• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

30.06.2016

22:42

(FOTO/VIDEO) JEZIV PRIZOR NA MESTU NESREĆE: Krvav asfalt kod Belvila, u sudaru sa motorom prepolovljena žena!

Vesti

(FOTO/VIDEO) JEZIV PRIZOR NA MESTU NESREĆE: Krvav asfalt kod Belvila, u sudaru sa motorom prepolovljena žena!

Podeli vest

Starija ženska osoba stradala je večeras oko 21 sat u Ulici Jurija Gagarina BB, kod beogradskog naselja Belvil, kada je na nju naleteo motociklista V.A (28) dok je prelazila ulicu na crveno

Prema rečima očevidaca, na nju je naleteo motociklista, usmrtivši je na licu mesta.

Policija je iz Ulice Jurija Gagarina u smeru ka Delta sitiju saobraćaj preusmeravala u Ulicu Đorđa Stanojevića. Prema rečima očevica, koji stanuje u obližnjem “Belvilu”, nesreća se desila u trenutku kada je već pao mrak, ali svetla još nisu bila upaljena.

- Čuo sam tresak i izašao na terasu! U tom trenutku je već jedan čovek stajao pored tela. Hitna pomoć je stigla bukvalno za pet minuta i odvezli su vozača motora, dok za tu osobu nije bilo spasa - priča ovaj Beograđanin.

Prema njegovim rečima, drugi motocikl od početka cele nesreće stoji parkiran pored motora koji je vozio vozač koji je udario pešaka. Te je, prema njegovim rečima, moguće da je u pitanju drugar povređenog motoriste.

– Nisam imao utisak, koliko sam mogao da čujem, da je divljao, da je vozio prebrzo, možda u drugoj, trećoj brzini. Ali, baš zbog tog mraka, nije dobro video i eto, ovo će da ga “obeleži” – kaže stanar iz obližnje zgrade i dodaje: Pešak je očigledno pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza.

Ivan Dobričić

Ekipa Hitne pomoći izašla je na teren, ali je samo mogla da konstatuje smrt. Identitet žene još uvek nije poznat. 

Ivan Dobričić

U udesu je teže povređen i motociklista, koji je prevezen u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju.

informer.rs




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miroslav

pre 7 godina

Cele noci po beogradskim ulicama divljaju motori. Cudo je da ne strada vise ljudi. Pravo pitanje je zasto policija to tolerise i kada ce im stati u kraj.

penzioner

pre 7 godina

Vec dugo vremena pokusavamo nadleznima da obratimo paznju na motocikliste koji nocu Brankovom ulicom voze i po 200km/h! Ali izgleda da treba jos mnogo ljudi da pogine da bi neko reagovao! Izgleda da policija nece da radi svoj posao, a nama ostajeda se samo Bogu molimo da nas kamikaze promase!

dragan

pre 7 godina

jaoj ti motorciklisti !!! saucesce porodici mastradale.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Кривично дело ИЗАЗИВАЊА ОПШТЕ ОПАСНОСТИ је опасна вожња моторциклиста а не саобраћајни прекршај.. Зато и не треба да ради ову проблематику саобраћајна полиција већ КРИМИНАЛИСТИЧКА ОПЕРАТИВА и да одузима предмете кривичног дела привремено у поступку ( уз кривичну пријаву надлежном Тужилаштву!) па да видиш реда у држави...!! Чим почну да одузимају моторе (привремено) то ће са брзо расчути па да видимо ко ће онда возити 200 на сат...?

marko

pre 7 godina

Jeste jurcaju, ali to sto vama deluje kao 200, sto cujete, u vecini slucajeva je 90-100. Ne mozete na osnovu zvuka motora da procenite koliko brzo ide... Slazem se da divljaju, ali te procene brzine \"jurio je 200\"... Nemate vi pojma sta je 200 i kako to izgleda

Baka

pre 7 godina

nesamo ti znaš šta je 200km/h. kakao baku preseče!

Slavko

pre 7 godina

Kolika li je to bila brzina kad je zenu prepolovio ???????????????????????????????

Milan Jankovic

pre 7 godina

Glupi svedok misli da je zena prelazila ulicu van pesackog prelaza,zato sto se njeno telo nalazi tridesetak metara od pesackog prelaza. Ona je udarena na pesackom prelazu i odletela je tamo gde je pala. A motor je sigurno isao ?????????? na sat.

gorgonzola

pre 7 godina

Izgleda je i svedok motorista drugar cim je na prvu dao procenu i optuzio mrtvu zenu za nesrecu. Kao i taj sto se niotkuda parkirao i ova sto im cuva masine. Cudo da se ne objavljuje ime vozaca koji je suludom voznjom prepolovio nesrecnu zenu no samo inicijali? Dovoljno da kod mene pobudi sumnju da je u pitanju jos jedno zasticeno lice koje nece odgovarati za smrt zivog bica, ove zene, slicno i onoj spikerki sa rts/a, narocito sto se radi o starijoj osobi pa njih mogu da gaze i ubijaju nekaznjeno. Pokoj joj dusi, nesrecnici.

Shirkan

pre 7 godina

Ljudi, pa nemojte motorcikliste, oni su ugrozeni u saobracaju !!!

brajko

pre 7 godina

Da li je normalno da se ulična rasveta pali tek kada gradom uveliko ovlada mrak, oko 21 sat ? vozačima je to ogroman problem, a pešaci veruju da ih vozači vide obzirom da su na vozilima upaljena svetla. problem bez potrebe a zbog nečijeg nemara. žao mi je i poginule žene i motocikliste ... n

zoki

pre 7 godina

Vozaca motora i njegovu saputnicu koji su zajedno divljali motorom u zatvor odmah!!

sasa

pre 7 godina

I sam vec godinama vozim Motor,i pored sto je prakticno prestavlja mi veliko zadovoljstvo i neki vid slobode.Cinjenica je da se motor zbog velicine slabije uocava nego auto.Zbog toga molim sve ucesnike da bolje obrate paznju jedni na druge.Uspesni Motoristi znaju za to da su slabije uocljivi i u skladu sa tim se i  ponasaju.Statistika kaze da u 60% slucajeva Motoristi nisu krivi,jer su jednostavno slabije vidljivi.\n

Miroslav

pre 7 godina

10 godina robije, doživotna zabrana upravljanja motorciklom, pa da vidiš reda i kod tih divljaka.

nesa

pre 7 godina

Srazmerno broju motorciklista i broju divljaka medju njima 100 puta vise je divljaka za volanom i pesaka koji se gradom krecu kao da su na njivi, jer ih je 90 posto i doslo sa njive!

Dejan

pre 7 godina

E sada nase idealno pravis udje treba da zalepi malom 40god bez razmisljanja za nauk drugim bezmozgovicima koji jure isto tako.

neky

pre 7 godina

Na žalost baba je krenula da se zagrejava za pretrčavanje Gazele...treba neko tim starcima objasniti šta znači crveni čovečuljak na semaforu! Dečko se bori za život u Urgentnom..

Easy Rider

pre 7 godina

Treba im sprašiti kao u filmu Easy Rider biber u gz, sam go alkos i narkos.Tatini sinovi i panduri.

ikica

pre 7 godina

Žalosno što i ovom prilikom isplivaju u komentarima primitivci sa stereotipnim mišljenjima punim predrasuda. Motocikl je prevozno sredstvo kao i automobil a iza upravljača uvek je vozač koji je kao i pešak učesnik u saobraćaju. Neko je ili su oboje tragično pogrešili. Saobraćaj je jednostavno takav.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija