• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

20.07.2016

09:26

ŠOKANTAN ISKAZ UBICA IZ PETROVARADINA: Tukli smo ga da nam vrati 50 evra, NISMO ZNALI DA ĆE UMRETI!

Vesti

ŠOKANTAN ISKAZ UBICA IZ PETROVARADINA: Tukli smo ga da nam vrati 50 evra, NISMO ZNALI DA ĆE UMRETI!

Podeli vest

Goran Gregurić (44) nam je rekao da nema 50 evra da plati štetu posle sudara, ali nismo mu verovali jer ima prodavnicu pića, rekli su tužiocu trojica mladića posle ubistva u Petrovaradinu

Trojica mladića iz Bukovca priznali su juče pred tužiocem da su u subotu uveče brutalno pretukli Gorana Gregurića (44) u Petrovaradinu zbog duga od 50 evra, ali su se pravdali da nisu znali da će on u toku noći umreti!

Goran je sahranjen na groblju u Petrovaradinu. Ispraćen je uz zvuke tamburaša, koje je, kako kažu, mnogo voleo

- Udario nas je autom, a posle je rekao da trenutno nema 50 evra da nadoknadi štetu. Nismo mu verovali jer drži prodavnicu pića, pa smo ga istukli - rekli su Petar R. (21), Dušan P. (21) i Zoran I. (21) pred nadležnim tužiocem.

Nesrećni Goran je narednog jutra umro u svojoj kući.

Izvor iz istrage potvrdio nam je da je Goran nedavno imao blaži udes sa mladićima i da je tako došao u sukob s njima.

- Na Gregurićevom starom "krajsleru" ima neznatnog oštećenja koje dokazuje da je došlo do manjeg udesa, ali zapanjuje surovost s kojom su ga mladi Bukovčani pretukli. Nisu koristili palice ili drugo oruđe, ali udarci pesnicama i nogama u glavu bili su veoma snažni i fatalni, jer je Goran samo nekoliko sati posle tuče imao izliv krvi u mozak - kaže naš sagovornik.

Divljački
Zapanjuje surovost s kojom su ga pretukli. Udarci pesnicama i nogama bili su snažni i fatalni

Gregurić je pretučen ispred svoje prodavnice STR "Špricer", nekoliko stotina metara udaljene od njegove kuće, u kasnim noćnim satima, tako da nije bilo svedoka, niti nekog ko je mogao da pozove policiju.

Prema rečima Goranove sestre Gordane, njihova majka Milica je u nedelju ujutro videla da je njen sin gadno pretučen i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Ona tvrdi da lekari tad nisu hteli da dođu, već su se odazvali tek drugom pozivu, kad je Goran već umirao, tako da reanimacija nije uspela. Međutim, iz novosadske Hitne pomoći ističu da nisu tačni ovi navodi i da o svemu postoje zapisi u njihovom centru.


MONSTRUOZNO! Trojica mladića nasmrt pretukla čoveka u Petrovaradinu!

Komšije su Gorana znale kao mirnu osobu koja nije pravila probleme. Nije bio oženjen i dosta vremena je provodio s društvom u prodavnici ili kod kuće, a u mladosti je pisao poeziju.

Svirepo ubijeni Goran Gregurić sahranjen je juče na groblju Majur u Petrovaradinu. Ispraćen je uz zvuke tamburaške muzike, koju je, kako kažu, mnogo voleo. 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nepoznati

pre 7 godina

Ajde sad po minimum 10 godina zatvora pošto TRENUTNO pameti nemate.Vi ste svoje završili,sve što ste planirali je upravo zapečaćeno. Sutradan bi tako tukli svoje žene,decu i ko zna koga još,skućili ste se na pravom mestu.

Srdjan

pre 7 godina

Jacno ih skinuti gole i izbicevati da takvi balavci to vide i to u centru Novog Sada . Onda ih pustiti kuci ali danidu peske.

Rango

pre 7 godina

E moja Srbijo za 50 evra ubise coveka ,sramota nevidjena. A tim malim sisicama treba dati po 15 godina pa lepo da se odmore i smire u Mitrovici.

Kud ovo

pre 7 godina

Smrtna kazna! Danas ovaj, sutra onaj, ovo je postalo preopasno bezakonje. Jednog finog i marljivog coveka vise nema, ali zato cemo da trošimo pare na ubice da ih hranimo i mazimo. Za nasilje smrtna kazna. Tacka.

CIRINELA

pre 7 godina

Za ubistvo ispod 10 godina svakom bi bila sramota za pravosudje Srbije. Ako se to ne dogodi treba definitivno gradjani izadju na ulice i rasjure tu sudsku bagru i da im zabrani rad u pravosudju.

16384604

pre 7 godina

Vi ste sva trojica idioti. Zar se bije covek zbog 50 eura. Sram vas bilo. Nije mi zao da trunete u zatvoru. a 50 eura tek sad nemate od koga da dobijete nepismenjaci.

Riddick

pre 7 godina

Koliko vredi ljudski život? Malo samo pedesetak evrića!

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

40godina zatvora bez prava na pomilovanje. Imaceju "mamini sinovi" vremena da nauce ono sto ih mamice i tatice nisu naucile kad je za to bilo vreme.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija