• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

27.07.2016

08:20

JEZIVA SVEDOČENJA O SMRTI DEVOJČICA KOJE JE UBIO GROM: Anđeli su gorele noge, a Ivana je odletela u kanal...

Vesti

JEZIVA SVEDOČENJA O SMRTI DEVOJČICA KOJE JE UBIO GROM: Anđeli su gorele noge, a Ivana je odletela u kanal...

Podeli vest

Komšije i očevici tragedije Ivane Ivanović (15) i Anđele Bačević (15), koje je ubila je munja u Aleksandrovcu, svedočili su o stravičnom načinu njihove pogibije

 


- Gledala sam sa tatom kroz prozor, bilo je veoma oblačno. Odjednom je nešto puklo. Sledećeg trenutka ugledali smo devojčice kako leže i ljude koji su prilazili da im pomognu. Jednu devojčicu je grom odbacio u kanal, a drugoj su gorele noge... - rekla je za Novosti Anđelina komšinica.


DA KAMEN ZAPLAČE: U Aleksandrovcu umrla i druga devojčica od udara groma!

Drugi očevidac, koji je radnik pogrebnog odeljenja JKP iz Aleksandrovca, živi preko puta drvoreda gde se nesrećni slučaj dogodio i kaže da je sekund pre nesreće izašao do kapije da sačeka svoju decu koja su se vraćala sa bazena.


GRAD ZAVIJEN U CRNO! Dan žalosti u Aleksandrovcu povodom smrti dve devojčice koje je udario grom!

- Onda su pale prve kapi kiše... Video sam ćerku kako dolazi i viknuo joj da požuri - kazao je Boško, koji je među prvima pritekao da pomogne devojčicama i dodao:

- Zasvetlelo je dva puta. Samo par trenutaka nakon toga, prolaznica je zaustavila auto pored te lipe, gde su se našle devojčice i viknula: "Upomoć!" Kada sam prišao, video sam ih kako leže. Uspeli su da ih transportuju autom do Hitne pomoći.


METEOROLOG ČASLAV STANOJEVIĆ ŠOKIRAN: Tragedija u Aleksandrovcu je mogla da bude sprečena, policija da pokrene istragu!

Iako su uložili natčovečanske napore da pomognu devojčicama, nisu uspeli. Anđela je na licu mesta podlegla povredama, a Ivana je preminula u bolnici u Kruševcu iako su joj dva sata ukazivali pomoć stručnjaci sa Internog odeljenja Opšte bolnice u Kruševcu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 7 godina

Naiskrenije saućešće porodicam ivanović i bećević Ivana i adjela počivaj te u miru neka vas andjeli čuvaju

penzionerj

pre 7 godina

Mislim da je Srbija nezasticena gromobranima i zato se dogadjaju ovako stravicne tragedije. "Pametnjakovici"poskidali navodno radioaktivni gromobrani gde je ranije neko po neko obolevao od raka a danas je ogroman broj u tom problemu. Promovisu da je veca opasnost od duvanskog dima nego fasisticko bombardovanje samo da bi ti fasisti se oslobodili odgovornosti aludirajuci na nesto sasvim drugo. Narod nije blesav ali je nemocan za sada.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija