• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

06.08.2016

19:32

DRAMA! Crnogorac ranio Kragujevčanina koji je pokušao da mu ukrade motor!

Vesti

DRAMA! Crnogorac ranio Kragujevčanina koji je pokušao da mu ukrade motor!

Podeli vest

Osumnjičeni se tereti da je juče oko podne u Kragujevcu, u Beogradskoj ulici, Kragujevčaninu starom 29 godina naneo nožem tešku telesnu povredu u predelu stomaka i grudi opasnu po život

 

Policija u Kragujevcu uhapsila je državljanina Crne Gore M.S. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je nožem ranio napadača koji je pokušao da mu oduzme motocikl.

Pokušaju ubistva prethodio je incident kada su osumnjičenog napali nožem i bejzbol palicom povređeni Kragujevčanin i još jedan mladić star 28 godina i pokušali da mu oduzmu prsluk i motocikl kojim je upravljao.

Nakon izvršenog krivičnog dela M. S. je motociklom pobegao u Kraljevo, gde je od poznanika nabavio automobil marke audi, kojim je najverovatnije nameravao da pobegne u Crnu Goru, u čemu su ga sprečili pripadnici policije.

Policija je pronašla motocikl i nož koji je, kako se sumnja, M. S. koristio prilikom izvršenja krivičnog dela.

Protiv povređenog muškarca koji se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu i napadača koji je bio sa njim, za kojim policija intenzivno traga, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju.

M. S. je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

On će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 7 godina

Oni ga napali i životno ugrozili sa bejzbol palicom i nožem, a On osumnjičen za pokušaj ubistva - only in Srbija. Pa koliko to treba da dobijete udaraca bejzbol palicom i uboda nožem, a da NE ugrozite napadača?

Penzioner

pre 7 godina

A sta je trebalo da uradi, da ga izljubi ??? Tako treba sa lopurdama i olosima, kojih je sve vise!!!

Cirkus

pre 7 godina

Pa od kad je samoodbrana krivicno delo,ovo nema ni u kolumbiji.

Pavlović Dušan

pre 7 godina

Nisam crnogorac, ali ovom Djetiću svaka čast. Šta je trebalo da uradi? Da mu pokloni motor? I još ih je bilo dvojica. I ja bih ga ubio

pesnik

pre 7 godina

Moj komentar bna ovo sve bi bo kratk,nije bitno koje koje nacije.Već kako stati na put lopovima ma ko da su oni,narod više nema poverenja ni u čiju vlast pa je uzima u svoje ruke.Ovome da dodam ja isto neznam šta bi učinijo onome koje mi pet puta u Novom Sadu obijo kloa i odnosijo sve iz kola,policija neće da izađe iz kola već da ja idem da prijavljujem noću u neku stanicu.A kadsa ga uhvate sud traži da ga ja teram građanskom parnicom.pa kada budu oni oslobađani koji čuvaju svoju krvavo stečenu imovinu onda će i pozamivači?razmišljati.Pa dal je on srbin ili crnogorac svejedno lopov je lopov,on nema svoju nacionalnost.

Dusko

pre 7 godina

Razbojnici napali čoveka hladnim oružjem, nožem i bezbol palcom, da mu ukradu motor. Znači izvršili su krivično delo oružane pljačke. Čovek se branio. Tu je sve jasno kao dan. I dosta već kuknjave nad zlom sudbinom krimosa kada ne uspeju u svojim zlodelima.

moravica

pre 7 godina

Najbolje da lopovima poklanjamo svoju imovinu. Lopovi pokusali da mu otmu motor kojim je upravljao???, aon osudjen. Sta je bilo sa lopovima, pusteni. Bravo djeticu!

joex

pre 7 godina

turista sa nozem sigurno nije a kg i novi sad centri milogorske narko mafije...nismo culi sve detalje...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija