• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

03.07.2016

11:36

KRVAVI PIR NOŽEVIMA: Dvojica mladića izbodena u kafiću u Nišu!

Vesti

KRVAVI PIR NOŽEVIMA: Dvojica mladića izbodena u kafiću u Nišu!

Podeli vest

Mladići su zbrinuti u Urgentnom centru niškog Kliničkog centra gde je ustanovljeno da je M.T. lakše povređen dok je S.S. hitno operisan

Dvojica mladih Nišlija izbodena su nožem oko dva sata iza ponoći u kafiću “Klinika” u niškoj Tvrđavi, a njihov napadač S. M. (21) je odmah uhapšen.

KLINIČKI CENTAR: Dvojica ranjenih u Žitištu su u stabilnom stanju!

Kako saznaje Telegraf, nakon kraće rasprave S. M. je potegao nož i zadao jedan ubod u rame M.T. (33) dok je S.S. (23) ubo vise puta nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Mladići su zbrinuti u Urgentnom centru niškog Kliničkog centra gde je ustanovljeno da je M. T. lakše povređen dok je S. S. hitno operisan.

Radi se o teškim povredama grudnog koša i trbuha koje su u trenutnu nastanka bile opasne po život. Pacijent se nakon hirurške intervencije oporavlja i trenutno nije životno ugrožen – kazao je Miodrag Lazić, direktor niškog Urgentnog centra.

CRNI BILANS! U 93 udesa, šest osoba poginulo!

Niška policija saopštila je da je S.M. određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za ubistvo u pokušaju biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

U istom kafiću 28. avgusta 2011. godine ubijen je Nišlija Dragan Dukić. Njega je jednim ubodom noža u srce života lišio njegov sugrađanin Nikola Rančić.

DA LI TRAGEDIJA MOGLA DA BUDE SPREČENA? Stručnjaci procenili da Siniša Zlatić nije bio nasilan!

On je prošle godine pravosnažno oslobođen optužbe za ubistvo jer je ustanovljeno da je nož potegao u nužnoj odbrani. I ovoj tragediji prethodila je bezazlena svađa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Хоће ли неко паметан схватити "везу" између Житишта, Ниша, итд. итд. (читајте наслове..!!) Може ли ова јадна и бедна Србија да каже СТОП нераду и насиљу узрокованом -тешком незапосленошћу и бедом живљења, без перспективе...Или ћемо живети у заблуди још 100 година - док се сви не поубијамо...?!

tori

pre 7 godina

Taj pametan koji treba reci stop nasilju..,upravo i proizvodi ovo stanje nezaposlenosti ,nasilje beznadja..,stanje depresije. ,stanje bednog zivota ,.!....Previse nas ima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija