• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.07.2016

09:26

MONSTRUMI SU MI UBILI DVE NAJBOLJE DRUGARICE! Potresna ispovest devojke iz Zrenjanina!

Vesti

MONSTRUMI SU MI UBILI DVE NAJBOLJE DRUGARICE! Potresna ispovest devojke iz Zrenjanina!

Podeli vest

Prvo je Milan Cimeša ubio Sabinu Vidu u Banatskom Dvoru, a zatim je krvnik Siniša Zlatić u Žitištu streljao iz „kalašnjikova" Jovanu Popović iz Banatskog Karađorđeva

 

Katarina Melegi (18) iz Zrenjanina kobne noći bila nije u kafiću „Makijato", kad je Siniša Zlatić uleteo i pucao u nedužne ljude i ubio petoro, a ranio njih 20, ali je to veče izgubila jednu od najboljih drugarica, Jovanu Popović (20) iz Banatskog Karađorđeva. 

Da nesreća ne ide sama, govori i to da je Katarina samo deset dana pre tog zločina izgubila još jednu drugaricu, takođe žrtvu nasilja nad ženama, trudnicu Sabinu Vidu (18) iz Banatskog Dvora.


TRAGIČNA PRIČA IZA BRUTALNOG ZLOČINA: Zašto je Milan 18 puta nožem izbo trudnu Sabinu, pa se bacio pod auto!

Podsetimo, Sabinu je 22. juna brutalno ubio bivši dečko Milan Cimeša (24), a zatim izvršio samoubistvo bacivši se pod auto. On je saznao da je Sabina posle raskida otišla kod drugarice, pa je došao po nju i odveo na most, gde ju je izbo više od 25 puta. Da tuga bude još veća, mlada Sabina je bila u trećem mesecu trudnoće, ali „budući otac" izgleda za to nije mnogo mario. Kako smo tada saznali, njih dvoje je trebalo da se uzmu u septembru ove godine, ali pošto je Milan u međuvremenu počeo da maltretira Sabinu, tačnije posle šamara koje je trudna devojka dobila od njega rešila je da ga napusti. Očigledno je da Cimeša nije bio svestan svojih postupaka, te je, smatrajući devojku svojim vlasništvom i nečim na šta „ima pravo", rešio da joj oduzme život.

Kada je Sabina preminula, Katarina se na svom Fejsbuk profilu oprostila od drugarice potresnom porukom i njihovom zajedničkom slikom "Počivaj u miru, drugarice moja" i na dan sahrane "Danas smo zauvek ispratili našu dragu Sabinu".

Taman kad se stišala situacija i strasti se smirile, desio se novi zločin u istom mestu. Zbog Siniše Zlatića, koji je takođe smatrao da je bivša žena Dijana Zlatić (30) nešto na šta ima pravo, stradala je ne samo nesrećna žena nego i još četvoro nevinih ljudi. Među njima je i Jovana Popović, drugarica Katarine Melegi.


SAHRANJENA NAJMLAĐA ŽRTVA TRAGEDIJE U ŽITIŠTU! Život studentkinje Jovane Popović (20) surovo ugašen!


Tad je Katarina Melegi ponovo objavila na Fejsbuku poruku, koja je dirnula mnoge:

"U roku od 10 dana ubijene su mi dve drugarice. Jovana moja draga, počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju!", status je Katarine posvećen tragično nastradaloj drugarici, u kojoj dalje stoji:

"Živimo u zemlji u kojoj je lakše doći do puške nego do lekova i gde je ljudima lakše ubiti nego oprostiti, gde su žene topovsko meso, vreća za boks. U zemlji u kojoj deca umiru od gladi... U zemlji u kojoj dete nema ime nego je šifra, u zemlji u kojoj su radnici robovi i uskoro će se raditi za tanjir pirinča. Ma u kakvoj to zemlji živimo i nemo posmatramo?"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deki

pre 7 godina

Katarina sve je to istina ali politicare boli k.... za nas

stojadin

pre 7 godina

Čudi me da ste ovo objavili, naročito gde devojka opisuje u kakvoj zemlji živimo. Bravo za Informer.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija