• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

29.07.2016

09:48

VOZAČ "AUDIJA" KOJI JE IZAZVAO UDES U CENTRU BEOGRADA: Nalepnicu Vlade Srbije sam kupio na pijaci!

Vesti

VOZAČ "AUDIJA" KOJI JE IZAZVAO UDES U CENTRU BEOGRADA: Nalepnicu Vlade Srbije sam kupio na pijaci!

Podeli vest

Detalj sudara crnog "audija" i tramvaja u Nemanjinoj koji je privukao najviše pažnje jeste nalepnica Vlade Srbije na prednjem staklu putničkog vozila

Iako su očevici i neki mediji naveli da je u pitanju vozilo državnih organa Srbije, iz MUP-a su to nešto kasnije demantovali i naveli da je utvrđeno da je vozilo privatno.

Kako piše "Blic", u pitanju je lažna nalepnica Vlade Srbije, a vozač Milan D. za koga se navodi da je funkcioner SPS je, tvrdi list, rekao policiji da ju je "kupio na pijaci".

- Ja sam vlasnik privatne firme. Prosto, trebalo mi je. Lakše se svuda krećem po gradu sa njom i parkiram - citira se njegova izjava sa uviđaja. 

Istovremeno, mediji su nakon sudara objavili i da je vozač, koji je sa još jednom osobom iz automobila zbog povreda prebačen u Urgentni centar, pre udesa boravio u "nekom od ministarstava". 


(FOTO) UDES U CENTRU BEOGRADA! Automobil i tramvaj se sudarili u Nemanjinoj, povređeno dvoje!

Protiv vozača če biti podnete prijave i zbog sudara i zbog nalepnice, kao i da u Vladi Srbije nisu iznenađeni zbog nalepnice. 

- Proveravali smo, nije je dobio od državnih organa. Međutim, nije retkost da se nalepnice, rotacije i mnoge druge stvari kupuju na pijacama i zloupotrebljavaju - kaže sagovornik lista. 

Crni "audi" sudario se u četvrtak sa tramvajem na liniji 9 na uglu Nemanjine i Balkanske u centru Beograda, kada dve osobe su povređene. 

Na toj raskrnici vozila u Nemanjinoj imaju obavezan pravac kretanja pravo ili desno što je jasno označeno signalizacijom - saobraćajnim znacima i strelicama na asfaltu, a "audi" je nedozvoljeno radio polukružno skretanje preko dva para tramvajskih šina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cudno

pre 7 godina

...da niko tablice nije upisao od ocevidaca i nekih medija,pa bi sve vec bilo jasno. Ovako kad covek vidi marku ,boju kola,i lobanju koja ista vozi,moze samo da naslucuje...

duda

pre 7 godina

e sad mu lepo odrapite deeebeelu kaznu za nauk i drugima !!!

Simke

pre 7 godina

Debelu, jeste. To im je bre, Pajtos. Mogu da mu daju 15 dana da nosi nanogicu, da se slika za Facebook i posle opet po starom. Jaka mi je to Vlada cije nalepnice mogu da se nabave na pijaci.

Tomas Gustaffson

pre 7 godina

More, pod hitno, vratiti u Srbiju onu kaznu "25 po turu" iz vremena Miloša Obrenovića! Za srbe je jedino ona efikasna!

Boban

pre 7 godina

Dobio je nalepnicu od prijatelja iz Vlade, nije kupio na pijaci, proverite kontakte doticnog ,,vlasnika firme,, treba samo zbog nalepnice da dobije 3 godine zatvora, ali smem da se kladim da su obe prijave smesne i da ce sve proci na novcanoj kazni sto doticnom ,,vlasniku firme,, nije nikakav problem.

djordje pavlovic

pre 7 godina

vozac vlade srbije,vozilo vlade srbije,lazna nalepnica...kakve veze sve to ima ako je zakon isti za sve?

TIMSKI RAD

pre 7 godina

Nalepnica je originalna i za to treba da odgovara onaj ko to deli,Da se ne bi to otkilo sada izmislja neki pijace i gluposti, Ovde se samo jure marginalci koji kradu hranu po prodavnicama . Ovo vam je gospodo iz policije slucaj vise krivicnih dela u sticaju.Pa moze tako i neki terorista da zalepi i da cuda napravi. Ozbiljan bezbednosni propust za istragu,smene i procese. proci ce u senci toga sto Mihailovicka i Dacic cvile prod Vucicevim vratima a Toma se sklanja na Olimpijadu da kurazi.

Dera

pre 7 godina

E , sad kad mu odvale ukor pred iskljucenje iz kucnog saveta , ima da se pusi , pa sta on misli , da moze kako hoce , a !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17