• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2016

18:17

MONSTRUM BEZ TRUNKE KAJANJA OPISAO KAKO JE ZVERSKI UBIO ANĐU (3): Silovao sam je i tukao sve dok nije izdahnula!

Vesti

MONSTRUM BEZ TRUNKE KAJANJA OPISAO KAKO JE ZVERSKI UBIO ANĐU (3): Silovao sam je i tukao sve dok nije izdahnula!

Podeli vest

Vladica Rajković (28) na saslušanju hladnokrvno ispričao detalje svog monstruoznog zločina: Anđelina je vrištala, a ja sam je tukao pesnicama i kamenom dok nije umrla. Ni sam ne znam zašto sam to uradio, bio sam u ludilu

Vladica Rajković (28) iz Vratarnice iz Zaječara, monstrum koji je u subotu uveče silovao i zverski ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović, u policiji je hladnokrvno i bez trunke kajanja opisao sve detalje svog stravičnog zločina.

Vladica je priznao da je Anđelinu na prevaru odveo sa rođendana svoje bratanice, a zatim se pored seoskog puta krvnički iživljavao nad njom, silovao je, a na kraju ubio pesnicama i kamenom. Obdukcija je pokazala da je devojčica umrla u jezivim mukama, pošto joj je monstrum smrskao glavu i pocepao utrobu.

Batrgala se nogama i grebala me rukama, a ja sam bio u besu, nisam više mogao da se kontrolišem, morao sam da to uradim do kraja
Vladica Rajković

Rajković je u policiji tvrdio da je bio "u ludilu" i da ni sam ne zna zašto je ubio devojčicu, a njegov iskaz zgrozio je i šokirao i najiskusnije istražitelje koji rade na ovom slučaju.

- Odveo sam Anđelinu sa rođendana, a kad smo došli do seoskog puta, počeo sam da je udaram. Onda sam je silovao, a pošto je vrištala i zapomagala, morao sam opet da je udaram da bih je smirio. Najpre sam je tukao pesnicama, a onda i kamenom. Batrgala se nogama i grebala me rukama, a ja sam bio u besu, nisam više mogao da se kontrolišem. Morao sam da to uradim do kraja. Ni sam ne znam zašto sam je ubio, bio sam u ludilu. Tukao sam je sve dok je davala znake života. Kad se umirila, odvukao sam je iz presahlog potoka kod Zagrađa u obližnji šumarak i prekrio lišćem - ispričao je Vladica Rajković na saslušanju.

(FOTO) ANĐEO ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK: Sahranjena mala Anđelina Stefanović!

Obdukcija je pokazala da je nesrećna Anđelina umrla u strašnim mukama i da joj je monstrum praktično smrskao lobanju i izvadio utrobu.

Zoran Sinko

- Anđelina je umrla u jezivim mukama, monstrum joj je ostavio stravične povrede. Lobanja joj je potpuno smrskana od silnih udaraca pesnicom i kamenom, a utroba joj je pocepana. Ubica joj je silovanjem i batinanjem praktično izvadio creva. Ovako unakažen leš odavno nije viđen - kaže nam sagovornik koji je prisustvovao obdukciji tela male Anđeline.

Vladica Rajković je juče nakon policijskog pritvora priveden u Više javno tužilaštvo i Viši sud u Zaječaru kod sudije za prethodni postupak. Tokom saslušanja zapanjio je tužioca kad je hladnokrvno priznao da je pre mesec dana ubio i meštanku Vratarnice Draganu Stanković (vidite okvir). Posle saslušanja određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, a tereti se za krivično delo teško ubistvo, za šta mu preti 40 godina robije.

KOMŠIJA SPREČIO MONSTRUMA DA POČINI JOŠ VEĆI ZLOČIN: Vladica je hteo svu decu da odvede do Timoka!

Međutim, Anđelinina majka Danijela kaže da nijedna kazna nije dovoljno pravedna i teška za monstruma koji joj je ubio dete.

Zoran Sinko

- Njemu će da sude za ubistvo i izaći će iz zatvora kad-tad, a moja ćerkica nikad više neće veselo da trčkara, da se raduje s decom. Nema pravde dok nema smrtne kazne za takve monstrume. Vidite da haraju Srbijom i da nema zakona za manijake koji siluju i ubijaju dečicu - priča kroz plač majka ubijene Anđeline dok priprema novo odelce za poslednji ispraćaj svoje mezimice.

Monstrum nasmejan na mestu ubistva!

Informer

Vladica Rajković je tokom saslušanja u Višem tužilaštvu u Zaječaru priznao da je pre mesec dana ubio i komšinicu Draganu Stanković (47) iz Vratarnice. Policiji je kazao da je nesrećnu ženu ubio i bacio u Timok, na oko kilometar uzvodno od Vratarnice.
Zaječarska policija odvela ga je juče na tu lokaciju kako bi pokazao tačno mesto gde je bacio Draganino telo. Na toj lokaciji novinar Informera se susreo oči u oči sa krvnikom. Vladica je bio vezan, u pratnji nekoliko inspektora i policajaca, i nije skidao s lica neki ledeni, ludački osmeh.
Anđelinina baba Dušanka Stefanović uverena je da je Vladica ubio Draganu jer joj je dugovao novac:
- Verujem da ju je ubio jer joj je dugovao 3.000 evra. To mi je ona lično potvrdila. Dogovor je bio da joj deo novca otplati radeći na njenoj zemlji. Međutim, kod nje je uglavnom odlazio noću i kopao nešto po dvorištu, ali niko od nas ne zna zašto je i šta je to radio noću. Pre neki dan sam ga videla sa tri detenceta iz komšiluka na ulici. Pitali smo ga gde ćeš, a on je samo dreknuo: "Ma nigde!", i produžio dalje.
Draganina baba Radmila Nikolić, jedva pokretna starica, kazala nam je da se i ne seća kad je poslednji put videla unuku.
- Samo je odjednom nestala i nikad je više nisam videla. Otišla je bez pozdrava. Svi pričaju da ju je Vladica ubio. Ja samo znam da je često dolazio i pomagao oko kućnih poslova. Ponašao se normalno. I nisam primetila da je sposoban da uradi ovako nešto - kaže Radmila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


(FOTO) OVO JE DRUGA ŽRTVA KRVNIKA IZ ZAJEČARA! Pogledajte kako je izgledala Dragana Stanković pre nego što joj je telo završilo u Timoku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saša

pre 7 godina

Gospodine V. R. (28) ... Bez OKO da mi trepne! Menjao bih OKVIRE - Sarzere sve dok nebi doslo do MEHANICKOG zastoja PROEKTILA u cevi... DECU NE OPRASTAM!...\n

Vlado

pre 7 godina

Cemu to "gospodine"?Zvjer,zvjer je to,monstrum,skot...

nada

pre 7 godina

I posle 40 godina kada izadje iz zatvora moci ce da ubija ! Svim srcem verujem da ce mu zatvorenici presuditi makar oni koji su osudjeni na dozivotnu robiju jer takvoj zivotinji nije mesto na ovoj planeti!!!!!!!!!!!!!!!!

Otac

pre 7 godina

Ubiti monstruma kamenovanjem ali da kamenice ne budu velike nego da se danima muci ...

frida

pre 7 godina

za psihopate nema leka. zato: zatvor, izolacija, težak, iscrpljujući rad, do kraja života, bez teretane, tv-a, bez bilo kakve olakšice za ''normalnog čoveka'' u zatvoru. nijedna želja, nijedan potreba izvan samog održavanja njegovog života - ne dolazi u obzir. ni specijalna hrana ni posete, ništa!!!!! on mora da pati bar delimično koliko je patila mala anđela nad kojom se iživljavao. mora!!!!!! ukoliko se psihopate tretiraju kao neki džeparoši, lopovi i ubice koji su npr. počinili ubistvo zbog odbrane, to je, onda, totalan promašaj i nastavak iživljavanja, sada kroz instituciju. otac tijane jurić je rekao da ubica i silovatelj njegove ćerke živi sasvim normalno u zatvoru, teretana, gleda tv, lepo se hrani!!!! gde je tu kazna za monstruozan zločin prema kome oni nemaju nikakav odnos? oni se ne kaju, psihopate ne osećaju kao drugi ljudi, ali znaju da traže, treba im oduzeti, po zakonu, sve što im olakšava život.

Slavica po

pre 7 godina

Nema više teškog fizičkog rada po zatvorima, lepo je gospodin Juric rekao kako je njima tamo. Što se ovog monstruma tiče apsolutnog sam misljenja da ga treba ubiti i to što pre. Zar da smrdi u nekom zatvoru i da se godinama hrani na račun poreskih obveznika gradjana Srbije da se odbija od naših bednih plata da bi on ziveo. Mnogo mu je što udisemo isti vazduh sa njim. Smrt za monstruma.

Tadija

pre 7 godina

Vreme je da se vrati smrtna kazna u zakonodavstvo.

Vla

pre 7 godina

Gospodo roditelji ne dozvolite krvniku da zivi dugo, nadjite modus i nacin da nikad ne izadje ziv iz zatvora, to dugujete svom detetu

Marija

pre 7 godina

Nikad nisam ostavljala komentare ali ovaj put moram.Nije on za smrtnu kaznu,on je za zatvor bez zastite i icega,ljudi koji su tamo bi se postarali da oseti sto je i ovaj mali andjeo :( pocivaj u miru dusice :-*

Srba

pre 7 godina

Smrtna kazna je lako za idioa treba ga zivog baciti gladnim lavovima da polako umire na najvecim mukama kao ova mala devojcica

oli

pre 7 godina

Psihopata a smisljeno je ubio zenu da ne vrati dug...mora da se istrazi pozadina svega. Inspektori na posao!

Nebojša

pre 7 godina

Uz dužno poštovanje novinara,ali ni vi iz informera što stavljate ovakve tekstove na vaše naslovne strane niste daleko od ovog psihopate!!!! Znam da ovo neće biti objavljeno ali razmislite mamo o jučerašnjem naslovu na prvoj strani štampanog informera!!! Hvala!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Стари Грци су били - мудар народ и за овакве изроде имали - лек.., Изведу их на литицу Олимпа, помоле се свом Зевсу... А онда: нога у дупе.... и путуј... са 1000 метара надморске висине...!! Е Стари Грци су били мудар и практичан народ....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17