• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

04.07.2016

22:27

ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA DOSELILA U BORČU: Gastarbajterka iznajmila kuću u blizini porodice ubijene Jelene!

Vesti

ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA DOSELILA U BORČU: Gastarbajterka iznajmila kuću u blizini porodice ubijene Jelene!

Podeli vest

Rada Matić (35), negovateljica iz Beča, viđena je nedavno u Borči u blizini kuće porodice ubijene pevačice Jelene Marjanović (33). Naime, gastarbajterka je iznajmila u ovom naselju iznajmila kuću

- Tačno je da sam našla sam stan u Borči, i to baš kuću blizu Marjanovića, kako bih bila konkurencija njegovog majci Zorici. Ja sam rešila da joj, dok ona čeka da joj Sveta Petka dozvoli da radi, preuzmem mušterije- sa blagom dozom ironije rekla je Rada.

Da ne odustaje tako lako od Zorana Marjanovića (33) pokazuje i Radin stajling, jer se tip-top sredila za novi komšiluk.

ŠOKANTNA ISPOVEST RADE MATIĆ: Ubeđena sam da je Jelenu ubila sekta i da je Zoran njen član!

Rada je bila isto obučena kao i na prvoj slici koju je poslala Zoranu Marjanoviću. Na sebi je imala crnu mini-suknju, štikle, belu bluzu sa kratkim rukavima, gde joj se vidi tetovaža nepoznatog muškarca sa šeširom na desnoj ruci.

- Zoran je obožavao da gleda moje tetovaže i davao mi je savete da malo smršam, pa sam ga poslušala. Poslala sam mu i sliku delfina na grudima, a rekao mi je da to njega sve strašno uzbuđuje- rekla nam je nova komšinica Marjanovića. 

NASTAVAK MORBIDNE PREPISKE! Rada iz Beča opet šalje PROVOKATIVNE PORUKE Zoranu Marjanoviću!

Nismo, međutim, uspeli da saznamo šta o novom komšiluku misle Zoran Marjanović i njegova porodica, koji su se zatvorili u kuću, a sa novinarima odavno ne pričaju.

Pre tri meseca ubijena je Jelena Marjanović u naselju Crvenka u Borči, a njen ubica ni pored opsežne istrage nije pronađen.

JELENA JE VEROVALA UBICI: Istraga utvrdila da su se pre zločina posvađali na skrovitom mestu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jevdokija

pre 7 godina

Samo napred Rado! Posto niko ne daje informacije o kumi - gde je, o psu - sta se desilo - kao nestao je, o poreklu kuce u kojoj zive - poklon nekog budze iz politike, krtici iz policije - prodavao informacije itd. potrudi se i ovog puta da saznamo vise. Vecina je ubedjena da su gatara, gospodar, vitez, lucifer i kuma umesani u ovo ubistvo a ima i drugih koji bi mogli da znaju po nesto kao maloletnik ili bivsa (ex Frau) koja radi u MUP-u i mozda kum. Svi sve kriju i cute da se ne bi opet uplitali u lazi u cemu ih je gospodar sve nadmasio.

Rada Matic

pre 7 godina

Poreklo kuce..Vuk Draskovic i Danica kupili kucu vestici ZLOrici u znak zahvalnosti jer je "izlecila" jedno od njih...a drugo,malo vise politicara je imalo "tretmane" kod ZLOrice,tek ce se sve saznati i ko ih stiti..Jos malo

GLUMICA

pre 7 godina

sve je tako,slazem se.Samo da vam kazem da su kucu dobili od VUKA I DANICE DRASKOVIC.pozdrav!

hammster

pre 7 godina

Rada ce ti dati informacije??? Bas si naivan. Mozda Rada radi za nekoga, mozda prikriva nekoga...

Briga

pre 7 godina

Covek treba da nastavi da zivi svoj zivot,pa nije on kriv sto mi imamo nesposobnu policiju.

Milance

pre 7 godina

ahahaha..luda zena ali i hrabra. Za koga li ova radi? Kako god,ima neki cilj ili zadatak..Boga pitaj

hik

pre 7 godina

Do sad se izgaralo da se procita konacno da je ubica uhvaćen, sad se nadam da je neki astrolog bio u pravu kad je rekao da ce se slucaj resiti na jesen... Polako se prestaje i pisati o ovom slucaju. Strasno. Zalosno.. Pocivaj u miru Jeco.

Neko iz mase

pre 7 godina

I kad će svadba? Hoće li sačekati bar godinu dana? A kum li je dr. Stefanović?

mikas

pre 7 godina

Vrlo cudno pobasanje ove zene u ovoj prici.Navodno radi u Austriji,sada iznajmljuje stan u Borci,i to u blizini ove porodice.Sa kojim ciljem to radi.Ako misli da mu se priblizi,pa nije on glup,prati i on stampu i tv-e.Cuo je sta je sve pricala.I kako da mu se priblizi.

MAMA CECA

pre 7 godina

Vi ste zavrsili kurs u Srbiji za negovateljicu preko biroa za zaposljavanje skupili pare i stigli do Beca kad tamo niste naisli na zaradu neko vas je uvukao u ovu pricu jer volite publicitet a dobijate i honorare ....vi ocigledno nesvatate u sta ste se upustili jer ste za sada heroina....zapamtite moje reci uskoro ce vas stici veliki stid jer neradite vi ovo zbog Jece vi ste zena koja voli publicitet i honorare!!!vi da ste normalni nebi se dopisivali u gacama sa ozenjenim ljudima!

lola

pre 7 godina

Svaka cast Ceco,Vi shvatate sta ova raspala radi.

law abiding citizen

pre 7 godina

nadam se da nisi previše opteretio budžet poreskih obveznika Stefanoviću ovim potezom...mada neće to njih izbaciti iz takta i iznervirati do kraja, i vama je jasno da se borite protiv okultista definitivno tako da...

GLUMICA

pre 7 godina

taktika policje da se vrsi psiholoski pritisak --na to ne bi ni malo dete naselo.Ali,Rada ce imati zadatak da od komsija i mestana sazna sve u vezi ubistva....Rado,glava ti je u torbi.Cuvaj se.

Rada Matic

pre 7 godina

Dok je glava u torbi,dobro je...samo da nie u loncu ahahaha..pozdrav glumicee

Ferika

pre 7 godina

Svaka cast Rado za hrabrost , samo neki su videli i tvoju drugu stranu hmmmm..... Naprimer ..... nepoznati covek kad ti se pojavio na vratima ..... Pozdrav od nepoznatog coveka

MAMA CECA

pre 7 godina

Koja postena zena bi pila kafu sa njom .....pa da izgubi muza zbog te kafe .....to tvrdim jer ova leci kompleks "ruzna sam"na taj nacin da zavodi muskarce u to spada kategorija ozenjeni jer ona na taj nacin sebe leci od kompleksa nesposobnosti da se uda za normalnog muskarca jer je svoju mladost prokockala u nocnim klubovim pa je nijedan nije zeleo za buducu zenu i da je dovede pred roditelje...svi u Borci znaju ko je ona tako da ce uskoro tu biti svega....ala ce se zene smejati....

Neko

pre 7 godina

Mislim da ona radi za nekog drugog( ima njegovu tetovazu na ruci) a ne za policiju. Naravno Al Kapone bi on voleo da bude.

MM

pre 7 godina

Preterali su onaj Grom i Dreamer na forumu Krstarice... naučna fantastika! Ko god da je i čime god da se bavi Rada Matić, ima podršku jer posle njenog pojavljivanja u javnosti, nema više izjava Marjanovića. Pametnom malo treba da shvati... Zoran je izjavio pred kamerama da su Jelenine poslednje reči "Odoh ja". Možda su stvarno i bilo, ali joj on nije dao da ode...

Neko

pre 7 godina

Zavisi iz kog ugla posmatras stvari...Traba problem analizirati sa vise strana a ne povoditi se za masom.

terminator

pre 7 godina

GLUMICA@ Nemoj da preskaces terapiju, znas sta ti je doktor rekao!

juka

pre 7 godina

nema tu vise leba oko toga.zamotano i gurnuto u fijoke. nikada se nece znati nista u vezi sa tim ubistvom.prohujalo sa vihorom

Djole

pre 7 godina

"Medicinska sestra"iz Beča ulazi u neki od rijaliti programa na jesen 1/1,ozbiljno poremećena lujka,željna publiciteta,pa makar i na ovako morbidan način!!!

zoran miljkovic

pre 7 godina

Једна луда жена, која жели новац и славу, да је открила убицу.Биће искоришћена од стране полиције, да сазна нешто више, пошто полиција тапка у месту, па нема ни неких информација више ни за ријалити, таблоиде.БОЛЕСНИЦИ.

ljubica

pre 7 godina

Ovo su valjda novi metodi policije, vode slucaj iz fotelje a volonteri na terenu

jevdokija

pre 7 godina

Ko je i sta je Rada nije vazno - vazno je da se konacno ubica i pomocnici kazne, pravda zadovolji, Jeca u miru pociva a mi i Jecina mama, cerka i ostali konacno odahnemo posle ovoliko vremena neizvesnosti i tracarenja.

sale

pre 7 godina

ma kakav bec kakvi bakraci to je sve izmisljotina,rada je policajka na zadatku

lili

pre 7 godina

MAMA CECA - Hajde ti prvo malo u osnovnu skolu! A vidim i da si "vidovita" pa predskazujes sta ce biti. Na neki nacin si i "psiholog" ali nazalost sa jako losom gramatikom!!! Sta znaci npr. rec nesvatate??? Da li si je drzala za suknju pa znas sta je, kako i preko koga zavrsila i da li je nasla posao ili nije? Zena je na odmoru i moze da ga provede gde hoce za svoj posteno zaradjen novac - samo je zlobnici i intriguse napadaju...

lola

pre 7 godina

Na cemu si ti ???Dosla u Borcu na odmor,pored kuce pokojne Jelene?Iz Beca u Borcu?Pobegla od sopstvene dece?Da li treba jos nesto da ti kaze ko je ova raspala Rada Matic?

magda

pre 7 godina

Rado ne igraj se sa bolesnicima.Vidis da je policija korumpirana i da je zbog te korupcije sve zataskano u ovom, ne vidjenom do sada zlocinu.Ako se ovi na vrhu prave blesavi i dopustaju inspektoru Bozi da za.ebava i bezocno vitla i laze narod u vezi istrage a tebe ispalili jer nisu ni hteli da se razotkrije monstrum,onda vidimo svi koliko su sati.Ova istraga je direktni udar na drzavu i njene institucije,ako se svakom dopusti da to radi, onda nam je drzava u ozbiljnom problemu.Vucic ne moze bas sve da kontrolise,a kad on nije tu ,misevi kolo vode.\n

MM

pre 7 godina

Jeste ova tragedija u Žitištu potresla sve, ali ubica je uhvaćen. Jelenin ubica još uvek slobodno šeta. Informeru (kao i ostalima) je najbitniji tiraž, da im je zaista stalo da se ubica uhapsi, pisali bi oni i prethodih dana o ovome. Samo se nadam da je ovo neko zatišje pred buru tj hapšenje. Pogledajte još jednom svi "ispovest Zorana Marjanovića" kada je pričao novinarki i Mladenu Mijatoviću, u jednom trenutku nije znao šta će pričati i toliko je upleo jezik i nije znao šta će dalje... PRAVDA ZA JELENU!

GAGA

pre 7 godina

Шта мислите, ко овде није нормалан?

ivanko

pre 7 godina

Al sam se napalila o bas sam se napalila 😉n

Stela

pre 7 godina

Znači mama je pod blokadom rada.Ako je preuzmeš mušterije, onda moraš kod njei na obuku. Nova si ti u toj oblasti.Samo. to je u Srbiji nelegalan posao, varanje lakovernog i naivnog naroda u cilju obezbedjenja materijanog interesa za sebe.Šta ćemo sa tim? Ali nemoj da se sekiraš.Tvoje prve komšije /zbog kojih si tu/ će ti pomoći.Imaju oni iskustva i uvek REŠENJE ZA SVE. Nedodirljivi su, belosvetski manipulatori, pa još ako imaju neku pomoć sa strane , DIVOTA.

Rada Matic

pre 7 godina

Glava u torbi i nije tako lose..samo da ne bude u loncu

boba

pre 7 godina

ovu zenu treba prognati iz bg ,ovo je neko zlo koje oce sebe da uzdigne, nepismena i nekulturna, ovaki stavili obraz pod guzicu

boba

pre 7 godina

bolesnica, bolje da se bavis sa decom nego sa marjanovicima

Čovek je stil

pre 7 godina

Hahaha, što je nadrko usnice ovaj psiho Marjanovic, isti premijer:-D

terminator

pre 7 godina

Oooooooo presvetli Obama, dovrsi ono sto nije Klinton...

Svetlana

pre 7 godina

Koga je briga gde se Rada doselila ? Mozda samo sirotu majku Jeleninu. Nova porodicna ubistva u Srbiji guraju stara u zapecak. Od Jecinog ubice - ni traga ni glasa. Naravno, previse tragedija , masovnih ili skrivenih - pojedinacnih. Pa gde ce ""jadna nam policijs" sve to da resi ? ? Sto ne angazujete Komunalce ? Oni su vispreni i "" magistrirali" su strogocu prema sitnim , obicnim gradjanima.. Te drcne i bahate posaljite da rese Misteriju . . koja se zove Ko Je Ubio Janinu Majku. Sram da bude drzavu u kojoj je rodjen moj pradeda, deda, otac, JA moja deca i moj unuk.. Pobeci cu u Tunguziju - ako postoji.

Ferika

pre 7 godina

A sta bi rakla Rada da dodju jos neke prepiske u javnost .....Pa i njena porodica bi se prva neprijatno iznenadili pa i svi ostali ....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija