• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2016

15:32

DVOSTRUKI SUDAR Tri osobe povređene u saobraćnoj nezgodi kod Šimanovaca!

Vesti

DVOSTRUKI SUDAR Tri osobe povređene u saobraćnoj nezgodi kod Šimanovaca!

Podeli vest

Na autoputu Beograd -Šid, posle naplatne rampe Šimanovici, došlo je do saobraćajne nezgode

U ovoj nesreći nije bilo povređenih. Zbog obustave saobraćaja na ovoj deonici formirana je manja kolona u kojoj je došlo do još jednog sudara.

Kamion je naleteo na putničko vozilo. Tom prilikom su povređene tri osobe koje su se nalazile u automobili. U toku je uviđaj. 

Saobraćaj je zaustavljen i sva vozila se preusmeravaju na alternativne pravce.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
putnik

pre 7 godina

Ubrzo je formirana mnogo velika kolona od 35 km. Policija je svojom nestrucnoscu zakazala i formirala se tolika kolona, a nisu oslobodili trecu traku prohodnom. Nasla sam se u koloni putujuci tom deonicom sa bebom, te mogu zamisliti kako je bilo i ostalim roditeljima sa sitnom decom :/

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija