• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

28.07.2016

09:47

TEŠKA NESREĆA KOD ĆUPRIJE! Najmanje 15 POVREĐENIH u sudaru dva automobila, konjske zaprege i autobusa!

Vesti

TEŠKA NESREĆA KOD ĆUPRIJE! Najmanje 15 POVREĐENIH u sudaru dva automobila, konjske zaprege i autobusa!

Podeli vest

Najmanje 15 osoba je teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koje se dogodila sinoć na putu Ćuprija-Paraćin oko 21.05

U teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička vozila, audi i BMW, i konjska zaprega sa dva konja, kao i autobus na lokalnoj liniji Paraćin-Ćuprija-Jagodina.

Ovo je za "Blic" potvrdio je direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić.

- Za sada su svi povređeni stabilno, imaju različite povrede od posledica saobraćajne nesreće. Hospitalizovali smo pacijente od dece starosti godinu i po do starih ljudi. Lica imaju prelome ekstremiteta, lomove noseva, potrese mozgova, ali nisu životno ugroženi. Oni su zbrinuti na odeljenjima ortopedije, hirurgije, masksilofacijalne hirurgije i neurohirugije. Od 22 sata imali smo veliki priliv pacijenata, prvo sa nesreće na putu Ćuprija-Paraćin, a nešto kasnije iz Svilajnca hitna pomoć dopremila je četiri pacijenta, kaže on.

Jedno od vozila je u pokušaju preticanja naletelo na zaprežno vozilo u kome su bila i deca. Tu su se našla i druga vozila i autobus na lokalnoj liniji. Svi povređeni su prebačeni za Ćupriju. Oba konja su uginula na licu mesta, jer je automobil udario direktno u njih. Saobraćaj je bio u prekidu i preusmeravan na auto-put Ćuprija-Paraćin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jelemi

pre 7 godina

Budalu koja je preticala odmah zatvoriti i osuditi na visegodisnju robiju za primer drugima. Kod nas se vozaci ponasaju kao da su im javni putevi dedovina.

VladimirR

pre 7 godina

A šta misliš, da li je zaprega bila propisno osvetljena?

jelena

pre 7 godina

A budala koja je vozila decu po mraku u neosavetljenom zapreznom vozilu.Jadni konj :( Ako si vozac znas ko je kriv,ako nisi lupas bez veze

jelemi

pre 7 godina

Draga moja Jelena ,vozac sam od 1974 god.i znam vrlo dobro sta govorim, vozacku sam napravila na zapadu a odande sam zadnjih 25 godina najmanje 5 do 6 puta godisnje autom, sama sa detetom dolazila kuci u Srbiju tako da mozda bolje od tebe mogu da procenim koliko smo bahati u voznji. Kazes zaprega bila neosvetljena, taj nije udario direktno u zapregu nego bahato preticao. Osnovno je : prilagodi voznju nasim putevima, koji su znamo kakvi, na zalost.

mila

pre 7 godina

Ma , strašno je što su opet stradala dva romska konja , jadni ,vuku se po ulicama , gladni , idu javnim,prometnim ulicama i gradovima. Neosvetljen put ,a ludaci jure , ne vide njihova neosvetljena kola i oni prvi stradaju. Donesite zakon o zabrani zaprežnih vozila na prometnim putevima. Paraćin i Ćuprija su u tom pogledu najgori...mrtvih i gladnih romskih konja gde god hoćeš.Pre desetak dan Rom bacio polumrtvo konjče na paraćinski gradski kej pored reke. Još je bilo živo , kada su ga prolaznici slikali.Užas

Drago

pre 7 godina

Garantiram, da konjska zaprega nije imala nikakvo svjetlo i ništa nije čudno, dase to desilo. Svjetla nema ni kog jedne konjske zaprege ne u Srbiji i ne u Bosni odnosno RS. Neznam šta ti ljudi misle kada izađu na cestu, a nemaju nikakvog svjetla, a isto važi i za bicikliste koji se voze po mraku brez svjetla.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija