• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.07.2016

10:18

(FOTO/VIDEO) SUROVO MAFIJAŠKO UBISTVO U BELVILU! Vlasnik Piazza Caffea izrešetan ispred svog lokala!

Vesti

(FOTO/VIDEO) SUROVO MAFIJAŠKO UBISTVO U BELVILU! Vlasnik Piazza Caffea izrešetan ispred svog lokala!

Podeli vest

Danas, nešto pre 10 časova, Aleksandar Stamenković (44), vlasnik kafića u naselju Belvil, upucan je sa više hitaca iz automatskog oružja. On je podlegao povredama

 

Kako nezvanično saznajemo ubica i njegov saučesni došli su motorom.

Stamenković, je kako kažu očevici, izlazio je iz svog automobila i hodao prema svom kafiću, kad je napadač, koji je bio obučen u crno, ispalio nekoliko hitaca u njega

Navodno, ubijeni vlasnik Piazza del Caffea  je bežao ka restoranu. Međutim, ubica je na nesrećnog Aleksandra ispalio četiri, pa tri, a zatim još četiri metka, dok ga nije ubio.

Jedan od napadača je pucao, a drugi je odvezao ubicu motorom s lica mesta.

Kako saznajemo, Stamenković ima podebeo dosije u policiji vezan za kriminal i trgovinu drogom, kao i nekoliko pravosnažnih presuda, pa upućeni smatraju da je to najverovatnije razlog ove likvidacije.

Kako smo nezvanično saznali na licu mesta, reč je o narko obračunu oko prevlasti nad teritorijom. 

Informer
Informer

POGLEDAJTE VIDEO SA LICA MESTA:



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JADNICI

pre 7 godina

Ako je vec moralo da se gine mogli su da odaberu trenutak kada je sam.Ni malo viteski,ni muski i jos na praznik. Ovo kazem generalno ko god da je nesrecnik koji je stradao.

rada mrak33

pre 7 godina

Dobri su bili znaci trenirani cim niko nije stradao od pesaka.

pettar

pre 7 godina

Da li bi mi neko nabroji samo jednog vlasnika picerije, kockarnice, kafića sa poker aparatima, kioskom sa pljeskavicama ... a da nema kriminalni dosije, i da nije na bilo koji način povezan sa korumpiranim policajcima...

Nenad

pre 7 godina

Сви имају подебеле досијее у полицији, али су на слободи. Добро да неко невин није страдао, а овај ког су упуцали одавно је требало да буде иза решетака, па би био жив данас.

Amater

pre 7 godina

NEUBIJA SE BEZ RAZLOGA A VIDI SE DA MU JE LOSE ISLO DZIP NOVI I JOS PARKIRAN PROPISNO PO ZAKONU KAO I PRAVOSNAZNE PRESUDE.VEROVATNO BI ISAO NA ROBIJU KADA BI SKUPIO 100 GODINA.

Bez brige

pre 7 godina

Nema potrebe za brigom,ovo je delo ruku hladnokrvnih profesionalaca,mogusnost koleteralne stete 0%,e kad bi svi u ovom drustvu bili tako efikasni de bi nam bio kraj.

Hercegov Grad

pre 7 godina

Čisto rasčiscavanje ravuna medju kriminalcima. Placeno ubistvo. Ubica nije profesionalac to je ocigledno vidljivo posto je pucao vise puta, zato ce biti lako policiji ili ce isti biti likvidiran od gazda! n

nada

pre 7 godina

Kada se bavis kriminalnim radnjama normalno je da ces kad tad i platiti glavom ne samo kod nas vec i u svetu - dosao djavo po svoje ! Sva sreca da niko drugi nije nastradao !!!!!!!!! Naravno da ubica mora odgovarati.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija