• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

18.07.2016

16:54

STRAVIČAN UDES KOD ČAČKA! Majka poginula, ćerka u kritičnom stanju!

Vesti

STRAVIČAN UDES KOD ČAČKA! Majka poginula, ćerka u kritičnom stanju!

Podeli vest

Žena iz Kraljeva (46) je poginula, a njena ćerka teško je povređena u sudaru koji se oko 13 sati dogodio u Međuvršju kod Čačka

Osim njih dve, teške povrede opasne po život zadobio je vozač automobila u kojem su se sve troje vozili. Majka i dvoje dece, koji su bili u drugom automobilu beogradskih registarskih oznaka, prošli su sa lakšim telesnim povredama.

Na mesto nesreće odmah su izašle ekipe hitne pomoći i najteže povređene prebacili na odeljenje intenzivne nege čačanske bolnice.

- Žena iz Kraljeva, čije je prezime Jukić, imala je obilno unutrašnje krvarenje. Grudni koš bio joj je pun krvi i odmah je prebačena na reanimaciju. Nažalost, ubrzo je podlegla povredama. Njenoj ćerki, koja ima oko deset godina, naprsla je slezina i već je na operacionom stolu. Hitno će biti operisan i muškarac iz Sevojna koji je bio vozač. Njih dvoje su životno ugroženi – rekla nam je PR čačanske Opšte bolnice dr Biljana Kočović.

Kako nezvanično saznajemo, devojčica je u pratnji majke krenula na zdravstvenu kontrolu u Beograd i još ne zna da joj je majka preminula.

Čačanska policija obavila je uviđaj, nakon kojeg će se utvrditi uzrok saobraćajne nesreće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija