• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

04.07.2016

16:40

TUGA U ŽITIŠTU! Ispraćaj Stevana Jojića kojeg je Siniša ubio zbog ljubomore!

Vesti

TUGA U ŽITIŠTU! Ispraćaj Stevana Jojića kojeg je Siniša ubio zbog ljubomore!

Podeli vest

Rodbina i brojni prijatelji okupili su se danas da na večni počinak isprate Stevana Jojića (40), žrtvukrvavog masakra u Žitištu koji se dogodio 2. jula kada je Siniša Zlatić “kalašnjikovim” ubio svoju suprugu Dijanu Zlatić i goste kafića "Makijato"
Telegraf.rs

Na večni počinak, ubijenog Jojića prati oko 400 ljudi. 

Prema rečima meštana, ljubomorni Zlatić nije mogao da prihvati činjenicu da je njegova bivša supruga bila u vezi sa Jojićem otkada su se razveli.

- Oni su vezu započeli kada je Dijana otišla od Siniše i vratila se da živi kod svojih roditelja, zajedno sa sinčićem. Najpre su se viđali tajno, a u poslednje vreme su počeli zajedno da izlaze, na kafu, kao što je bilo i kobne noći - rekao je jedan od konobara kafića “Makijato”, a ujedno i rođak ubijene Dijane Milovan Savanović, i dodao:

Opelo je Stevanu Jojiću priređeno u dvorištu porodične kuće, a na ispraćaju se okupilo oko 400 ljudi. 

Podsetimo, u krvavom zločinu Siniše Zlatića život je izgubilo pet osoba, a ranjeno je 20.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goca

pre 7 godina

Kako lupate gluposti.Ona je otisla od njega i samim tim vise nije njegova zena.Krajnje vreme da Balkanci shvate da zena nije vlasnistvo.Vec neko ko ima apsolutna prava.

Neko iz mase

pre 7 godina

Navoručenije: ne petljaj se sa razvedenom ženom čiji bivši muž ima arsenal oružja na tavanu u mestu gde oboje žive. Da li je bio neobavešten o situaciji ne znam ali činjenica je da je to razdražilo ubicu.

da započeli

pre 7 godina

Naravoučenije, na fejzbuku se svaša započne, a fejzbuk zna odvede na opasne puteve.

oko

pre 7 godina

treba je ljubavnika istuci da vidi sto znaci dirati neciju ljubav ali mudski mi smo budale musko treba biti zastitnik zene a ne trcati na razvedane i de je neko ne sretan ljubavnika treba kaznuti dozivota

zoki

pre 7 godina

Ma , on je sve ovo i zakuvao dirajuci tudje zene i pokazivajuci Svedske krune koje je dobio od biroa za rad u Svedskoj .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija