• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. C.

27.06.2016

21:20

NOVI PRAVAC ISTRAGE MISTERIOZNOG ZLOČINA: Marjanovići se plaše Jeleninog ubice, ZATO GA I KRIJU!

Vesti

NOVI PRAVAC ISTRAGE MISTERIOZNOG ZLOČINA: Marjanovići se plaše Jeleninog ubice, ZATO GA I KRIJU!

Podeli vest

Porodica svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović živi u paničnom strahu od njenog ubice i zato ga i krije od policije, tvrde najbolji srpski kriminolozi!

Analizirajući istragu koja traje već 86 dana, policijski i kriminološki stručnjaci Marko Nicović i Dobrivoje Radovanović uvereni su da je Jelenu ubio neko moćan, ko je imao dovoljno dobru logistiku da sakrije sve tragove za sobom.

Jelenu je ubio neko sa estrade, možda i iz kriminalnih krugova, koga je ona na neki način "izneverila"
Marko Nicović,
policijski stručnjak

MAJKA SVIREPO UBIJENE PEVAČICE: Pred očima stalno vidim Jelenu, po navici okrenem njen broj telefona i...

- Jelenu je ubio neko vrlo opasan, ko je bio u stanju da organizuje tako složeno ubistvo, ukloni sve tragove i zastraši sve moguće svedoke. Iz dosadašnje istrage jasno vidimo da Jelenina porodica, Marjanovići, znaju dosta toga o ubistvu, ali nemamo dokaz da su umešani. Dakle, ostaje opcija da je to učinio neko drugi, a da oni to znaju i ne smeju ni da pisnu, jer se plaše da bi ubica mogao da im se osveti - objašnjava policijski stručnjak Marko Nicović.

Prema njegovim rečima, ubica bi mogao da bude neko sa estrade ili iz poslovnih krugova, možda i iz sveta kriminala.

MARJANOVIĆI SATERANI UZA ZID! Ko će prvi da pukne, policija ponovo saslušava Jeleninog muža i svekra!

- Moguće je da je Jelena bila povezana sa nekim vrlo opasnim, ko joj je pomogao, uložio novac u nju ili je imao sa njom neku drugu vrstu veze. Taj neko se osetio izneverenim i rešio je da se osveti ubistvom. O tome govori i način na koji je Jelena ubijena, sa puno mržnje i strasti. Ako policija želi da pronađe ubicu, mora da pročešlja sve Jelenine tajne veze - istakao je Nicović.

Sa druge strane, kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da istraga "tapka u mestu" jer je prvih dana kiša uništila dobar deo tragova.

OTKRIVAMO! JELENA PRED SMRT MOLILA: Zorane, vodi me iz ove KUĆE PUNE LUDAKA!

- Policija još uvek nije došla do krunskih dokaza, a jedan od razloga za to je što su kiša i ljudski nemar uništili tragove na mestu zločina. Sada je jako mala šansa da se ubica uopšte pronađe, ali ništa nije nemoguće. Podsetiću da su neki zločinci privedeni pravdi tek nakon nekoliko godina. Mislim da policija radi najbolju stvar koju može u ovom trenutku, a to je da čeka grešku Marjanovića, koja bi možda mogla da ih približi ubici - rekao nam je Radovanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Info

pre 7 godina

Pa koliko sam ja upoznat Jelena i njen muz su se zestoko svadjali bar tri meseca pre ubistva. Zasto? 1. Jelenin muz sumnjao da ona ima ljubavnika? 2. Jelenin muz sumnjao da ce ona da ga napusti? 3. Jelena sumnjala da njen muz ima ljubavnicu/ljubavnika? 4. Odnosi u porodici su postali nepodnosljivi, pa je Jelena htela da napusti muza? Ko je moguci ubica? Muz (direktno ili naruceno ubistvo)? Ljubavnik (dever ili neko nepoznat)?

cvet

pre 7 godina

Moglo se procitati sa raznih strana da su se puno svadjali u zadnje vreme. U njegovim intervjuima se nekako mogao osetiti neki bes kad je pricao o njoj. A svekar kad je pricao o svemu sa nekim smeskom.. Zalosno sve ovo. Moguće da ga je htela ostaviti i eto, nije znao drugacije. Resiće to oni izmedju sebe.

Pravda

pre 7 godina

Skoro tri mjeseca zamlaćujete javnost tekstovima koji insuiniraju krivnju Marjanovića,kao počinilaca ovog montruoznog djela , a sad ova verzija?Ako je to tako ,onda i vi ,mediji takodje štitite tog nekog moćnika navodeći istragu na krivi tok? Velika bruka policije i medija uopšte!Jedina pravda u ovom slučaju bi bila da svi odgovaraju za svoju krivicu,prvenstveno monstrum koji je ovu jadnu ženu tako bezdušno lišio života ,zatim svi ostali ,uključujući Marjanoviće,medije i policiju! Tražimo pravdu!

motiv

pre 7 godina

Pa kod ubistva se polazi od motiva. Ko bi mogao da ima motiv? Muz (Ljubomora/razvod), clanovi porodice (mrznja/nezadovoljstvo), Ljubavnik (izneverena ocekivanja), sekta (porodica u sekti) itd. Marjanovici su davali mnogo kontradiktornih izjava u medijima, laznih izjava u policiji, uopste ne zale za Jalenom, odbijaju poligraf, ili piju lekove pred poligraf, itd. Stice se utisak da njima i nije stalo da se otkrije ko je ubica nego samo da ih policija ostavi na miru. Zasto? Ili su oni umesani u to ubistvo ili se plase ubice. S obzirom na njihovo ponasanje malo je verovatno da oni ne znaju ko je ubica/nalogodavac.

vaso

pre 7 godina

Zoran laze i glumi nevinasce...Ako neko imalo veruje Zoranovim recima onda je on naivan...Ovo ubistvo nije nikakva misterija vec obicno ubistvo koje glupa policija nije u stanju da rasvetli...Policija u srbiji nije u stanju zbrojiti dva i dva a onda ocekivati nekakav rezultat od budala je krajnje naivno...Znam da je tesko prikupiti dokazni materijal ako si nesposoban i odsutan..traziti predmet sa kojim je Jelena ubijena moze samo policija a ne neko ko se predstavlja kao policija...Marjanovica nisu ispitali policajci nego kreteni koji nisu u stanju pritisnuti ubicu sa nizom protivrecnosti...Zorana treba samo pazljivo slusati i nista vise...nazalost nije bilo ko da ga slusa i da mu postavi pravo pitanje...Zoran mozda nije licno ucestvovao u ubistvu ali je vise nego sigurno da dobro poznaje ubicu...najverovatnije da ubijena po Zoranovom nalogu...kako bilo da bilo...ubica ce se otkriti..Jelena i Zoran su ziveli skladno glumeci jedno drugome paznju i ljubav a to jednoga dovede do ludila i vidimo kraj jedne glumacke karijere...

tanja

pre 7 godina

Znaci sektasi mogu i dalje da zive po starom...malo komponovanje, malo vradzbine, malo satanisticke svirke, i tako dalje do sledece zrtve.\nNeko mocan je babetina vracara zorica!\nA ostali naravno da nesmiju da pisnu, to znamo svi zar ne!?\n\n

juka

pre 7 godina

Ubica je maximalno zastićen ko god da je u pitanju i neće biti hapšen.To se može napisati na osnovu izvestavanja medija za ovih 87 dana.E sada da li je sve ovo medisko istina mi citaoci ne možemo znati,jer nemamo pristup policiskom radu i samom toku njihovog rada.Ali je zaista evidentno i očito da policija radi reda radi i da je ovde vuk pojeo magarca.Razna naklapanja i mediske objave ničemu ne služe.Nemoguce da nisu nasli nikakav dokaz.Ja mislim da jesu ali kažem NE SMEJU DA GA HAPSE.Tuga šta ćes.Živimo u takvoj potkupljivoj državi.

Andja

pre 7 godina

Hajde obavestite ih zdusno , kako da se ponasaju da slucajno nesto ne otkriju ..Logicno bi bilo da se ovakve izjave kojekakvih eksperata ne obelodanjuju da ne bi uticale na " svedoke" .. ucesnike , saucesnike .. u Srbiji je praksa drugacija, svi sve znaju ali bez rezultata ...

nada

pre 7 godina

Sada ce jos ispasti da su oni neduzni i da ce im se cela Srbija izvinjavati-koje price za malu decu .Pa koje tajne Jecine veze kada je Zoran isao svuda sa njom. Estrada jeste zlo i tamo se svasta desava ali Zoran je taj koji sve zna i nagovorio je svoju zenu da ponovo pocne pevati. Najmocniji na Estradi su Sasa Popovic,Lepa Brena i Ceca ili ? Koliko neko moze biti uplasen od Marjanovica i davati toliko kontraverznih izjava za novine a da nije ucestvovao u tome. Sada se boje "za zivot ".Znaci toliko su "voleli Jelenu" !!!!!!!!!!!

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Ispasce kako mi to budemo zeleli.Zar vasim zivotom treba da upravljaju i vladaju ZVERSKE UBICE i NJIHOVI SAUCESNICI. Ko god da pomaze Marjanovicima shvatite I NAD POPOM IMA POP! Sta nam je ciniti? Kako da pomognemo onom andjelu kojoj su zveri ubile Majku? Kako da zamrznemo imovinu u korist Jane. Njena Majka je bila robinja celoj toj bulumenti i za to mora da bude placena. Zversko izzivljavanje od strane svih clanova te djavoljske familije mora biti isplaceno. Odsteta za njen zivot je neprocenjiva vrednost ali barem da ovo dete ima krov nad glavom oni ce i tako biti iza resetaka.STAN JE PRODAT I GDE SU NOVCI? Advokati ce uzeti sve ako se to ne uradi.Reagujmo dok nije kasno. Jelenina Mama je bolesna i uplasena treba joj pomoci u svakom smislu. Imamo li mi u zemlji Srbiji ADVOKATA koji ce POMOCI OVOJ MALOJ NAPACENOJ DUSI. PRAVDA za JELENU! PRAVDA za JANU! PRAVDA za Jeleninu Mamu! Pravda za sve ciste i postene duse SRBIJE i sire! ZVERIMA JE MESTO iza RESETKA ! DOZIVOTNO!

Ninche

pre 7 godina

Kao i svako normalan, zelja mi je da se ubica otkrije i kazni, da se zavrsi vise ovaj ''rijaliti'' koji je napravljen i medijski propracen, ali jos vise mi je zelja i iskreno se nadam da ova porodica nema nikakve veze sa ubistvom Ne, ne mogu da upirem prstom i da kazem ''da, oni su..a bez pokrica'' mogu samo svim srcem da se nadam Da nisu krivi A upravo zbog Jelenine cerke, kojoj je dovoljno teska i strasna cinjenica sto ce odrastati bez majke..ali Jos gore i jos teze bi joj bilo saznanje da joj je majku ubila porodica Marjanovic, cije je i ona deo..i koji su njena krv. Takav pecat i takav ''krst'' nositi ceo zivot je strasniji cak i od gubitka Zato, iskreno se nadam da ce ubicu uhapsiti uskoro, a da to nece biti Marjanovici, a pogotovo Zoran Marjanovic Zbog Jane, zbog Jelenine majke, i zbog same Jelene

Dan

pre 7 godina

Meni je tako delovalo, Zoran zna nesto kao da je zastrasen !!

MAMA CECA

pre 7 godina

Nicovicu mislila sam da ste najbolji u svom poslu a sada mislim da se neko trudi da se istraga nastavi u vise pogresnih smerova.....upravu ste radi se o politicaru koji je organizator kriminala u politici je ali nestite oni njega vec on njih....dragi moj Nicovicu tako stoje stvari:D

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Strasno je kada se politicki polozaj koristi u ove svrhe. Ko je taj uspesni privrednik politicki aktivan koji stiti zversko ubistvo? Kako bi se on osecao da mu zveri ubiju dete ni krivo ni duzno? Kada se politika uplice i u sport sta reci osim TRULEZ. GDE JE NOVAC OD PRODATOG STANA NA CERAKU?

Lana

pre 7 godina

Bravo za komentar ! Pravo u sustinu stvari ! Nicovic kao da nije u toku desavanja i pristiglih informacija koje su novinari prikupili .. a kao da nisu ni doprli do milicije ?!? …..

Neko iz mase

pre 7 godina

Ja sam sve ovo prokomentarisao i kada je Vučić odustao od objavljivanja imena ubice. U pitanju je neki moćan ili važan čovek i Vučić ne sme da mu se zameri a lepo je rekao da će za 48 sati da objavi ime ubice. Zašto je odustao da objavi to zna samo on.

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

MANIPULATORI! MI SE BOJIMO! I nad popom ima pop! Pa vi ste VITEZOVI cega se bojite? 40 godina tamnice? Zao nam je ali JANI je ZVERSKI UBIJENA i OTETA MAJKA! PRAVDA za JELENU! PRAVDA za JANU! PRAVDA za Jeleninu MAMU! PRAVDA za sve nevine zrtve nasilja!

ratko pavlovic

pre 7 godina

mislim da sada puno s**u Izmisljaju i narodu bacaju prasinu u oci Oni nemaju nista od dokaza pa zbog sramote moraju tako da konstruisu celi slucaj.Kakav mocan ubica.Celu istragu vode traljavo Mnogo dokaza forenzickih oni su unistili na terenu i sad izmisljaju Nema im vise SABLJE da mogu namestati dokaze ili prisiljavati nekog KESOM na glavi.

magda

pre 7 godina

Ne mogu vise da slusam ove izjave, koje ne bi ni da smo mentalno retardirani,progutali ovako lako kako vi mislite.Prvo sami ste izjavili da u policiji ima krtica,drugo zar ne mislite da Marjanovici glume strah od navodne velike zverke, koja je ubila Jecu,jer im je to taktika odbrane,koja je od pocetka prisutna u njihovom ponasanju.Ljudi se dogovorili da se tako odbrane,sta vam tu nije jasno.Da se stvarno plase ne bi izlazili iz kuce od pocetka.Morali su navodno da plate obezbedjenje ali to je bilo za javnost da se cuje,gde im je sad obezbedjenje,zaboravili ga.Mi vec od pocetka predpostavljamo da vi niste ni nameravali da okoncate slucaj i pronadjete ubicu,o tome govori vasa vrlo,vrlo traljava istraga a i priznali ste da navodno imate krticu,sve nam je jasno,ne mojte vise da pravite cirkus od ko bajagi istrage,to je uvreda za ljudsku pamet.    n

Lana

pre 7 godina

Moze li Nicovic da odgovori zasto je Zoran izbrisao poruke poslednjeg dana iz Jecinog telefona .. koje joj je slao .. i zasto je izbrisao one u svom telefonu .. koje je ona njemu slala ??? … Pa i malom detetu je dovoljan samo taj detalj .. ali Nicovicu nije …. ili to ne zna ?!?! ….

Lana Schwartz

pre 7 godina

\"Moguce je da je Jelena bila povezana sa nekim vrlo opasnim, ko joj je pomogao, ulozio novac u nju ili je imao sa njom neku drugu vrstu veze. Taj neko se osetio izneverenim i resio je da se osveti ubistvom. O tome govori i nacin na koji je Jelena ubijena, sa puno mrznje i strasti. Ako policija zeli da prona?e ubicu, mora da proceslja sve Jelenine tajne veze\".Ovo kaze Nicovic.\nZoran je taj koji je mogao biti povezan sa nekim vrlo opasnim! A Jelena je eventualno mogla imati ljubavnika,ali ja u to ne vjerujem.Ako je zeljela da napusti muza i ode iz njehove sulude porodice,onda se jedino Zoran mogao osjecati iznevjeren!\nIli sam ja stvarno naivna pa je onda taj neki NN ljubavnik koji je ulagao u njenu karijeru!\nIstu stvar je rekao astrolog Velickovic na samom pocetku istrage.Covjek je doslovno rekao da je Jelenu ubio covjek koji je protezirao i pomagao u karijeri!\nE sada slobodno mogu da tvrdim da policija saradjuje sa astrolozima.Ovaj astrolog je inace bivsi policijski inspektor.

dragisa

pre 7 godina

Ovde je sve jasno , sa 33 udarca ubijena je u ritualu, kakva suma kakvi bakraci, onda je odneta u kanal i bacena.Ritualno broj 33 je zastitni znak masonerije, neko je primljen u red masona iz krugova politicara i taj ritual je odrzan u kuci gde je zivela i tragovi su tamo bez obzira sto su oprali varikinom celu kucu.Postoje foreznicari koji i pored brisanja mogu da nadju tragove krvi, ali to nase vajane pandure ne zanima, oni ne smeju da se mesaju u svoj posaol.Svi su ogrezli u korupciji i kriminalu , obican covek strada , Srbija je otisla u pravcu koji ce je dovesti do konacnog unistenja, amerikanci dobro rade , njihove pudlice slusaju.

LEKI

pre 7 godina

Zatvoriti cijelu porodicu i držati ih u apsu dok neko od njih ne progovori Ali sam siguran milion posto UBICA JE PORODICA

tanja

pre 7 godina

Ha ha oni se plase, vega i koga???\niznenadjujuce ali zverka se plasi vracare jer je zverka ubedjena da ona ima moci\nzato zverka stiti veacaru\n

citateljka

pre 7 godina

"Marjanovici se plase Jeleninog ubice tvrde najbolji srpski kriminolozi!" Bolji vic u zadnjih nekoliko meseci nisam ni cula ni procitala! Da se nisu i ti "najbolji srpski kriminolozi!" udruzili sa Marjanovicima, pa nas sad i oni vuku za nos? Uzas! Fuj!

puno puta sam

pre 7 godina

.....citao besmislice" - strucnjaka za sve i svasta Nicovica, Spasica i njima slicnih! Toliko puta su "objasnjavali" precizno, neka ubistva, nesrece, stradanje, razloge, nacine........ Secam se, kako su pisali, da je legija na "dalekom" istoku, i da se tamo krije, a on bio citavo vreme u - BG. Ima jos dosta primera, ali ne verujem da ce biti objavljeno, pa da ne gubimo - vreme! Samo da dodam, da policija svaki dan "obavestava" Marjanovice, sta ce sutra da ucine, tako da im daju vrlo precizne - instrukcije?! Ovo je tuga - prevelika!

miki delija

pre 7 godina

posto ga kriju to jest ako je to tacno da bih progovorili samo pendrek demokratija je za njih nista vise pa da vidis kako ce sve reci

Stela

pre 7 godina

Ne plaše se oni ubice., već su do grla u go....., pa treba da se operu. Niko ne može biti iznad Zakona i države, ma ko ga štitio. Svi sumnjivi putevi vode ka toj porodici.Istina pčolako a sigurno kuca na vrata. Pravda za Jelenu.

Maki

pre 7 godina

Policijski strucnjaci MOGU sve sto je izbrisano iz kompjujera ili Telefona da povrate. Zasto stalno pisete da nemoze?

duša

pre 7 godina

Dosta više puštanja filmova.Oni štite sami sebe, jer su je ubili i to u kući.Očistilii tragove.Manipulišu i lažu, tu su nedostižni.Naravno, da se drže zajedno i budite sigurni da nikada neće priznati, jer ih čeka krivična odgovornost za ubistvo i saučesništvo.Ubili su je u kući. Potom, uklanjali tragove polako a sigurno,a prethodno izmanipulisali nestanak i pozvali familiju, novinare da očiste tragove i na nasipu.Naravno imali su pomagače. O ostalom da ne govorim. Zatim opstrukcija, traljav rad, nestručnost policije i sve ostalo što sledi.Užas.Babina" kugla je svetlela" za mnoge političare, estradne zvezde..i osobe koje su izgubile poslednju nadu..pa šta očekivati onda....

nena

pre 7 godina

treba organizovati veliki protest sa jednim jedinim ciljem da se narodu otkrije ubica taj kojeg kriju

snoop dog

pre 7 godina

Ajde da kazemo da je ubica ubio ili narucio Jelenino ubistvo na visokoj politickoj funkciji ? Postoji mogucnost da bas zbog toga istraga tapka u mesto. Secam se kada je Vucic davao izjave o ovom slucaju da je bio vrlo zabrinut i tom prilikom je rekao. Citiram "Ovaj slucaj je mnogo ozbiljniji nego sto sam mislio ????" da policija zna ko je ubica i da ce ga uhapsiti u narednih 48 sati, ali da ta informacija nece biti javno iznesena pre izbora, da ne bi uticala na same izbore ???? DA NE BI UTICALA NA SAME IZBORE vec da ce javnost biti obavestena posle izbora. Zasto je ON Vucic dao takvu izjavu ???????????

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija