• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.07.2016

10:54

DIREKTOR POLICIJE ŠOKIRAN: Stravičan zločin, devojčica u Zaječaru je zverski ubijena!

Vesti

DIREKTOR POLICIJE ŠOKIRAN: Stravičan zločin, devojčica u Zaječaru je zverski ubijena!

Podeli vest

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić izjavi je danas da se u okolini Zaječara, u selu Vratarnica, dogodio stravičan zločin kada je trogodišnja devojčica silovana i zverski ubijena

 

Rebić je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da je policija uhapsila V.R. (1988) za koga se sumnja da je izvršio zločin i da je njemu određena mera zadržavanja od 48 sati.

- Oko 21 sat i 30 minuta policija je dobila prijavu majke deteta da je dete nestalo - rekao je Rebić, dodavši da se dete prethodno nalazilo na rođendanu u komšiluku.

Prema njegovim rečima, policija je odmah počela potragu za V.R. a na osnovu iskazane sumnje gostiju na rođendanu.

V.R. je nakon sat vremena pronađen, a posle saslušanja je i priznao zločin.

Rebić je dodao da su pripadnici MUP-a nakon toga, zajedno sa V.R. otišli na lice mesta gde je pronađeno unakaženo telo deteta.

Mesto zločina udaljeno je 600 do 700 metara od kuće u kojoj se slavio rođendan.

MONSTRUOZNI ZLOČIN U ŽAJEČARU! Silovao trogodišnju devojčicu, pa je ubio pesnicama i kamenjem!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejan

pre 7 godina

i vi cete da dopustite takvim monstrumima da zive??????\n

ruzica

pre 7 godina

ne bih ja po kratkom postupku ljudi, ovo je zver i monstrum, djavo, on je nije usmrtio po kratkom postupku nego je mucio, ja bi njega na kolac, eto tako, da oseti bol koji je osteilo jadno dete, jadni roditelji i jadna ova drzava vise sto ne ume da stane na put ovakvim monstrumima. Nema kazna zatvora vec pusti mestane i roditelje da mu presude, eto tako.Ovo je jezivo ja sam ogorcenna, zaprepascena .Djubre ogavno!!

dejan

pre 7 godina

ovo nije govor mrznje.. ja cu licno da mu presudim.. a verujem i svako u ovoj drzavi se sada oseca kao ja...\n

Saša

pre 7 godina

Vratite Smrtnu kaznu,tu ne milost.\nSamo Metak u GLavu.\n\n

Marina

pre 7 godina

Zasto inicijali? Puno ime i prezime! Imam cerku od tri godine i ova vest me je duboko potresla i zasto ga je policija odbranila,trebalo je da puste masu da lincuje monstruma-SMRTNA KAZNA!!!

Aleks

pre 7 godina

Jadni roditelji... Uz vas smo! A ovakvi ološi.... Bez reči... Neverovatno, strašno, da li uopšte postoji dovoljno velika kazna za ovako nešto..?! Ma treba ga..

magda

pre 7 godina

Jos ste ga i zastitili od gradjana koji su s pravom zanemeli i sokirani od besa i ocaja,sram vas bilo policijo,imate li vi imalo mozga kad takve zasticujete i skojim pravom to radite.Da imate truncicu mozga, dopustili bi gradjanima bar da ga ispljuju ako ne i izbobecaju.\n

nada

pre 7 godina

Ako je direktor policije sokiran onda pod hitno sudstvo da donese presudu ! Ukoliko ne narod ce ga lincovati kada izadje jer nas zakon je mlitav i posle par godina mu se smanji kazna-zato narod treba odlucivati i monstrumu presuditi. Da je moje dete u pitanju taj nebi ni sudjenje doziveo !!!!!!! Stefanovicu pokazi vec jednom koliko je mocan tvoj polozaj i dali stitis ubice ? Naravno i Vucic ? Dosta je vise !!!!!!!!!!!

joca

pre 7 godina

Srećo mala naka te andjeli čuvaju kad mi kao društvo nismo uspeli.A ovog monstruma blago rečeno neznam ni kako prokomentarisati ni kakvu mu kaznu dosuditi.Iskreno saučešće roditeljima.

Saša

pre 7 godina

Gospodine! V. R. (28)...Dijalog, kompromis ili tome slicno kako god ZABORAVI!... \n

Zoranz

pre 7 godina

Smrtnu kaznu smo ukinuli pod pritiskom zapadne demokratije. A tamo policija ubije crnca dok ovaj pretura dzep trazeci dozvolu. Dokle cemo biti poltroni? A sada cemo narednih 30 godina hraniti ovog gada i placati cuvare i advokate. Jadno dete i roditelji. Cak ce se i od roditelja uzimati porez da se ova zovotinja hrani.

gedzo

pre 7 godina

Smeniti - Rebića pod hitno -da se ne šokira više .

Natasa

pre 7 godina

Uvesti Putinov zakon POD HITNO,silovatelji i pedofilicari-dozivotna robija,smrtna presuda je za njih preblaga!

oli

pre 7 godina

Istraziti razloge zbog kojih je doslo do ovog uzasnog zlocina. Kako to da covek koji nema kriminalni dosije se najednom odluci da pocini ovako uzasan zlocin? Ima li tu mnogo vise od onoga sto mi znamo? Razum mora prevladati a ne osecanja. U kakvoj je vezi majka devojcice sa ubicom? Jel se on njoj to sveti time sto je ubio neduznog andjela?

misko

pre 7 godina

oli,,sta pricas ti,koje razloge izraziti,o cemu pises ti. dete od 3.godine zverski ubiveno ,sada treba monstruma na isti nacin.

miki delija

pre 7 godina

nije mu ona prva zrtva vidite da se prica da je ubio i jednu zenu sta cekati dati ga rodbini u ruke pokojnika posteno je da mu oni sude a ne nas korumpirani sud

lili

pre 7 godina

Smrtna kazna je veoma blaga kazna.Nece dovoljno patiti.U zatvoru ce dobiti sta je zasluzio, sve sto je radio tom neduznom detetu, njemu ce svi stanovnici zatvora.Zelim da mu svaki dan bude takav, da bukvalno moli da ga ubiju, i tako 40 godina.

Cicka

pre 7 godina

Поред овог болесног силоватеља и убице много је овде и болесних коментатора

vesna

pre 7 godina

Gde je bila majka deteta od tri godine? .Malo dete se ne ostavlja tako kasno u komsiluk.Neka pociva u miru a ubici najgora kazna.

Maja

pre 7 godina

To je prakticno isto dvoriste, kuca do kuce, a sve poznati i prisni ljudi u koje je imala poverenje. I ujak devojcice je bio sve vreme tu, monstrum iskoristio kad je ujak trknuo po cigarete. Ne osudjujte sirotu zenu.

bogster

pre 7 godina

Ne plaćamo mi Tebe da se šokiraš. Nego da radiš svoj posao, da budeš preventiva.Pa i u nekim slučajevima i sudija. Za ovakve slučajeve, dozvoljeno je monstruma obesiti za radijator, tući ga po stomaku dok ne crkne, zapaliti ga, otrovati. Vi tražite dozvolu od Saše Jankovića, od Šabića, da sprovodite zakon. A ti plaćenici i uništavaju ovaj Narod. Vratite staru miliciju, a policiju dajte Amerikancima sa svim ovim "šokiranim" starešinama

Borka

pre 7 godina

Ma kakva smrtna kazna, to je najlakse!!!!!! Odredila bi mu mucenje kao u srednjem veku, da mora da radi po ceo dan vezan u okove a zu to jos i mucenje, da umre u najgorim mukama............. To nije covek, to je monstrum. Sa takvom zakonom bi se i najvece psihopate zapitali da li ce da se urade tako nesto stravicno. A ne zatvor par godina, jelo pice hrana nerade nista, leze po ceo dan............... i to na nas racun!!!!!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija