• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

07.07.2016

19:18

MAJKA SVIREPO UBIJENE PEVAČICE: Šta hoće ta Rada Matić, ako je nešto imala sa Zoranom, sada je to gotovo?!

Vesti

MAJKA SVIREPO UBIJENE PEVAČICE: Šta hoće ta Rada Matić, ako je nešto imala sa Zoranom, sada je to gotovo?!

Podeli vest

Zorica Krsmanović, majka pokojne Jelene Marjanović, nalazi se kod kuće u Borči. Ona i dalje s nevericom i tugom odlazi na grob svoje ćerke i ne može da se pomiri sa činjenicom da je neko mogao na tako svirep način da prekrati život njenoj ćerki. Podsetimo, za ubicom pevačice Granda i dalje se intezivno traga

Porodice Krsmanović i Marjanović uskoro planiraju postavljanje spomenika. Zorica je u kontaktu sa Marjanovićima zbog male Jane, koja mnogo pati za mamom i stalno pita za nju.

Tragom priče da se Rada Matić doselila u Borču, želeli smo da saznamo da li je majka Jelene Marjanović čula nešto o tome.

MAJKA UBIJENE PEVAČICE ŽIVI U STRAHU: Zatvorila se u kuću, skriva se od UBICE koji je još na slobodi!

Podsetimo, Rada je javnosti postala poznata kada je obelodanila SMS poruke eksplicitne sadržine koje je razmenjivala sa Zoranom neposredno nakon što mu je ubijena žena.

- Ne znam ko je ta žena i niti gde se doselila. Sve i da se dopisivala sa Zoranom, to je završeno. Mene interesuje šta sad ona hoce. Ovde je niko nije video, rekli bi mi. Zoran mi je sâm, takođe, rekao da ne zna ništa o njenom dolasku ovde. Ko zna da li je iz Beca uopšte i odakle se pojavila - zaključuje Zorica.

MARJANOVIĆI U VATRI: Posle privođenja svekrve Zorice, članovi porodice ubijene Jelene strepe KO ĆE BITI SLEDEĆI?!

Ona dodaje i to da Rada, da ima neki interes u celoj priči, ne bi tako javno pričala o tome.

U Borči nismo propustili ni to da odemo u kuću za koju se sumnja da u njoj živi Rada, pojavila se gazdarica i sa osmehom rekla da tu ne živi niko sem njih, kao i to da ne znaju da se Rada doselila negde u komšiluk.

ZORICA I MILOŠ KRIJU TAJNU JELENINOG UBISTVA: Inspektori uhvatli u laži majku i brata Zorana Marjanovića!

Ni ostale komšije ne znaju nista o misterioznoj Radi, koja preti Marjanovićima. Ispred njihove kuće nema automobila. Gde je Rada?

ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA DOSELILA U BORČU: Gastarbajterka iznajmila kuću u blizini porodice ubijene Jelene!

ZBOG UBISTVA JELENE, BORČA RADI NE VERUJE: Ona i Zoran se znaju iz Beča, došla je jer želi da ostanu u vezi?!

BOLESNO! PORUKA RADE MATIĆ PREDSEDNIKU SRBIJE: Tomo, skuvaću za ručak gulaš od Marjanovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nadja

pre 7 godina

Stvarno je policija pala na ispiru zvanom "Jelena".Pustite zenu da pociva u miru Bozjem,a ubicu kako ste krenuli poslat cete i na godisnji odmor...

VAILANT

pre 7 godina

MOZDA BAS ONA IMA NEKE VEZE SA UBISTVOM,VEOMA CUDNA JE TA RADA,A I NIKO NEZNA KO JE ONA I ODAKLE JE.

Ferika

pre 7 godina

Dobro ti i kazes , nista nas nesme da iznenadi , a neki i znaju , gde je i koja je to Rada i cak odakle je ....

etne

pre 7 godina

Citava galerija uistinu bolesnih likova.Rada djeluje kao jedna osoba koja je spremna na sve.

magda

pre 7 godina

Ovo vec postaje prava smejurija i od vas novinara i od Jelenine majke i muza.Zar niko od vas ne postuje zrtvu,a videli smo da je nisu ni voleli.Jadno i tuzno za nju,verovatno se u grobu prevrce.\n

nada

pre 7 godina

Celu ovu tragikomediju vrte Marjanovici i neko iz politicarskog,policijskog,estradnog ili muzickog kruga. Sigurna sam da je tu Zorica matora vestica koja u celoj prici manipulise sa celom situacijom i da je ubica njoj i te kako poznat. Ta neka Rada i ako postoji sve radi za debele pare jer neko ako je imalo normalan ne bi davao takve izjave vec bi se prvenstveno bojao za svoj zivot. Pocinjem da sumnjam da je ona bila Zoricina musterija i da je od Marjanovica vrbovana. Mestani Borce je nisu videli a opet druge novine pisu suprotno. Ovde Vucic i Stefanovic moraju reagovati i Radu ispitati ali u njihovom prisustvu a pogotovo njen dosije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ddd

pre 7 godina

Niko normalan nemoze da shvati ovakvo svirepo ubistvo i nema UBICE. Cuj ova zena postala poznata. Pa vi joj dajete na popularnosti. ZRTVAje MLADA JELENA. TUGA

ddd

pre 7 godina

Rada je psijatriski slucaj - progoniteljka - da bi dospela u medije i imala 5 minuta "slave". Njoj je mesto u ludnici.

Jela

pre 7 godina

Dobro pitanje na kraju "Gde je Rada?" Prosto mi dodje da prijavim njen nestanak. ;-)

Ferika

pre 7 godina

Dobro ti kazes da zabrinemo kad nema Rade , a za sade netreba jos prijaviti njen nestanak , neki ipak znaju gde je Rada .....

ana

pre 7 godina

sprdaju se sa ubistvom kao da pevacica uOPSTE NIJE UBIJANE Imate li dokaze da je mrtva . Radili ste dnk? Ako je mrtva ovo je ludilo i treba nekog uhapsiti zbog nepostivanja zrtve.

komšinica 2

pre 7 godina

Rekla, kazala, bla, bla, nagađanja, intrige itd... Obraćam se anonimnoj komšinici Marjanovića: Ako imaš "petlju", sigurna si, onda izađi sa svojim identitetom a ne kao funjara uplićeš ceo komšiluk. Bilo je velikih propusta u istrazi ali doćiće se do istine i odkriti ubica. Ti komšinice i dalje "čuči" ispred kapije jer drugog posla i nemaš. Ako imaš ono m..a, kaži svoje ime za sada. sačekaj da budu okrivljeni pa ćemo ih itekako osuditi ako su krivi.

MM

pre 7 godina

Da ih ova Rada nije upecala, ne bi se oni sada zavlačili u mišju rupu. Ako nemaju šta da kriju, ako im je čist obraz i savest, zašto ne funkcionišu koliko toliko normalno, makar zbog deteta? Oni pred ponoć odlaze po lokalnim restoranima, čega se boje? Da su nevini, ne bi silazili sa grbače istražnih organa, zahtevajući da naću ubicu žene koju su, kako kažu, u kući svi voleli. Poslušajte pesme koje je Jelena pevala na nastupima, kada obratite pažnju na neke sitnice, videćete koliko je bilo tuge u njoj. Meni uši para stih "...a htela sam samo malo da me vole i da volim..." PRAVDA ZA JELENU!

Svetlana

pre 7 godina

Gospodja majko Jelenina, , gotovo je jedino to - da Vase cerke nema vise... nazalost. Vi na dalji Zoranov zivot nemate uticaja , kao sto niste imali ni na brak Vase cerke , dok je bila ziva i sa njim. Ja - kao majka , malo mladje cerke od Vase, mogu da Vam kazem samo , da ste jako malo znali o zivotu Vase cerke sa muzem, ili niste zeleli da se mesate..ili niste smeli.. jer Vam je supug umro i nije imao ko da Vas stiti. bez obzira na to ,, Ja i dan danas NEDAM da mi iko ugrozava cerku i ne plasim se nikoga , kada je ona u pitanju. to je moja krv i moje meso i NIKO dok sam ziva nece je maltretirati na bilo koji nacin..Ako se udala . pa pogresila - to nije razlog da zivi u ropstvu ceo zivot, jer nazad nema kome da sa vrati. uvek IMA dok je majka ziva..

jevdokija

pre 7 godina

Kakav Zoran i Rada!!! Pa nije Rada pala s marsa da bi stvarno i pomislila na neku vezu sa takvim tipom! Jos ce se mnogi iznenaditi sta sve Rada moze da iskopa ako joj policija ne bude opet pobrkala racune jer NEKOME nije u interesu da se ovaj slucaj resi!!!! Vucic je imao informacije za hapsenje ali je neki prokletnik iz politike uspesno zataskao objavljivanje imena i verovatno uticao na nekoga iz policije da se dokazi poniste ili manipulisu....A tu je i jedna ili dve krtice koje za par evrica sve izblabocu za medije. Eh Srbijo, na vreme sam otisla u beli svet i posteno zaradila za starost.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija