• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.06.2016

20:09

MAJKA UBIJENE PEVAČICE U AGONIJI: Hoću da znam ko mi je uzeo dete, SAD SU MI SVI SUMNJIVI!

Vesti

MAJKA UBIJENE PEVAČICE U AGONIJI: Hoću da znam ko mi je uzeo dete, SAD SU MI SVI SUMNJIVI!

Podeli vest

Zorica Krsmanović, majka pokojne pevačice Granda, sve više vremena provodi razmišljajući da li postoji istine u tvrdnjama da njena ćerka nije ubijena onako kako su joj to predstavili Marjanovići!

- Deco moja, ja sam totalno sluđena! Toliko informacija, saznanja, napisa, da ni sama ne znam šta je prava istina. Najgore mi je što ja sama ne mogu da sklopim neke detalje i povežem stvari. Stalno razmišljam i preispitujem se. Da mi je Jelena bar nešto rekla ili imala neki problem, pa da mogu da znam da nešto jeste tačno ili nije. Verujem da će se uskoro ova agonija okončati i da ću saznati ko je taj što mi je uzeo dete - očajna je Jelenina majka.

On je ispričala i da je ćerka ubijene pevačiće Jana krenula u vrtić.

- Jana je malo kod mene, malo kod oca. Međutim, sada je krenula u vrtić, pa onda dođe samo na ručak i spavanje. Samo da mi ona bude dobra i srećna. Zoran dođe, obiđe me ili pozove. Eto, i u subotu su došli i na Zadušnice - kaže Jelenina majka Zorica.

Inače, kako saznajemo, Jelenina majka Zorica i članovi porodice Marjanović posetili su grob ubijene pevačice, ali su tamo išli odvojeno. 

MAJKA UBIJENE JELENE O LJUBAVNOM TROUGLU: Ne znam da li je Indi zaljubljena u Zorana, ali mojoj ćerki nije bila drugarica!

ISTRAGA UBISTVA PEVAČICE! Jelenina svekrva Zorica Marjanović ponovo u policiji!

UBISTVO PEVAČICE, SAVRŠEN ZLOČIN?! Posle 80 dana istrage jedino se zna da je Jelena zverski likvidirana!

ZORAN MARJANOVIĆ NAMERNO OMETAO ISTRAGU: Policija odbacuje njegovu verziju Jeleninog ubistva?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
magda

pre 7 godina

Ne mogu vise da slusam ove gluposti,ne postoji savrsen zlocin,da hocete da ga razotkrijete vec bi to uradil.\n

Branka

pre 7 godina

Nedaj Boze nikome tvoju bol, :'( Neka ti dragi Bog podari snagu da sve mozes izdrzat i da pozivis sto duze svojoj unuci Jani.

Dema

pre 7 godina

Ukoliko se ispostavi i dokaže da je zločin izvršio neko od Marjanovića,baš me interesuje šta će da kaže Jelenina mama.

Branka

pre 7 godina

''Dema'' reci ce ono sta treba reci,a ja se divim Zorici na njenoj mudrosti,pametna zena,jer u protivnom bi joj bilo uskraceno od Marjanovica da vidja unuku,a to bi je definitivno ubilo,Jana joj daje snagu.

nada

pre 7 godina

Eto jos jednog dokaza da Marjanovici ne zele nikakav kontakt sa Jecinom majkom ! Sto se Zorana tice i ako je poseti to je zbog glasina i novinara koji prate njihov svaki korak i da bi navodno dete imalo kontakt sa bakom a koji bi najradije izbrisao ali dete hoce baki ! Dabogda im se seme zatrlo i nikada ne videli bela dana-a dace bog.

Tarantula

pre 7 godina

Kad kazes ' dabogda im se seme zatrlo' tad kunes malu Janu, razmisli pre nego prospes svoj otrov.

lili

pre 7 godina

Zorice, ni ja nisam opterecivala moju majku problemima mog uzasnog braka jer sam uprkos protivljenju oba roditelja uletela u pakao koji sam do skoro podnosila radi dece i naroda. Moje patnje je znala samo moja najbolja prijateljica i sestra jer covek mora negde da isprica i olaksa dusu. Jeca vas je jako volela i zelela da Vas postedi stresa i briga. Zelim Vam puno snage i nadam da ce se sve resiti i saznati.

juka

pre 7 godina

neuzvracena ljubav a sta ce drugo biti motiv?svemuske osobe kome nije uzvratila ljubav moraju bit pod povecalom.

Mosa

pre 7 godina

Uinteresu zataskavanja slucaja policija i tuzilastvo se neobraca javnosti

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija