• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink

13.07.2016

23:47

TEŽAK SKANDAL U LESKOVCU: Posle dečačke tuče, policajac se iživljavao nad drugom svoga sina!

Vesti

TEŽAK SKANDAL U LESKOVCU: Posle dečačke tuče, policajac se iživljavao nad drugom svoga sina!

Podeli vest

Policajac Policijske uprave u Leskovcu B.S. povredio je sinoć M.R. (12) iz Gornjeg Stopanja, koji se dva dana ranije potukao sa njegovim sinom

Dečak kaže da ga je policajac minut dva stiskao za vrat, pa mu posle stezao i zavrtao nos.

- Pre toga mi je rekao da će me golog vezati za banderu i boksovaće me i da će mi džigericu izvaditi i vređao mi porodicu. Nisam mogao da se izvučem iz njegovih ruku, jer sam bio na bicklu – priča dečak, čiji su roditelji podneli krivičnu prijavu protiv policajca i svog komšije.

Incident se dogodio u utorak veče na školskom igralištu u centru sela oko 19:30 časova pred pedesetak dece.

- Istina je da su se naša deca pre toga potukla. Majka dečaka je došla kod nas požalila se i dogovorile smo se da ih izgrdimo i da se to više ne ponavlja. Napad oca dečaka nas je šokirao – kaže majka Vesna Ristić.

U izveštaju neuropshijatra stoji da dečak ima reakciju na težak stres i poremećaj prilagođavanja, pa je prepisana upoteba bedoksina.

Otac Boban kaže da dete nije celu noć spavalo i da sve vreme plače.

Umesto da policajci čuvaju beuzbednost naše dece, mi od njih trebamo da strepimo. Ovaj slučaj neće proći tako jer ćemo podneti i privatnu tužbu - navodi otac.

Portparol PU Boban Zdravković kaže da policajac nije bio na dužnosti, ali da se na slučaju radi po krivičnoj prijavi građana i da će s tim biti upoznat nadležni tužalac.

- Ukoliko ima elemenatata, naš radnik će snositi posledice - kaže Zdravković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 7 godina

Treba njemu zavrnuti nos I silovati ga njegovim pendrekom, pa da vidim da li će mu pasti na pamet da se iživljava nad decom.

vera

pre 7 godina

Nije ni sve verovati klincima umu oni i te kako da slažu i da iskarikiraju slučaj.. to što je policajac zavrnuo nos klincu nije na štetu, ja kao komšija još bi mu se i zahvalio ,bravo za policajca..

Ko se maca lati

pre 7 godina

Eeeeeeeeee, da vidimo mi malo sta je tu bilo. Ako je taj klinac prebio pandurskog sina, moje simpatije su na strani pandura! Dosta vise malih terorista koji znaju da ih zakon stiti, pa nadju slabije vrsnjake da se nad njima izivljavaju. E, kada dodje otac prebijenog da im objasni kako zivot funkcionise, onda bensedini, plakanja . . . Moreeeeeeeeeeeeeeeee.

ana

pre 7 godina

tako i treba kad ne umete da vaspitate decu. moraju nekog da se plase i neceg. Napravili ste debile i telefoniste.Dok je milcija tukla bilo je mnogo bezbednije izlaženje na ulicu. damanas kad izadjes kao da si pusten za ulov.

jelemi

pre 7 godina

da su ga roditelji dobro vaspitali ne bi se makljao ulicom i provocirao mozda je cak i inat terao policajcu, dobijo silu i posle izvinjenja drugarove majke, treba prvo ispitati stvar pre no sto se sudi.Pogresio je policajac sto ga nije za nos odvukao kod roditelja.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija