• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

08.08.2016

19:35

UŽAS U IVANJICI: Majka zatekla komšiju spuštenih pantalona ispred četvorogodišnje ćerkice!

Vesti

UŽAS U IVANJICI: Majka zatekla komšiju spuštenih pantalona ispred četvorogodišnje ćerkice!

Podeli vest

Ivanjička policija uhapsila je muškarca zbog sumnje da je pokušao da izvrši bludne radnje nad devojčicom starom četiri godine

Osnovni javni tužilac iz Čačka Danilo Vujičić kazao je da prijavljeno da je majka u svojoj kući zatekla muškarca sa detetom kojem su pantalone bile spuštene do kolena.

- Rekla je da je ušla u kuću i zatekla komšiju sa detetom kojem su pantalone bile spuštene. On će biti saslušan, rekao je Vujičić.

UHAPŠENI PEDOFILI Smederevac podvodio i snimao dečaka, Kikinđanin obljubio devojčicu!

Roditelji devojčice bili su u gradu gde su kupovali namirnice za slavu.

- Moja majka je ostala kod kuće sa detetom. Izašla je i čistila dvorište. Kada smo se posle podne vratili kući, supruga je ušla u sobu i zatekla užasan prizor. Odmah smo pozvali policiju koja ga je privela, rekao je otac devojčice V.P.

UŽAS U KRAGUJEVCU: Stric monstrum danima silovao devojčicu (12), roditelji joj nisu verovali!

Devojčica je odvezena u bolnicu gde je pregledana i ustanovljeno je da nije povređena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 7 godina

Odmah pozvali policiju?! Svaka cast na prisebnosti. Ja ne bih bila tako humana.

NadzakDeda

pre 7 godina

Važno je da je brižna baba počistila dvorište...Decu danas treba čuvati ili voditi sa sobom gde god je moguće.

rada

pre 7 godina

doneti zakon tako da se deca zaštite od pedofila za sam pokušaj pedofila kastrirati,pa nek nekom padne napamet.

Ljube

pre 7 godina

Ja sam imao sličan slučaj samo što ga ja nisam zatekao u stanu nego mi je ćerka stara 4 godine rekla šta se desilo ... pošto policija nije čak ni došla da uzme otiske prstiju ili da povede istragu ja sam saznao ko je i u par navrata ga jurio ulicama, na žalost bez uspeha jer da jesam ja bi mu mu.a isterao na usta ... da li je pobegao iz grada ili šta neznam ali ga nikad više nisam video

Ana

pre 7 godina

Baba ostavila dete sa komsijom u kuci?! Ne poveravajte decu senilnim ni glupima....Da su ostali 5 min duze, ko zna sta bi ludak uradio dok baba cisti.

Dragoljub

pre 7 godina

Molim našeg zemljaka g. VUČIĆEVIĆA da objavi javno ime i prezime tog monstruma,i da objavi na prvoj strani Informera,unapred zafaljujemo PRILIKE kod IVANJICE

LUKA

pre 7 godina

U BARU JE OSUĐEN PRE DVE GODINE NASTAVNIK PJEŠČIĆ ZBOG PEDOFILIJE NA 9 GODINA ZATVORA, NJIH I NE TREBA PUŠTATI IZ OGRADE.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija