• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

05.08.2016

19:34

HTEO DA OBESI TELE I SEBE O BANDERU: Neviđen incident u Ivanjici, pijani vozač izazvao haos!

Vesti

HTEO DA OBESI TELE I SEBE O BANDERU: Neviđen incident u Ivanjici, pijani vozač izazvao haos!

Podeli vest

Stočara iz Sjenice N. F. (40) priveli na trežnjenje jer je mortus pijan prevozio tele u Ivanjici... Besan zbog kazne i oduzimanja dozvole, pretio je da će ubiti i tele i sebe ispred opštine

Stočar iz Sjenice N. F. (40) napravio je haos u utorak u centru Ivanjice preteći nasred ulice da će obesiti svoje tele i sebe o banderu javne rasvete jer je kažnjen što je prevozio životinju mortus pijan!

Njega je policija zaustavila u ponedeljak uveče u Ivanjici, u okviru redovne kontrole prevoza stoke, a utvrđeno je da je N. F. prevozio tele bez odgovarajućih papira.

Nije ni stigao da napravi omču i da sprovede svoj naum u delo, kad su ga okružili policajci i građani
Izvor iz policije

Zadržan na trežnjenju

U policiji kažu da je alkotest pokazao da je stočar imao čak 1,60 promila alkohola u krvi!

- Policija je primetila da je prevozio tele u specijalnoj prikolici i zato je i zaustavljen. Bilo je očigledno da je pijan, pa je odmah isključen iz saobraćaja i odveden na trežnjenje - rekao nam je izvor u policiji.

(FOTO) ŠOK PRIZOR! Ženu odvezli u bolnicu sa ajkulom na ruci!

Kada je N. F. izašao sa 12-časovnog trežnjenja u policiji, predmet je odmah poslat u Prekršajni sud, koji je naložio da mu se oduzme vozačka dozvola.

- Revoltiran time, jer bez vozačke dozvole ne može da radi, da trguje stokom, N. F. je uzeo svoje tele, otišao ispred zgrade opštine u Ivanjici i zapretio da će obesiti i životinju i sebe. Zahtevao je da mu se odmah vrati vozačka dozvola. Nije ni stigao da napravi omču i da sprovede svoj naum u delo, kad su ga opet okružili policajci, ali i nekoliko građana i smirili ga - rekao nam je naš sagovornik. Pomahnitali stočar je, kaže on, potom odveden na lekarski pregled.

1,6
promila alkohola u krvi imao je N. F. kad je zaustavljen

Poznanici N. F. iz okoline Sjenice rekli su nam da je on pošten i vredan čovek.

- Reč je o domaćinu koji se ozbiljno bavi stočarstvom. Vrlo je cenjen od drugih stočara i u svom kraju. Zato nas je iznenadila njegova reakcija - kažu oni.

Inače, država je u pojedinim regionima u junu zabranila promet stoke zbog bolesti i baš zbog toga je N. F. zaustavljen u Ivanjici.

SAN SVAKE KRAVE: Ovo je Kokan grdosija!

Veterinarska inspekcija će utvrditi da li je njegovo tele bilo bolesno, ali prema prvim informacijama, ono je bilo potpuno zdravo.

Bolest iz Afrike

Promet stoke i održavanje stočnih pijaca zabranjeni su najpre na teritoriji Pčinjskog okruga zbog pojave bolesti kvrgave kože (stočna variola vera), koja napada isključivo krave i bivole. Bolest nije opasna po ljude, a na životinje je prenose insekti.

Bolest kvrgave kože pojavila se prvo u Africi, a zatim je preko Bliskog istoka stigla i do Grčke, Makedonije i Bugarske, odakle je došla i u Srbiju.

Ovo je prvi put da je bolest kvrgave kože registrovana u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija