• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2016

12:40

UHAPŠENA VLASNICA DVA PIT BULA koji su jutros RASTRGLI ČOVEKA na Petrovaradinu!

Vesti

UHAPŠENA VLASNICA DVA PIT BULA koji su jutros RASTRGLI ČOVEKA na Petrovaradinu!

Podeli vest

Policija je uhapsila I. M. (29) koja se starala o psima koji su jutros u Petrovaradinu usmrtili jednog čoveka starog 84 godine, saopštila je Policijska uprave Novi Sad

 


U saopštenju se navodi da je vlasnici pasa određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinila teško delo protiv opšte sigurnosti.


UŽAS NA PETROVARADINU: Dva pit bula pobegla iz dvorišta i ZAKLALA KOMŠIJU!

"Uhapšena I.M. u zakonskom roku će biti dovedena na saslušanje sudiji za prethodni postupak", kaže se u saopštenju i dodaje da su psi predati u nadležnost javno-komunalnom preduzeću "ZOO higijena i veterina" u Novom Sadu.

Iz PU Novi Sad navode da je osamdesetčetvorogodišnji meštanin Petrovaradina preminuo jutros od posledica napada pasa iz susednog dvorišta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lola

pre 7 godina

Da je neko popreko pogledao psa,jutros bi bio na robiji!A posto je raskomadan covek,nikom nista!Da li ce ikada osnovati drustvo za zastitu coveka?Drzava ionako stiti samo pse , rome i kriminalce!

alo bre

pre 7 godina

pa sta vam rade komunalci....jure bostan...????????? Rasformirati komunalnu policiju pod hitno.....sve sami iskompleksirani indijanci,....?

Baki

pre 7 godina

A da ih je otrovao onda bi njega osudila celokupna javnost, mislim, imas kucu a pored kuce ti krvolocni psi, ko mach za vratom.

borovo

pre 7 godina

Poznajem vlasnike pasa...Mnogo dobri i fini mladi ljudi,dobri domacini i imaju malodobnu decu.Vlasnik je prevoznik i cesto je na putu. Drzao je pse da zastiti svoju porodicu od provala i kradja u proslosti..Znam i to da su psi voleli decu pa i mene kad dodjem kod njih...ovo je nesretni slucaj...

magda

pre 7 godina

Osuditi je za ubistvo prvog stepena za primer,pa da vidimo da li ce jos neki bilmez da drzi pit bule i da ih tako pusta da se igraju na ulici.Prepuna je Srbija ovakvih idiota,ima ih na svakom koraku.Drakonske kazne su zakon za sve idiote,udrite ih po dzepu, pa ce se dozvati pameti za par sekudi.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija