tumara po dvorištu, šunja se po kući, puši, sluša neku duhovnu muziku... Čim bi svanulo, Vladimir bi se smirivao i odlazio na spavanje. Nekada je znao da prespava i ceo dan - priča ova Jelenina prijateljica.

Novak Đurović/Public

Ubijena pevačica je, prema tvrdnjama njene drugarice, uvek insistirala na tome da nema nikakav odnos sa Vladimirom i da se trudi da izbegava njegovo društvo.

ISTRAGA UBISTVA PEVAČICE! Jelenina svekrva Zorica Marjanović ponovo u policiji!

Zbog toga još više čude Vladimirove priče kako je u velikoj žalosti za snajom.

- Nema nikave dileme da se Jelena i njen svekar nisu slagali. Baš zato je svakome ko je sa tom činjenicom bio upoznat, u najmanju ruku bilo neobično to što je Vladimir insistirao kako bog zna kako pati za svojom snajom. Svi u Borči znaju da on noću ide na njen grob, pošto navodno brine da ga manijaci ne oskrnave. Često odlazi i na nasip, na mesto gde je pronađeno Jelenino telo, sve pravdajući se kako hoće da spreči da neko ukrade i razbaca cveće koje članovi porodice i prijatelji tamo ostavljaju. Osim toga, čitamo u medijima njegove izjave gde je sav patetičan, izdaje se za čoveka koji nikada neće prežaliti smrt svoje snaje, priča o tome kako su pili jutarnje kafe... Sve je to, složićete se, u najmanju ruku čudno i sumnjivo - smatra Jelenina drugarica.

Sablasna porodica

Prema tvrdnjama ove žene, Jelenine prijateljice u početku nisu sumnjale da su Marjanovići umešani u njeno ubistvo, ali su vremenom promenile mišljenje.

ZORAN MARJANOVIĆ NAMERNO OMETAO ISTRAGU: Policija odbacuje njegovu verziju Jeleninog ubistva?!

- Neke stvari su toliko očigledne da ne možete da ih ne primetite. Ne bih da Marjanoviće nazivam sektašima, ali je i više nego jasno da nisu obična porodica. Silne ikone u kući, priče o natprirodnim moćima, svekrvino nepojavljivanje na sahrani, čudno oblačenje i frizure... Sve ukazuje na to da su se u toj kući dešavale neke veoma sablasne stvari i da je Jelenino ubistvo možda i kulminacija takvog stanja - dodaje Jelenina prijateljica na kraju razgovora.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

Vi niste normalni. Razapinjete ljude sto se po vama cudno oblace...

Kuma Vera

pre 7 godina

Mene licno ne zanima kako se oblace vec da se slucaj razresi i da se akteri i pomagaci posalju na zasluzen odmor. Izgleda da brod ubrzano tone.Kucu Marjanovica je napustila ili su je izbacili ,kuma Vera Vukomanovic.Shvatila je da su presusili izvori sa ikone,a i da zbog saucesnistva moze dobiti 15 godina u Sremskoj Mitrovici ili Zabeli.Jasno je ko je sledeci idealan za poligraf odnosno ko ce prvi propevati.

nada

pre 7 godina

Sve ovo sto je kazano je i istinito i tu nema dileme. Odlaziti nocu na groblje pokazuje da su djavoli i da nocu i on i Zoran ne spavaju vec su u svojim seansama i mracnim planovima tako da se bojim da ce opet naci neku zrtvu i pociniti novi zlocin.Da li je moguce da se Jelenina mama boji da bilo sta kaze a ocigledno je da se boji jer je prosto nemoguce za 6 godina braka da se cerka bas nista ne pozali. Ovde stvarno ne treba traziti dokaze ko je ubica vec ih sve uhapsiti i staviti pod istragu. Vodja je matora vestica a ubice kao i pomagaci su Zoran, svekar i dever jer je nemoguce sam ubiti i sam baciti telo u kanal bez icije pomoci !!!!!!!!!!!!!

meda

pre 7 godina

U svemu se slazem sa Vasim komentarom, osim u jednoj stvari. Verujte da moze neko i gooodinama da zivi u paklu, a da se nikome, pa ni majci ne pozali, niti, nagovesti da je to tako. Ali, sa druge strane, neko ko se cesto vidja sa npr cerkom i zetom, mora da vidi, da tu jedna strana guta knedle, samo AKO HOCE da vidi.

Info

pre 7 godina

Nazalost proslo je mnogo vremena a ubica/ubice setaju slobodni: Pa ja bih posle svega mogao sledece sebi da zamislim: - Zoran zapoceo zlocin / odneo les - Vladimir dovrsio posao / odneo les - Milos saucesnik / odneo les Ko u toj porodici ima kakvu ulogu to je za posebnu analizu Tuzilastvo treba sve da poselje na poligraf.

starica

pre 7 godina

Svekar je bas providan u svojim spekulacijama - znalo se vec od pocetka da niko ne dolazi na nasip da baca cvece, nego da je to njegovo delo da bi policiji odvukao trag. Sada izmislja da kontolise grob i mesto ubistva a u stvari to mu cini zadovoljstvo jer mu se prosirio krug nocnih setnji. Bas me interesuje sta ce kao sledece da izmisli!

law abiding citizen

pre 7 godina

ne znam koliki je poglavica čudak al da je van vremena to stoji, no juče je jedna osoba prokomentarisala da je jedan snimak misteriozno "nestao" sa njim kao glavnim akterom..reč je o snimku možda i prvom nakon ubistva a o tome sam pisao 5dana nakon zločina-tačno je apsolutno da matori izgovara nešto poput "gde baš čekićem Zoranovim" policija je s razlogom sakrila i taj snimak i mnogo toga od javnosti...još jednom hvala Radi M. što je "zokijutrećeoko" nadražila bradavice pa je to iskoristio za onaj ranojutarnji selfi...siguran sam da i ostali "hristovi vitezovi" koje on predvodi i sami ispod okruglog stola kriju "Playboy"...

zorann

pre 7 godina

U pravu ste,gdje je taj snimak?Mada mi se cini a ne tvrdim,rekao je:Zoran i njegov cekic*Ove olosi stiti neko mocan..Ocigledno svi znaju ili znamo,samo oni sto su zaduzeni za to ne.

branka

pre 7 godina

Nadice Topcagic nema da nije i ona bila svinger u krevetu pokojnice?

citateljka

pre 7 godina

Sta se vise ceka?! HAPSITE OVE MANIJAKE!!! Nema nikakvih drugih manijaka osim Marjanovica. Koga taj klempo vise farba?! Prvo je razbacivao cvece po nasipu da skrene istragu u pogresan pravac a sada kobejagi seta po groblju i nasipu da otera neke manijake koji se tu skupljaju. Sta ce jos izmisliti taj bolesni mozak??? Dosadilo mu dvoriste za nocne setnje pa prosirio krug kretanja. Ko zna zasto ide tamo i sto vilenja po groblju. Mozda ga jure baba Jaga i lucifer...Gorece on u paklu a i njegovi naslednici...

Lola

pre 7 godina

Bese li pravilo "Da se ubica vraca na mesto zlocina"? Po tome nisu manijaci u pitanju, nego manijak. Mozda mator covek pa pati od nesanice, od grize savesti ili od straha. Cudni jesu, al' razmisljaju ne za dve, nego za cetiri noge i 'vataju nesrecnike i beznadezne slucajeve na primitivizam i nadljudsku moc. Ne naplacuju usluge, ali primaju "poklone" za koje ne placaju porez, pretpostavljam...;)

iva

pre 7 godina

Pa pošto noću odlazi na grob i nasip, da li je možda i one peruške zabadao na mestu, gde je Jeca bačena. Što je nije čuvao za života da joj se ne desi ovaj užas. Strašno!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija