• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

02.08.2016

13:42

(UŽASAVAJUĆI VIDEO) Snimak čoveka koji je nag skakao po klima uređaju, A ONDA SE STROPOŠTAO NA BETON!

Vesti

(UŽASAVAJUĆI VIDEO) Snimak čoveka koji je nag skakao po klima uređaju, A ONDA SE STROPOŠTAO NA BETON!

Podeli vest

Milutin J. (38) skočio je sa 7. sprata zgrade u ulici Visokog Stevana broj 8 na Dorćolu. On je nag pao sa zgrade, dok je skakao po klima uređaju, sve vreme uzvikujući “Rodio se novi zivot i Arkan je živ“. U jednom momentu, antena je pukla, on je izgubio ravnotežu, a na snimku se vidi trenutak neposredno pred pad

Muškarac koji je danas pao sa zgrade u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu , nag je skakao po kilma uređaju držeći se za antenu. U jednom momentu, antena je pukla, a muškarac izgubio ravnotežu, te je tako i došlo do pada.

Prema rečima komšija, čovek je sve vreme uzvikivao “Rodio se novi zivot i Arkan je živ“.


MUŠKARAC (48) PAO SA ZGRADE! Nag skakao po klimi, polomio antenu i okliznuo se!


Milutin inače živi u ovom stanu sa devojkom. Doselili su se pre dva meseca kao podstanari. Sinoć su došli sa odmora kod njegove porodice na Žabljaku. Kako kažu komšije, problemi su počeli tamo, pa su se ranije i vratili. Devojka Iva, sa kojom živi,pobegla je u frizerski salon nakon što ju je Milutin udario,  pozvala policiju i rekla: “Molim vas, dečko se čudno ponaša, dođite što pre”.

Policija je bila na licu mesta kada je došlo do pada.

Pogledajte snimak nemilog događaja:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lune

pre 7 godina

Hm,hmmm...nacija..? zbog nekolicine budala,ajde bre ne preteruj.

Amater

pre 7 godina

DEVOJKO BEZI TI OD NJEGA STO PRE I STO DALJE DOK NEBUDE KASNO.

NeBo

pre 7 godina

A samo je hteo da popravi sliku na TV-u...ali antena od aluminijuma nije izdržala...\n

MILE

pre 7 godina

SEX DRUGS AND ROCKEN ROLL TO JE JEDINI OVOJ PROPALOJ BANANA SRBIJI I OSTALO

alibisti

pre 7 godina

Zašto ljudi svoje nerealizovane živote obavezno vezuju za svoju državu, svoju naciju? Sve slučajevi za temeljnu i stručnu psihoanalizu.

mividi

pre 7 godina

Nije Srbija bana država nego ste vi banene za guljenje ako dozvolite da Vas droga i alkohol odevdeu u ove ludosti......

ISTINA

pre 7 godina

Ovi sa Zabljaka imaju poprilicno onih kojima psihicni nesto fali,Uglavnom je rec o najtezim dijagnozama koje se nasledjuju. To se tamo krije, Da se raspitate ne biste usime verovali .

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija