• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. I.

04.08.2016

09:31

UBICA I ŽRTVA U ISTOM GROBU! Marina sahranjena pored Dejana koji je UBIO NJU, PA SEBE!

Vesti

UBICA I ŽRTVA U ISTOM GROBU! Marina sahranjena pored Dejana koji je UBIO NJU, PA SEBE!

Podeli vest

Dejan Canić (52) iz Sokobanje, koji je u nedelju uveče pištoljem ubio suprugu Marinu (39), pa presudio i sebi, sahranjen je juče zajedno sa njom, u istoj grobnici na lokalnom groblju

Nekoliko stotina rođaka i prijatelja pokušalo je da uteši Dejanove i Marinine ćerke, koje su ostale bez roditelja. Iz tužne povorke razlegao se lelek Marinine majke i tetke, koja ju je usvojila i pružila joj dom u Sokobanji.


KRVAVA SVAĐA NA RTNJU! Ubio ženu, pa presudio sebi!

Tetka Slavka je Marinu dovela iz sela Prekonozi, školovala je, a kasnije joj je sagradila lokal u dvorištu u kom je Canićeva otvorila dragstor. Ona juče nije želela da priča o motivima krvave porodične drame Canićevih, ali Sokobanjčani su uvereni da je Dejan ubio ženu i sebe zbog ljubomore.

Naime, Marina je pre izvesnog vremena obolela od raka, ali je operacija uspela i ona se oporavila.

- Valjda je shvatila koliko je život dragocen, pa je počela, tako da kažem, da "grabi život". Niko u Sokobanji ne može da tvrdi da je ona varala muža, ali Dejan je to uvrteo sebi u glavu, poludeo je od ljubomore - priča meštanin.


DETALJI KRVAVE PORODIČNE DRAME NA RTNJU! Izveo suprugu na ručak, smejao se pa pištoljem ubio i sebe i nju!

Dejan se u nedelju posvađao sa Marinom, ali se kasnije izvinio i pozvao je na ručak u jednu kafanu na Rtnju. Ona je pristala, želeći da koliko-toliko izgladi odnose s mužem, i otišli su. Dejan je u međuvremenu poneo i pištolj.

Kad su završili u restoranu, Dejan je odvezao Marinu na jedan zabačeni put na Rtnju i pucao u nju i u sebe. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija