• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

04.08.2016

12:17

POSLE OBDUKCIJE USLEDIO PREOKRET U ISTRAZI! Muža i ženu iz Sokobanje ubio neko treći?!

Vesti

POSLE OBDUKCIJE USLEDIO PREOKRET U ISTRAZI! Muža i ženu iz Sokobanje ubio neko treći?!

Podeli vest

Obdukcija bračnog para baca novo svetlo na zločin kod Rtnja. Dejan Canić ima dve, a Marina jednu ranu nanetu vatrenim oružjem
Informer

 

Nije isključeno da je supružnike Marinu (39) i Dejana (52) Canića iz Sokobanje, čija su tela pronađena u ponedeljak podno planine Rtanj kod Boljevca, ubila treća osoba, saznaju "Novosti". 

Iako se u početku spekulisalo o tome da se radi o ubistvu i samoubistvu, posle prvih rezultata obdukcije policija ne može sa sigurnošću da kaže šta se tačno dogodilo.

Naime, prema informacijama ovog lista, Dejan ima dve, a Marina jednu ranu nanetu vatrenim oružjem. Obdukcijom, koja je trajala više od sedam časova, nije sa sigurnošću moglo da se potvrdi da su u pitanju ubistvo i samoubistvo. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je Caniće ubila treća osoba dok su oni bili u napuštenom kamenolomu. Tu su zastali nakon što su se u nedelju vraćali s ručka u hotelu na Rtnju.

Takođe, ni motiva, osim varoških spekulacija za ubistvo i samoubistvo - nema. Sve komšije kažu da su Canići, uprkos razlici u godinama, imali skladan brak, iz kojeg imaju dve ćerke. Naši sagovornici čak navode i da je Dejan sve vreme bio uz Marinu, koja je bolovala od karcinoma.


DETALJI KRVAVE PORODIČNE DRAME NA RTNJU! Izveo suprugu na ručak, smejao se pa pištoljem ubio i sebe i nju!

Pištolj kojim su Canići usmrćeni pripada njegovom rođaku. Komšije kažu da je u nedelju došlo do prepirke između Marine i Dejana, ali i da su se oni posle toga izmirili i krenuli na ručak. Usput su se, navodno, dogovorili da vežbaju gađanje u napuštenom kamenolomu.

- Tela Marine i Dejana su pronađena u ponedeljak po podne - navodi za naš list izvor blizak istrazi. - U ovom trenutku nije sa sigurnošću moguće ustanoviti da je suprug ubio ženu, ali ni da je bilo obratno.

Naš sagovornik kaže i da treba sačekati nalaz parafinske rukavice, kako bi se ustanovilo da li je neko od ubijenih supružnika držao pištolj.

- Sve dok se taj nalaz ne obavi, a što se očekuje narednih dana, ne možemo isključiti mogućnost da je Caniće ubila treća osoba - nastavlja naš izvor. - Svi tragovi s mesta tragedije su uzeti i istraga je u toku.

Izvor "Novosti" napominje i da su tela supružnika pronađena pored automobila.

- Dejan je imao dve prostrelne rane, a Marina jednu - navodi on. - U ovom trenutku su zbog svega toga sve opcije otvorene.

Supružnici su sahranjeni juče u Sokobanji, a njihova tela su položena u istu grobnicu.

Nestanak supružnika policiji su prijavili rođaci, jer Marina i Dejan nisu odgovarali na telefonske pozive.

- Svi znaju da su Marina i Dejan lepo živeli - navode komšije. - Dejan je bio miran čovek, ni mrava ne bi zgazio. Niko ne veruje da je on mogao da ubije svoju suprugu pa da presudi sebi.

Priču komšija potvrđuju i u sokobanjskom Centru za socijalni rad, gde ističu da nije bilo prijava za nasilje u porodici Canić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hercegov Grad

pre 7 godina

Svi dogadjaji pre toga govore da se radi u ubistvu i samoubistvu, u to nema sumnje! \n

KO ZNA KOLIKO JE BRACNIH PAROV

pre 7 godina

Sve ih proglase samoubicama.

Misirac

pre 7 godina

jeste culi vi za parafinsku rukavicu, pa nije ovo srednji vek !

Bane

pre 7 godina

A jesi li ti procitao tekst gde pise da su isli u kamenolom da gadjaju ?

starica

pre 7 godina

Nikome ne pise na celu sta se krije iza cela i obicno je tacno "ispod tute trista cute"!

srtyu

pre 7 godina

Ko zna dali je pistolj uopste bio pozajmljen?????????????????????

tori

pre 7 godina

Sto bi vezbali gadjanje,.?a odnosi poremecenji, Tu se nesto krije

branko

pre 7 godina

Prvi put čujem da neko pozajmi pištolj da vežba gađanje.Proveriti vlasnika pištolja, jer je saučesnik u tragediji.

siki

pre 7 godina

sta se dokaze parafinskom rukavicom. sta mlatite vi novinari. ako su vezbali gadjanje i pucali oboje. oboje na rukama imaju barutne cestice. i sta time dokazati. nista. strucnjaci su tu da utvrde u toku uvidjaja ili pak rekonstrukcije dogadjaja sta se desilo. batalite te novinaske fore i gluposti.\n

forenzicar

pre 7 godina

Pistolj pripadao rodjaku. Cuj. Znaci rojdak je na neki nacin uvucen u ovo. Ako nista drugo onda kako je smeo da nekome drugom da svoj pistolj. Pistolj za koji imas dozvolu nikome se ne sme dati. Samim tim sto je rodjak dao svoj pistolj ovom coveku rodjak mora da odgovara. Medjutim, meni ovo vise lici na ubistvo koje je ucinio ili rodjak ili neko rodjakov. Zavisi i gde su te dve rane kod muza. Jer samoubica tesko da moze dva puta da puca u sebe.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17