• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

23.06.2016

22:47

MARJANOVIĆI U VATRI: Posle privođenja svekrve Zorice, članovi porodice ubijene Jelene strepe KO ĆE BITI SLEDEĆI?!

Vesti

MARJANOVIĆI U VATRI: Posle privođenja svekrve Zorice, članovi porodice ubijene Jelene strepe KO ĆE BITI SLEDEĆI?!

Podeli vest

Ponovno privođenje Zorice Marjanović, svekrve svirepo ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33), unelo je pometnju među ostalim članovima porodice, jer ne znaju ko će od njih biti sledeći

Oni deluju veoma uznemireno, te se stiče utisak da neko nekoga štiti, a inspektore pitaju kada će već jednom prestati da ih pozivaju na saslušanje i dopustiti im da u miru oplakuju Jelenu - kaže za Alo sagovornik blizak porodici

MAJKA UBIJENE PEVAČICE ŽIVI U STRAHU: Zatvorila se u kuću, skriva se od UBICE koji je još na slobodi!

S druge strane, u policiji kažu da zasad niko ne upire prstom u Marjanoviće da su oni izvršili zločin, ali da se iz dosadašnje istrage može zaključiti, ako ništa drugo, da mogu pomoći u vezi sa motivom ubistva.

- Zoran Marjanović će takođe uskoro biti pozvan na informativni razgovor. Moguće je i da će opet biti poligrafski testiran, jer se sumnja da je ranije pio lekove za smirenje. Bili su baš iznenađeni kada smo pozvali Zoricu na ponovno saslušanje. Verovatno kako bi saznali ko je sledeći, pitali su nas: „Da li ste sa nama završili?“- priča za Alo izvor blizak istrazi.

ZORAN MARJANOVIĆ NAMERNO OMETAO ISTRAGU: Policija odbacuje njegovu verziju Jeleninog ubistva?!

Kako kažu sagovornici bliski Marjanovićima, njima smetaju i inspektori u civilu, koji prate svaki njihov korak, iako često u javnosti tvrde da policija treba da radi svoj posao i da jedva čekaju da se Jelenin ubica uhapsi i tako im se život vrati u normalu. 

Beogradska policija od 2. aprila traga za Jeleninim ubicom. Dosad nije pronađeno ni oružje, niti je utvrđen motiv svirepog zločina.

Pitanja bez odgovora?

- Ko je poslednji video Jelenu živu?

- Da li je bila na nasipu u Borči kada je nestala?

- Gde je ubijena?

- Gde su bili članovi porodice u vreme surovog zločina?

- Ko joj je sve pretio?

- Koji je motiv ubistva?

- Gde je oružje kojim je likvidirana?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Posmatrac

pre 7 godina

Ona je glavni zlocinac. Ostali clanovi porodice su svesni i nesvesni pomagaci.

starica

pre 7 godina

Na ova pitanja mogu samo Marjanovici da daju tacne odgovore. Matori je ispod proseka inteligencije i svi njegovi pokusaji da skrene paznju na drugu stranu su bili jako providni, on je taj koji sve planira i kolo vodi. Niko od njih nije u tuzi i zalosti za Jecom - to se moglo videti na desetinama slika, njihovim gestikulacijama a pogotovu kroz Zoranov intervju gde nema cak nimalo emocija niti jedne jedine suze. Cvece na nasipu je matori razbacivao da skrene istragu u pogresan smer a sada se seta nocu po nasipu i groblju da ne bi "manijaci" sta ostetili...

laza

pre 7 godina

Da nije predmet s kojim je jelena ubijena u kovcegu pa svekar zato obilazi nocu grob

Zacudjena

pre 7 godina

Ja vec rekoh odavno! Nisu se smirili dok ju nisu ukopali (malo prebrzo za nekog tko je tako monstruozno ubijen !cudi me da obdukcija nije trajala duze!?)!Zatim bez ikakve dozvole prave nadgrobnu plocu i postavljaju na drzavnu povrsinu,a sve se postavlja u dan ,dva(zavrseni radovi!).Od tada vise ih nema na groblju,niti kraj spomen ploce na nasipu,a kad sam cula da stari seta nocu i obilazi oba mjesta,pitam se sta se krije ,ili u grobu ili kod te spomen ploce,sto stari svekar slijepo nadgleda nocu!Ocito da se boji da netko ne bi ucinio nesto neobicno,tj.provjerio sta se to tamo krije!Jako sumnjivo ponasanje!

meda

pre 7 godina

Ponovo se pitam: Sta je policija radila do sad, ako su ova pitanja i dalje bez odgovora?

Mina

pre 7 godina

Da su nevini i da je toliko žale koliko uvek vole da istaknu, ne bi strepeli i tresli se, već bi i sami okapali po policiji raspitujući se dokle se došlo sa istragom... Mislim da se počinilac i pomagači odavno znaju, istraga tapka u mestu sa dokazima sa kojima bi ih privela pravdi... ali prosto je neverovatno kako baš ništa ne postoji, kao da je neko od početka u policiji sabotirao čitavu istragu! Verovatno im je sada još samo nečije priznanje ostalo kao mogućnost da se pomaknu sa mrtve tačke... nažalost!

Zacudjena

pre 7 godina

@Starica,u pravu ste potpuno! Stari Vladimir se veoma cudno ponasa,jer cemu nervoza i cemu nocno obilazenje groblja,spomen ploce,ako nesto ne kriju!Cinjenica jeste da sam skrece paznju i izaziva pomisli da nesto bas tu kriju,a i da su se promjenili otkako su stavili spomen plocu!Niti vise po danu idu na groblje ,niti obilaze tu spomen plocu,osim Jecine majke.Sta se dogodilo sa onom njihovom starom kucom u kojoj su zivjeli,prije nego su ovu dobili od tog politicara?Da li je ikome palo na pamet da provjere sva ta mjesta,koja oni ocigledno cuvaju po noci(tj.Stari),sto ni malo nije normalno!A i treba da ih saslusavaju stalno i nenajavljeno,tako da se ne mogu dogovarati medjusobno!Niti piti tablete za smirenje!I zasto svekrva ne dobije sudski nalog da mora na poligraf!?Sto je ona "drugacija" od svih?Nikome jos nije "oduzelo" energiju,pa nece ni njoj,to su glupi razlozi,jer zna da bi pala na poligrafu i krije nesto!Sram ih moze biti!Sto dalje svjesni smo da jedino oni znaju sta su uradili Jeci,a i da ih netko stiti opasno,sa viseg polozaja..inace bi onaj tko je zadnji ju vidio zivu,odavno bio pritvoren ,jer kako on tvrdi da nije kriv,tako mi mislimo da i te kako jeste! Lagao je i skrenuo istragu,dobio na vremenu itd.I zasto se ne traze te sms poruke sa Vibera,sa servera,znamo da se mogu dobiti (prepiske obrisane sa Jecinog telefona i Zoranovog,a tko zna cijeg jos?!Laz je takodjer da su "kumovi" trebali doci tu vece,kad Indy prica da je ona tu noc trebala da snima pjesmu!Cinjenica da je bila na nasipu i ona,nakon svekrvine price,jos mi je cudnija!I sto je lagala Indy da je prijateljica ,ako nije ?!!

snoop dog

pre 7 godina

Alibi koji je Zoran dao , je nista drugo nego prica za decu.... odrasla zena nestaje u sred bela dana, dok on sa cerkom juri leptirice po livadi ???? i dalje Jelenino telo nije pronadjeno tog dana , to jest veceri- noci iako je policija imala psa tragaca ? znaci da je neko u sitne sate dovezao i bacijo u kanal Jelenino telo. Voda u plucima nije znak da je ona bila ziva i disala pa bacena u kanal. Jednostavno voda ulazi u sve otvore tela u nesvesnom stanju ili smrti a gasovi izlaze. Ovo zavisi od polozaja tela. Jelena je ubijena ranije, a ortopcija ako je uradjena kako treba, mora tacno da potvrdi vreme smrti. Vreme smrti je kljucni dokaz u ovom slucaju da li Zoran i familija govore istinu ili ne......

Anja

pre 7 godina

Pa valjda policija po njenom mobilnom moze znati gde se nalazila u trenutku kad je njena majka dobila poziv od nje..Cemu ovoliko rupa u ovoj istrazi..Zasto ne obave razgovore sa svim clanovima porodice u isto vrijeme u razlicitim prostorijama..ovako dodje mama kaze pitanja i odg.i oni se pridrzavaju istog..Neko ovdje nekog stiti..Marjanovic Policiju i obratno.. Kolo macke i miseva..

bog otac

pre 7 godina

sv.ivan krstitelj je stradao ,žrtvovan da bi svevišnji -isus-opstao kao božiji sin.to se desilo na dan jeleninog rođenja 29.08!!! sudbina jece krsmanović da bude žrtvovana da bi svekrva zorica marjanović zadržala nadprirodne moći i zarađivala za život porodice!!!! pročitajte sudbinu svetog ivana krstitelja,...orgije koje bi uništile grupu ako izađu u javnost uništilo bi ih sve.33. god kad je ubijena sa 33 udarca.-29.08.rođ.jecin je dan zločina nad sv .ivanom krstiteljem prethodnikom isusa krista-žrtva duboke fanatične religioznosti.otac i brat- a svi znaju-jecina majka dosta zna ali se boji-miloš? I NJU ISPITATI..,sve to za spas života i duše male jane i svih nas...indi je pogrešan trag...

starica

pre 7 godina

laza 24.06.2016. 00:07 @starica "Da nije predmet s kojim je jelena ubijena u kovcegu pa svekar zato obilazi nocu grob? " Lazo, odusevio si me tvojim komentarom i nasmejao ali ovo je ipak dobra pretpostavk mada je matori u onoj noci posle ubistva sve odneo na deponiju.

Sherlock

pre 7 godina

Policija zna, a i mogu naši plavi sve kad oće.Ali da bi se uhapsili, optužili itd. treba materijalnih dokaza(kojih nema) ili priznanja, svedočenja, koga će biti....bravo za Radu i za sve medije, samo ih "kljucajte" pući će najslabija karika-svekrvaideolog, vrlo brzo. Matori je organizator-setite se gde je i šta je radio do penzije. Vojnici dva bratića. E, ko je "bacio kamen", da ne konstruišem. Ko je poslednji video Jelenu živu? Da li je bila na nasipu u Borči kada je nestala? Pa zar ne reče Zoki hotlajn da je on video itd. Pogledajte marićevu ćirilicu i šta ga je Fila pitao. Mediji, samo cepajte, gatara i mali su najtanje karike. I malo pritisnite onog lorda i ostalu ekipicu muzičara sa kojima je onaj svirao. Biće i tu nekih tragova .

magda

pre 7 godina

Svi se svakog dana pitamo sta je policija uopste radila do sada, kad apsolutno nema nista, osim predpostavke da ne moze nikog da optuzi i da je zlocin savrsen.Znate mi smo svi pali s marsa i jedva cekamo da neko i zvanicno objavi ovakav zakljucak.\n

Sjena

pre 7 godina

Očekujemo hapšenje monstruma koji je ubio Jelenu.

Info

pre 7 godina

Mislim da je Jelena agonija trajala duze vremena a da su mnogi u njenom okruzenju mogli da naslute tragican kraj. Pa i ona sama .. U jeleninom slucaju se radi pre svega o jednostranoj ljubavi. Kada Jelena kuje u zvezde i velica svoga muza to samo po sebi govori o tome. Ako je na drugoj strani uopste nesto postojalo to je bila "bolesna" i "ekscentricna" ljubav, zelja da se sa njom besprekorno vlada .. Jelenine pesme npr. "Kazi andjele*, "Sve je manje od zivota" itd. dovoljno govore o njenoj nesrecnoj ljubavi a i o tome da u porodici nije bila ni malo prihvacena .. Naravno, vidljivo je, da je ona zbog toga mnogo, mnogo i dugo patila .. Majci se verovatno nije zalila jer joj je majka bila veoma bolesna .. Njena kobna greska je bila sto nije prijavila policiji da se plasi .. I sto nije napustila muza bar pocetkom 2016 godine .. Mnogo je to tuzna prica da tuznija ne moze biti. S jedne strane "andjeo" a sa druge strane "zveri" .. Sada je vazno kako ce se Jana odgajati, kao i da se pocinioci ovog zlocina privedu pravdi .. Jelena je za vreme kratkog i nesrecnog zivota ostavila neizbriv trag a to su: njene divne i osecajne pesme, izuzetna majcinska ljubav i izzetna dobrota .. To nas sve obavezuje da oduzimo svoj dug .. Hvala Informeru ..

Luna

pre 7 godina

Kojoj sekti pripada onaj ludak milan koji je pred dva dana brutalno izbusio trudnu devojku sa 18 udaraca? Kada je taj isao na groblje? Dali mu je keva vracara? Ha... Ha

hammster

pre 7 godina

Detalji istrage i ispitivanja se ne iznose u novinama, isto kao i detalji obdukcije. To sto je izneseno, verovarno nema mnogo veze sa istinom. Odakle vi znate ko cupa cvece na groblju i dali ga uopste cupa.

Kuma Vera

pre 7 godina

Izgleda da brod ubrzano tone.Kucu Marjanovica je napustila ili su je izbacili ,kuma Vera Vukomanovic.Shvatila je da su presusili izvori sa ikone,a i da zbog saucesnistva moze dobiti 15 godina u Sremskoj Mitrovici ili Zabeli.Jasno je ko je sledeci idealan za poligraf odnosno ko ce prvi propevati.

Boki

pre 7 godina

eh i ova policija sad bas nasla da degradira kecmana

blagoje supic

pre 7 godina

48 sati nije jos isteklo samo strpljivo.

srbin

pre 7 godina

Do kraja ce se izvuci, a nekog nevinog okriviti. Strasno! E, Srbijo...

Dax

pre 7 godina

Korak po korak... Hapšenje ubice/ca se čini sve bliže...

MAMA CECA

pre 7 godina

Sada pustite policiju da radi svoj posao mislim da se stvari kristalisu i nemojte sada policiju zbunjivati!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija