• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

06.07.2016

08:13

PAKAO U VELIKOJ IVANČI!  Majka telom branila bebu od oca, HTEO OBE DA IH ZAKOLJE!

Vesti

PAKAO U VELIKOJ IVANČI! Majka telom branila bebu od oca, HTEO OBE DA IH ZAKOLJE!

Podeli vest

Kada su otišli gosti Z. M. je dohvatio nož i nasrnuo na svoju suprugu, koja je telom branila ćerkicu kako i nju ne bi povredio

U Velikoj Ivanči uhapšen je Z. M. (50), jer je posle ćerkinog prvog rođendana izbo suprugu G. R. (34).

Prema saznanjima lista Blic, on je nedavno izašao iz pritvora u kome je bio zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao suprugu, ali i njenu majku.

– Ona je prijavila nasilje i njen suprug je uhapšen. Bio je u pritvoru i protiv njega je podignut optužni akt. Međutim, na glavnom pretresu i je zajedno sa majkom i svedocima promenila iskaz. Tvrdili su da on nije kriv, pa je protiv njega obustavljen postupak i pušten je iz pritvora – kaže sagovornik ovog lista.


KUKU, SRBIJO! Prošle godine nasilnom smrću umrlo 3.056 ljudi, od toga ČAK 1.064 SAMOUBISTVA!

Kada je pušten iz prtivora, trebalo je sa suprugom da organizuje ćerkin rođendan. Međutim, niko nije mogao ni da nasluti u šta će se ono pretvoriti.

– Kada su rođaci otišli, legla je u krevet sa ćerkicom, a on je iz čista mira uzeo nož i izbo je po telu dok je ležala. Bio je i pijan. Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila telom. Na sreću, dete nije povređeno. Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć – kažu poznanici ove porodice za Blic.


SVIREPO UBISTVO U LAĆARKU! Nožem ubio oca, majku ranio!

Izgubila je dosta krvi i sa teškim telesnim povredama je prevezena u Urgentni centar, a mladenovačka policija je uhapsila nasilnika, osumnjičenog za pokušaj ubistva i nasilje u porodici, a zatim mu je određen pritvor do 30 dana.

– On je neradnik, preke naravi, voli da popije. Ni pritvor ga nije opametio. Čim je izašao, nastavio je po starom. Ne znamo šta je ta jadna žena tražila uopšte sa takvim čovekom. Tukao ju je i kada su započeli vezu – pričaju poznanici.

Kako oni kažu, najverovatnije nije imala snage da izgura do kraja sa njim i pošalje ga u zatvor.

– Verovatno se plašila da će po izlasku nauditi njihovoj ćerkici, njenoj deci iz prvog braka, njoj i majci, koje je i ranije maltretirao.

Inaće, on je tukao i svoju prvu suprugu, koja se zbog batina na neko vreme sklonila u sigurnu kuću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Smirice se

pre 7 godina

......kada ih ubije! Onda ce MUP, i ministar dati izjavu za - javnost! Doduse, izgleda da i ta zena "voli" - batine!?

Lilly

pre 7 godina

Postovana redakcijo! Molim Vas ko Boga!!! , prestanite da kao ilustraciju povodom ovalvih tekstova stavljate ove odvratne slike (dobro je to u fotosopu odradjeno i verovatno dobro i placeno!) ali preklinjem vas, nemojte vise ovakve ilustracije da koristite, je ja bezim cim vidim ovako nesto i ne citam! A zamislite tek, ako imate malu decu, kupite novine i vase dete pocinje da vam postavlja pitanja zasto je taj noz pun krvi? Itd, itd....

penzionerj

pre 7 godina

Sta reci? Jedino zakon se mora izmeniti da svi nasilnici svih vrsta budu drasticno kaznjeni,nista ispod 15 god zatvora pa i vise. Drugacije ovo zlo uvezeno nemoze se zaustaviti. Vlast je hitnom potezu.

deki

pre 7 godina

tog jazavca matorog bi tako tukao i maltretirao,da kad legne ima da me sanja...dandara matora...

Djole

pre 7 godina

Pod hitno oduzeti sve nozeve u Srbiji i kazna zatvora za posedovanje,

biki

pre 7 godina

Kada institiucije to jest policija i sudstvo ne rade svoj posao kako treba- nasilnika sve je vise.Smrtna kazna da se vrati pod hitno!!!!!!

pesnik

pre 7 godina

Šta reći o ovome opet će te reći da nije po vašem,al rećiću vam već koji put to govorim al me neslušate već terate po svojem.Treba da pročitate teslin intervju pa će te videti,zašto do ovoga strašnog zla dolazi.Svako pri rođenju pristaje na život koji ga očekuje kada se rodi,tako da svako mora svoj karmički dug da ispuni.Morate jedno znati da svako biće je ovde na školovanju pa zavisu na koji će se nivo vratiti i sa kojeg će ponovo u ljudski život moći ponovo da dođe u periodu između 100-1000.godina a neko neželi više nikada da se vrati.Ko ovo zna onda drugačije i gleda na sva ova dešavanja koja se dešavaju među ljudima,a i ovo je dokaz da ona nije mogla da izađe iz poakla u kojem je bila.

ja

pre 7 godina

Yakoni su nam losi jer je u Parlamentu vise od 70 % muskaraca a oni nece donositi zakone protiv sebe jer nikada ne znaju kad ce se ponasati kao nasilnici pa tako deluju preventivno sebi u korist. Treba 50 : 50 odnos muskaraca i zena u Skupstini Srbije i lokalnim parlamentima pa bi se stvari pokrenule s mrtve tacke gde zene skoro uvek stradaju!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija