• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2016

16:53

UHAPŠEN TERZIN SIN Prebio čuvara u Budvi, pa pušten uz kauciju!

Vesti

UHAPŠEN TERZIN SIN Prebio čuvara u Budvi, pa pušten uz kauciju!

Podeli vest

Budvanska policija uhapsila je Beograđanina Kostadina Terzića (24) jer je sinoć vraćajući se iz provoda premlatio stražara na gradilištu jedne zgrade u centru Budve, prenose crnogorski mediji

Sin generalnog direktora Crvene Zvedze  Zvezdana Terzića, oko četiri sata ujutaro, nakon što je sa svojom dugodišnjom devojkom Anastasijom, ćerkom pevačice Svetlane Cece Ražnatović i još nekoliko drugara izašao iz diskoteke, počeo je da lupa po metalnoj ogradi gradilišta.

(FOTO) NEPOLJULJANA ROMANSA! Evo ko pravi društvo Anastasiji na moru!

Izašao je noćni čuvar i zamolio ih da prestanu ali su oni počeli da ga vređaju a Terzić ga je nekoliko puta udario. Maltretiranje stražara, prekinuli su pripadnici budvanske policije, koji su priveli Terzića.

(FOTO/VIDEO) DUPLI RASKID? Maša i Anastasija same u provodu, Veljko u zagrljaju druge, Kostadina nigde nema!

On je  zadržan u stanici policije i uz krivičnu prijavu priveden tužiocu, koji je predložio pritvor, stavljajući mu na teret krivično delo nasilničko ponašanje. Sudija za istragu kotorkosg Osnovnog suda Špiro Pavićević  saslušao je u prisustvu branioca Terzića, i pustio ga da se brani sa slobode, uz odobrenu kauciju od 6.000 evra.

(VIDEO) ZA VENČANIM STOLOM Ovo je pesma uz koju su plesali Anastasija i Kostadin na proslavi punoletstva!

(VIDEO) CECA PEVA, TERZIĆ LUMPUJE! Generalni direktor Zvezde zbog "Đurđevdana" pao u trans!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tori

pre 7 godina

pusten da prebije jos nekog.Sramota oni bez para su zrtve,mocnika tzv.sposobnih???.Velika nepravda1

Milance

pre 7 godina

Tatin sin.Kako bi ja to tukao samo emam srece da nabasam na nekog od takvih.Ipak se ne krecu u sirotinjskom kvartu.

jerry

pre 7 godina

Sramno je kakva su to "deca" ... Ali sta ocekivati kada se zna ko su im roditelji. Sve "poznate" licnosti nasih prostora a deca za ponos.... Nemam reci ni za njih ni za njihove roditelje.

markom

pre 7 godina

ako,ako,ljubi ga tata. da jeon ziv i zdrav,clanovi sportskog drustva crvena zvezda ce da plate kaznu, lagodan zivot i sve ostalo. more,mesec dana u spuz,da te tamo malo prevaspitaju,a tata da vrati sve sto je pokrao.\n

VODJA

pre 7 godina

TU SU PALMA I DACIC DA GA ZASTITE I ANGAZUJU ZA KIKS BOKSERA ILI REKETASA ILI UTERIVACA DUGOVA

Ekica

pre 7 godina

Tata vezbao bahatost na Vracaru,sin u Budvi,uglavnom isti "fakultet"....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija