• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

12.07.2016

16:39

TAKSISTA PEDOFIL SVE PRIZNAO Pokušao da napastvuje devojčicu, pronašao ga njen otac!

Vesti

TAKSISTA PEDOFIL SVE PRIZNAO Pokušao da napastvuje devojčicu, pronašao ga njen otac!

Podeli vest

Zoran Z. (65), koji se sumnjiči za pedofiliju, biće procesuiran u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

Prevoznik sa Vračara, odranije poznat policiji, sumnjiči se da je sredinom prošlog meseca pokušao da napastvuje trinaestogodišnju devojčicu. Zbog seksualnog uznemiravanja otac maloletnice štampao je letke upozorenja, ukazujući komšijama na potencijalnu opasnost.

- Pamflet sam podelio po komšijskim sandučićima da bih osvestio i podstakao roditelje da reaguju ukoliko je njihovo dete bilo napastvovano. Slučaj moje ćerke sigurno nije usamljen. Takođe, odlučio sam se na taj korak tek nakon što sam se i sam uverio u istinu. Napasnik mi je sve priznao gledajući me u oči!

(FOTO) PAŽNJA, IMAMO PEDOFILA U KOMŠILUKU! Letak sa jezivim sadržajem kruži Vračarom!

Nije smela da izađe iz kuće

Kako kaže hrabri otac, njegova ćerka sada je dobro, ali neko vreme plašila se da izađe sama iz kuće. - Mislim da će ova trauma izaći na videlo tek kroz nekoliko godina, sumnjam da će uspeti da je potisne do kraja - svestan je Dragan O.

Ovako za "Novosti" priča Dragan O., otac trinaestogodišnjakinje, koju je taksista pokušao da namami u svoj auto, a potom i na oralno zadovoljavanje za novac! Traumatično iskustvo njegova ćerka doživela je 15. juna u blizini Crvenog krsta.

- Ona i Zoran sreli su se u prodavnici u komšiluku - kaže Dragan. - Taksista je seo u svoj auto i pošao za njom, a zatim je izašao i neartikulisano joj se obratio. Najpre je počeo da je ispituje gde živi, ko su joj roditelji, u koju školu ide, a onda je pitao da je poveze do benzinske pumpe.

Devojčici je odmah bilo jasno da nešto nije u redu. Nakon mnogobrojnih pitanja bez odgovora, Zoran ju je sabio na trotoar i izrekao sramnu ponudu - da li pristaje da ga oralno zadovolji. Užasnuta, devojčica je uspela da mu pobegne i utrči u svoju zgradu, svega 100 metara udaljenu od mesta incidenta.

Terete ga i za delo iz 2001. godine

Istog dana slučaj je prijavljen policiji. Nakon što je devojčica do detalja opisala napasnika, prepoznala ga je i u policijskoj arhivi. Navodno, Zoran Z. tereti se i za izvesna dela počinjena sedamdesetih godina, ali i 2001. godine.

- Uspeo sam to da čujem od policajaca - kaže Dragan O. - Ipak, po svemu sudeći, nije reč o napastvovanju maloletnika.

Kako je potvrđeno iz MUP, spisi o ovom događaju prosleđeni su Prvom osnovnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje.

- Prodavačice iz radnje rekle su nam da je Zoran komšija i da je sklon neumesnom ponašanju. Već se dešavalo da spopadne lepe i atraktivne devojke. Nastavili smo da se raspitujemo i u taksi udruženju, gde su nam posramljeno potvrdili da radi za "Beotaksi" - prepričava Dragan.

Devojčin otac i sam se suočio sa napasnikom. Prema njegovim rečima, svakoga dana prolazio je pored Zoranovog belog karavana, i kada ga je video pored automobila nekoliko dana kasnije, morao je da razmeni grube reči sa njim.

- Bilo je ružno - iskren je Dragan. - Zoran mi je sve priznao. Tražio je oproštaj i pravdao se da moja ćerka nije izgledala "toliko mlado". Molio me je da ga ne brukam pred celom ulicom. Posle toga sam napravio letke i od tada njegovog automobila nema. Izgleda da je pobegao od sramote, ali verujem da će policija obaviti svoj posao kako treba. Video sam da im je stalo.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 7 godina

Kada pedofil od 63. godine pristupa devojčicama i "devojčicama" nudeče novac za seksualne usluge, onda je ili lud i veoma uporan ili mu to polazi za rukom godinama...

Maja

pre 7 godina

Bravo tata! Ko zna koliko dece ste spasili tog prokletnika. Svaka cast za akciju!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija