• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

14.07.2016

08:31

OTAC HOĆE U POSETU MONSTRUMU: Samo želim da mi objasni zašto je zverski ubio Anđelinu!

Vesti

OTAC HOĆE U POSETU MONSTRUMU: Samo želim da mi objasni zašto je zverski ubio Anđelinu!

Podeli vest

Samo želim da ga pitam zašto je to uradio. Želim da mi objasni zašto je zverski ubio malu Anđelinu, kaže Nebojša Rajković, otac monstuma Vladice Rajkovića iz Vratarnice koji je silovao, a zatim zverski ubio Anđelinu Stefanović (3)

 

Nebojša još nije video sina koji je u samici pritvora Okružnog suda u Zaječaru.

 - Ići ću da ga vidim za neki dan. Kada se smirim. Ne znam tačno kada. Možda ove nedelje, možda sledeće. Mora da mi objasni šta se desilo sa njim. Mislio sam da je normalan, ali to što je uradio ne rade normalni - konstatuje otac zveri iz Vratarnice.


OTAC MONSTRUMA IZ ZAJEČARA OČAJAN: Ne volim ga više, NIJE MI VIŠE SIN!

Nebojša nije ni slutio da je njegov sin ubio i Draganu Stanković (47), jer je policija, tokom istrage nestanka ove meštanke Vratarnice, ispitivala i Vladicu i čak ga vodila na poligraf, koji je "prošao".

- Ali kada je ubio Anđelinu, nevino dete koje nije ni mrava zgazilo, u momentu mi je sinulo da je ubio i Draganu, sa kojom je imao kontakte. Bio sam ubeđen u to, i odmah rekao policiji. Nažalost, ta moja crna slutnja bila je istinita - dodaje Nebojša.


KOMŠIJA SPREČIO MONSTRUMA DA POČINI JOŠ VEĆI ZLOČIN: Vladica je hteo svu decu da odvede do Timoka!

Vladica se i posle ispitivanja u istrazi nestanka Dragane Stanković, kaže otac, ponašao normalno, ništa nije ukazivalo da je tu ženu zverski ubio čekićem, a zatim njeno telo umotao u ćebe i bacio u Timok.

- Radio je na njivi, kosio. Nikakvih promena nije bilo u njegovom ponašanju. Bar ih ja nisam primetio - napominje Nebojša.

Vladica se sa Draganom, koja je bila od njega starija 18 godina, družio. Prema Nebojšinim rečima, tokom istrage je čuo da je Vladica dugovao pare Dragani. Koliko ne zna, ali zna da je njegov sin radio za nju i danju i noću, te da je kući dolazio posle 23 sati.

- Batalio je sve poslove kući - dodaje Nebojša.


SRBIJA TRAŽI SMRTNU KAZNU ZA MONSTRUMA! Ali jedan od najvećih srpskih umova MISLIO JE DRUGAČIJE...

Otac napominje da mu nije poznato da je njegov stariji sin ikada imao devojku. Bar nijednu nije dovodio kući, niti je pominjao nameru da se ženi.

- Mislio sam da je stidljiv, da čeka pravu priliku za ženidbu. Ali eto...- kaže Nebojša.


OVO JE BILA POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI: Monstrum je streljan za isti zločin pre 24 godine!

Otac zlotvora iz Vratarnice se juče, prvi put od dana zverskog ubistva devojčice koje je počinio njegov stariji sin, pojavio na poslu u mesari u Zaječaru, u kojoj privatno radi. Ljudi ga, kaže, gledaju drugačije nego pre.

- Svi znaju sve. Gledaju me, ne znam kako da opišem te poglede. Da li me osuđuju ili žale zbog takvog sina. I svi ćute. Niko me ništa ne pita - kaže Nebojša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stole

pre 7 godina

Jadan covek, ni sanjao nije u sta ce se njegov sin pretvoriti. Do kraja zivota stidece se zbog zlocina koji je ZVER pocinio. Ako se ovako nastavi, nestacemo sa lica zemlje. Ubijaju se decu, komsije, roditelje bracu.........pa dokle vise?

dejan

pre 7 godina

Mislim da znam sta je ocu namera....punu podrsku imas...\n

Suzana

pre 7 godina

Kakav glup komentar, zar stvarno mislite da neko tako strasno delo ucini zato sto nema za hleb?

Stole

pre 7 godina

Njemu nije potreban HLEB vec Alkohol, onda je JAK i HRABAR da se suprostavi jednom detetu od 3 god........zbilja monstrum

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija