• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

29.07.2016

15:35

OTAC MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA OBIŠAO SINA U ZATVORU: Pa šta to uradi, crni sine?! A ON ME GLEDA I ĆUTI!

Vesti

OTAC MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA OBIŠAO SINA U ZATVORU: Pa šta to uradi, crni sine?! A ON ME GLEDA I ĆUTI!

Podeli vest

Prošlo je 26 dana od pucnjave u kojoj je Siniša Zlatić (38) ubio najpre bivšu ženuDijanu i još četvoro ljudi, a ranio 22 koji su se zatekli u kafiću “Makijato” u Žitištu

Zlatić je po ulasku u kafić, u nameri da ubije bivšu suprugu i njenog dečka Stefana Jojića, ispalio više hitaca iz automatskog oružja, a potom je nastavio da puca po gostima koji su se u tom trenutku našli u kafiću.


(AUDIO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MASAKRA U ŽITIŠTU: Pevali “Lipe cvatu” a onda su odjeknuli rafali!

Sinišin otac Radoslav i nakon više nedelja od masakra ne razume šta se desilo te večeri.

– Da me pitate zašto je to uradio, ne bih znao šta da vam kažem! Moje je da ga branim, šta ću, sin mi je. Uvek je bio miran kao curica, šta mu tada bi – čudi se on.

Darko Cvetanović

Radoslav dodaje za ovaj list da su ga zvali iz policije i rekli da Siniši donese stvari.

– Bio sam kod njega u poseti, ko će ako ne odem ja? Ja mu kažem: “Pa šta to uradi, jado, zašto?”, on me samo gleda. Ćuti. Mislim da još nije svestan šta je uradio – kaže Sinišin otac.


EKSKLUZIVNO! RADOSLAV ZLATIĆ, OTAC MASOVNOG UBICE IZ ŽITIŠTA: Ne plašim se krvne osvete!

Siniši je, prema rečima njegovog oca, dodeljen advokat po službenoj dužnosti.

– Dodelili su mu advokata po dužnosti da ga brani, ja mu kažem: “I ti ćeš da ga braniš, kao i ja”. Šta ću, moj je, ja moram, a i taj advokat – rekao je Radoslav.


MONSTRUM IZ ŽITIŠTA SE IZVLAČI NA LUDILO?! Masovni ubica biće prebačen na psihijatrijsko veštačenje!

Kafić u kojem se dogodila pucnjava, ponovo je otvoren. Međutim, zaposleni u njemu još nisu spremni da komentarišu kobni događaj.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
misa

pre 7 godina

Nije tacno,nemoras da branis monstrouma iako ti je sin!!!

nada

pre 7 godina

"Bravo tata " branis ubicu i kazes da je tvoj sta ces drugo ! Da si normalan otac i da si ga vaspitavao kako treba i da niste krili oruzje sve bi bilo drugacije. Bio miran "kao curica" - videli smo a i ti kao otac nemoj davati lazne izjave i braniti ga jer se u narodu kaze " kakav otac takav sin.......40 godina je malo za ovakav zlocin - DOZIVOTNA !!!!!!!!!!!!!!

Jadan Tata

pre 7 godina

I onda je "jadan tata", dao "dobroj devojcici", pun tavan ne prijavljenog oruzja i municije da postane "muskarac". UZAS!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija