• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

29.06.2016

21:21

POTRESNO! MAJKA UBIJENE PEVAČICE OTVORILA DUŠU: I dalje čekam da mi se Jelena javi, Jana mi je jedina uteha!

Vesti

POTRESNO! MAJKA UBIJENE PEVAČICE OTVORILA DUŠU: I dalje čekam da mi se Jelena javi, Jana mi je jedina uteha!

Podeli vest

Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Marjanović, ni posle 88 dana ne može da se pomiri s tim da njene ćerke više nema. U razgovoru za Informer Zorica je rekla da i sada ponekad očekuje da joj se Jelena javi i da joj kaže kako će uskoro doći do nje

- Noćima je sanjam, čini mi se da čujem njen glas. Često kada sam sama poželim da je okrenem, da joj čujem glas, iako znam da mi se niko neće javiti... Svesna sam svog ovog pakla i činjenice da su mi uzeli moju ćerku. Ali majčino srce i patnja su jači od razuma. Ponekad pomislim da je sve ovo ružan san i da će mi se moja Jeca vratiti, da ću je poljubiti i zagrliti. Mnogo mi je teško, toliko da mi se nekad čini da ću pući od svega ovoga - očajna je Zorica.

Marjanovići zatvoreni

Ekipa Informera juče je posetila kuću porodice Marjanović u Borči. Svi članovi ove porodice bili su u kući, a njihovi automobili "jugo" i mercedes" parkirani ispred kapije. Međutim, ni uprkos dozivanju i zvonjavi, niko od Marjanovića nije želeo da nam otvori vrata i izađe napolje. Od komšija smo saznali da u toku dana, posle 15 sati, kuću napusti samo Jelenin suprug Zoran, koji ode po ćerkicu Janu u obližnji vrtić.

DETALJ KOJI MENJA TOK ISTRAGE ZLOČINA U BORČI: Utakmica ruši zvaničnu verziju Jeleninog ubistva!

Tužna i skrhana bolom, pevačicina majka ispričala nam je kako preživljava ovu agoniju i šta joj daje snagu da dočeka dan kada će se monstruozni ubica konačno uhvatiti.

KAO DA SU ZARAZNI! Srpski advokati redom odbijali Marjanoviće, ZORAN JEDVA NAŠAO NEKOG DA IH ZASTUPA!

- Ne bežim od medija niti imam zašto da se skrivam, ali ja, deco moja, nemam šta da vam kažem. Sve sam ispričala što sam imala. Ni posle skoro tri meseca ne mogu da prihvatim saznanje da su mi na takav način ubili dete. Mučim sebe istim pitanjima ko ju je i zašto je ubio?! Koji joj je monstrum tako nešto uradio na pravdi Boga. Ne znam više ni u koga da sumnjam, kome da verujem. Potpuno sam sluđena i slomljena. Sada se uzdam samo u policiju, sa željom da ubica što pre bude uhvaćen. Da ja svojim očima vidim ko je to - sa suzama u očima priča Zorica Krsmanović i dodaje da joj je unuka trenutno jedina radost u životu:

JELENA JE VEROVALA UBICI: Istraga utvrdila da su se pre zločina posvađali na skrovitom mestu!

- Hvala Bogu da imam Janu, uz koju sve ovo mnogo lakše podnosim. Njen osmeh i zagrljaj su mi najveća snaga - drhtavim glasom završila je svoju priču majka pokojne pevačice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lana

pre 7 godina

Prvog jutra posle ubistva , u Kuriru je osvanuo komentar ----- Nemojte je traziti .. Ona je sada sasvim slobodna .. Ovo je bio jedini nacin . Kome nije odgovaralo da bude slobodna .. samo sto nije napisao ime i prezime … a sve je u tom magnovenju rekao i objasnio …. Medjutim .. cini mi se kao da je to merodavnima samo promaklo ...

juka

pre 7 godina

samo onoj osobi koja je volela pa trebala da izgubi....i taj gubitak nije mogla podneti i likvidirala je....

tori

pre 7 godina

Pa znamo cije su to reci. STA se vise ceka? Plasim se da ce se odugovlaciti slucaj i nikad se nece resiti.

Lana

pre 7 godina

Sta vredi sto m i znamo .. ako ne znaju oni koji to treba da znaju …. Ovo je napisano neposredno posle ubistva .. u magnovenju ubice .. i ponavljam .. nije se potpisao .. ali je isto kao da JESTE … TU JE MOTIV UBISTVA IZREKAO NA EX …. zar je tesko pogoditi K O je napisao ove reci i njima SVE .. ali bas S V E OBJASNIO Zar je potrebno bilo sta drugo ??????? AMAN - ZAMAN !!!!!!!!

bojana

pre 7 godina

U komentaru je napisao: KONAČNO JE SLOBODNA. POBEGLA NA JEDINI MOGUĆI NAČIN. NE TRAŽITE JE. Taj komentar je ostavljen kada je policija tražila Jelenu, dok još nisu znali da je mrtva. Da li je policija istražila ko stoji iza tog komentara?

Andja

pre 7 godina

E, majko majko ne dao Bog nikome da je u tvojoj kozi ... Strasno mi je zao Jelene , vas , Jane ... Cuvajte se i cuvajte vasu unucicu , vi ste jedina veza Jani sa njenom mamom ...

magda

pre 7 godina

Svi znaju ko je ubica a svi se prave blesavi , policija pa i Jelenina majka.Ovde nikom nije stalo da se istina obelodani,koju je to fatalnu gresku Jelena napravila pa je morala tako zverski da bude ubijena,takvu smrt ne zasluzuje ni najveci monstrum a kamoli neko takav kao Jeca-andjeo.Imate li svi vi i malo savesti ,ljudskih osecanja,morala i ostalih osobina koje vas cine ljudima,kad se tako neodgovorno ponasate  u istrazi i zabasurujete sve sto ste mogli da sakrijete od dokaza,pa sram vas bilo ako se tako ponasate zato sto vas je neko potkupio pa ste zatvorili sva usta i sva vrata sto se istrage tice,ovo je krivicno delo bez presedana, koje potice direktno od istrage.Ministre policije zasto cutite, kad ste rekli da policija zna ko je ubica i da ce njegovo ime biti objavljeno posle izbora.Jel je to u pitanju Kafkin proces i iracionalna,nepostojeca stvarnost za sve vas, kad vam policija ovako vrsi istragu,ne razumem .\n

nada

pre 7 godina

Neko ostavio poruku kada se jos nije znalo da je Jelena ubijena sa tekstom "Ne trazite je-otisla na jedino moguce mesto" i ne verujem da to policija nije uzela u obzir ! Poslati komentar moras dati meil adresu a korisnicko ime mozes menjati i da bi se taj neko pronasao male su sanse jer je mogao sa bilo koga pc-a to uraditi cak i sa Grenlanda. Zao mi je majke i male Jane i apelujem na majku ako se bilo cega priseti da kaze policiji kako bi pomogla istragu .Apelujem i na sve postene ljude koji su bilo sta i bilo kada videli da prijave policiji-ovo mora biti reseno !!!!!!!

kuma Vera

pre 7 godina

Bože mili! Čuda velikoga! Kad se ćaše po zemlji Srbiji, Tu vitezovi nisu radi bioenergije; Nit' su radi fejsbuka izjelice, Nije Rada iz Beča sirotinja raja, Koja globu na ikonu davati ne može, Ni trpiti novinarskoga zuluma; I Radi su Božij ugodnici; Jer je krvca iz zemlje provrela, Advokati došli valja vojevati, Za honorar časni krvcu proljevati, Svaki svoje da pokaje stare. Nebom sveci staše vojevati; tata Vlada noću brani Borču od nečistih sila, što propusti to dočekuju kuma Vera i mama Zorka vila , il sa varikinom i magičnom krpom il dever muzičar sa srpom.

Stole

pre 7 godina

Ako meine pitas to zvuci ovako: Boze mili cuda velikoga, kad pojuri corav sakatoga, corav gleda koliko je sati, a sakat bezi da ga ne uhvati....mislim policijski "lov na ubicu"

16384604

pre 7 godina

Titova Milicija je bila sposobnija. Ovi su mala deca prema udbasima

Ne znam kako je u Srbiji ali

pre 7 godina

.....u Australiji su po zakonu, svaki: kompjuter, lap - top, tablet, mobilni telefon......registrovani, na ime - prezime - punu adrseu vlasnika!!! Isto tako, i u bibliotekama, clanovi koriste internet, i registrovani su! U "internet - klubovima" postoje sigurnosne kamere, koje registruju neprekidno, ko koristi njihove - usluge, precizan datum, vreme, sat, minut..... Dakle, ako ima "ijedan" strucnjak u policiji, i ako se hoce i zeli, veoma lako se moze pronaci ko je napisao takvu - poruku - komentar! Ovde su citaoci / komentarima pomenuli sve moguce i nemoguce verzije ubistva, i tako na neki nacin pomagali - policiji! Rada iz Beca je to mogla resiti, da se htelo, ali nije! Isto, tako je i ubica, dosao do niza korisnih informacija, kako da sakrije zlocin, i ostane - neotkriven! Jezivo je saznanje, da i taj monstrum pazljivo prati, i cita sve - ovo! Ako bude htela / zelela - policija ce ovaj slucaj resiti. Cak i njima ovo sve odgovara, idu na teren u prirodu, rade prekovremeno, a to im se dodatno placa, a od istrage nistaaaaa..

citateljka

pre 7 godina

Sve se zna i opet nema pomaka. Zalosno da se ovaj zlocin tako dugo vuce po stranicama medija ali s druge strane narod jedino ovim putem moze da ucestvuje u ovim dogadjanjima i makar svojim komentarima ne dozvoli da sve padne u zaborav i ostane nereseno, kako bi to nekome odgovaralo!!! Jedan je ubica a ostali su pomagaci. Ne treba siriti krug istrage jer im je ubica pred nosom a do sada se nekako izvlacio iz kandzi zakona!

Policija radi

pre 7 godina

......prekovremeno, znaci dodatna zarada, novine dizu - tiraz......svako je nasao neku racunicu, a za nesrenom Jelenom pati majka, cerka i rodbina! Obican narod koji je dobro - nameran, sve ovo prati ocekujuci pravdu, skrece mu se paznja sa krize u drzavi, teskog zivota, pisu komentare, od kojih se tek ponekoji i - objavi! Toliko od mene, mada mi nije ni vazno, da li ce ovo biti - objavljeno. Najbolje bi bilo, da nisam nista niti - napisao!

ne dozvolite

pre 7 godina

Zar je milicija toliko nesposobna da pronadje ubicu I dozvoljava da se monstrum seta na slobodi Nemoguce kolko je aljkavost u tome Svi znamo ko je ucestvovao u ubistvu Samo ne znamo zasto ih stitite I ne uhapsite zgrozavate zivot svima nama kada se tako radi o postenoj dusi koja nije zasluzila to Da li mozete da shvatite kako je Jeleninoj majki cerki I familiji Mislim da ima toliko komentara I da mislimo da su Marjanovici ubili Jelenu a sta vise cekate.Uhapsite ih pa ce da priznaju sve.Ovako sve oni prate I citaju sta se pise pripreme se za intervju naravno.Jedino ako su podplatili nekom od policije.Sramota velika naci ce oni od boga nece se zabaviti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija