• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

14.07.2016

22:13

(FOTO) EKSPLODIRAO AUTOMOBIL U BLOKU 62: Požar zahvatio još troje kola!

Vesti

(FOTO) EKSPLODIRAO AUTOMOBIL U BLOKU 62: Požar zahvatio još troje kola!

Podeli vest

Jaka eksplozija odjeknula je večeras sa parkinga u novobeogradskom Bloku 62. Jedan automobil se zapalio, a vatra se prenela na još tri susedna vozila

Prema rečima svedoka, eksplozija se dogodila oko 21.10 sati u Ulici Jurija Gagarina ispred broja 140. Jedan od parkiranih automobila je eksplodirao, a vatra se proširila na susedna tri vozila.

 

Vatrogasci i policija su na mestu događaja, gde su se okupili i građani iz okolnih zgrada.

 Nekoliko puta se čuo jak prasak, a potom je buknuo plamen.Prvo se zapalio automobil marke "BMW", pa je zahvatio reno, mazdu i juga - kažu očevici. 

Nakon intervencije vatrogasaca požar je lokalizovan.

Policija je pored izgorelih automobila pronašla crni kačket, koji su forenzičari odneli u dokaze.

Na terenu su bila četiri vatrogasna vozila, kao i policija. Mesto požara je ograđeno trakama i ne može mu se prići na bliže od 30 metara.

Prema prvim informacijama, nema povređenih. Još uvek nije poznato šta je uzrok požara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija