• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

29.06.2016

12:36

VRATILI GA NAZAD! Uhapšen zatvorenik koji je u martu pobegao iz Zabele!

Vesti

VRATILI GA NAZAD! Uhapšen zatvorenik koji je u martu pobegao iz Zabele!

Podeli vest

Beogradska policija uhapsila je A. P. (30) iz Beograda koji je 2. marta ove godine pobegao iz zatvora u Požarevcu, gde se nalazio na izdržavanju višegodišnje kazne zbog razbojništva i trgovine oružjem, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova

Odbegli osuđenik je uhapšen na osnovu poternice koju je za njim raspisala Policijska uprava u Požarevcu, a po naredbi Kazneno-popravnog zavoda, precizira se u saopštenju.

A. P. je bio osuđen zbog krivičnih dela razbojništva i nedozvoljene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet oružja i eksplozivnih materija, navodi policija.

On je, prema presudi Višeg suda u Jagodini, 2011. godine na području Paraćina i Požege sa još jednom osobom ukradenim vozilom došao do dve zlatarske radnje i uz pretnju oružjem, koristeći masku i rukavice, od radnika oduzeo nakit i novac.

Tako je u jednoj zlatarskoj radnji oduzeo 4.303 grama zlatnog nakita, a u drugoj 2.037 grama zlatnog i 624 grama srebrnog nakita, kao i 8.500 dinara, navodi se u saopštenju.

SPREČENO KRIJUMČARENJE NARKOTIKA! Pokušala da doturi drogu sinu u zatvor!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija