• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

29.06.2016

16:18

STRAHOTA! Svešteniku iz Kovina pet godina zatvora zbog obljube deteta!

Vesti

STRAHOTA! Svešteniku iz Kovina pet godina zatvora zbog obljube deteta!

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na pet godina zatvora Milovana Ðokića iz Kovina zbog obljube 13-godišnje devojčice, objavljeno je danas na sajtu tog suda

Mediji su ranije preneli da je Ðokić sveštenik u mestu Pločice kod Kovina a da su da prijavu protiv njega podneli devojčicini baba i deda, pošto su posumnjali da se nešto čudno dešava.

Odlukom Apelacionog suda odbijene su sve žalbe kao neosnovane i potvrđena presuda smederevskog Višeg suda kojom je Ðokić osuđen zbog izvršenja dva krivična dela obljuba sa detetom iz od čega je jedno u pokušaju.

Oštećena je radi ostvarivanja svog imovinsko-pravnog zahteva upućena na parnicu, navodi se u informaciji suda. 

Ðokić je bio uhapšen u martu 2014. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 7 godina

Da li crkveni velikodostojnici imaju neki komentar na ovaj dokazani čin svog predstavnika? Zašto se gospodo ne oglasite povodom ovog slučaja? Zar ovakve stručne kadrove vi školujete i postavljate da obmanjuju narod? Još da vas podsetim da ovo nije jedini slučaj, setite se i Kačavende. SRAMOTA!

Stole

pre 7 godina

Ovo je strasno, za mene je crkva sveto mesto, gde covek nalazi mir i spokoj. Postade i crkva mesto za orgije.....sramota! Kazite kome posle ove sramote da verujemo?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija