• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

09.08.2016

23:11

DEVOJČICU SPASLI U POSLEDNJEM TRENUTKU: Bludni komšija se branio da je samo gledao gole žene!

Vesti

DEVOJČICU SPASLI U POSLEDNJEM TRENUTKU: Bludni komšija se branio da je samo gledao gole žene!

Podeli vest

Nenad P. se pravdao sudiji u Ivanjici. Određen mu je pritvor do 30 dana. Ne zna se kako je ušao u kuću prvih komšija

Nenadu P. (21) iz sela Devići, kod Ivanjice, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Njega je, podsetimo, u ponedeljak po podne u kući prvih komšija zatekla majka četvorogodišnje devojčice, kako stoji pred detetom, kome su pantalone bile spuštene.

Ona je slučaj odmah prijavila policiji, a devojčica je odvedena na pregled u ivanjički dom zdravlja, gde su lekari konstatovali da nije povređena.

UŽAS U IVANJICI: Majka zatekla komšiju spuštenih pantalona ispred četvorogodišnje ćerkice!

Osumnjičeni se, kako saznajemo, pred sudijom za prethodni postupak branio da nije kriv za ono što mu se stavlja na teret, iako je priznao da je bio u komšijskoj kući u vreme incidenta.

- On je kazao da je na telefonu gledao fotografije golih žena i da je devojčica iz hodnika ušla u sobu spuštenih pantalona pošto je bila na noši. Popela se na krevet kod njega, a kada je krenuo da joj navuče gaćice i pantalone, naišla je devojčicina majka. Isterala ga je napolje i udarila ga letvom po nogama. Osumnjičeni je negirao da je imao nameru da na bilo koji način naudi devojčici - saznajemo od izvora bliskih istrazi.

Public

Roditelji devojčice su i dalje u šoku, kao i njihova rodbina, prijatelji i komšije. V. P., otac devojčice, ispričao je da su u trenutku dok im je ćerka bila u kući on i njegova supruga bili u kupovini, pošto spremaju slavu. Sa devojčicom je ostala baba, koja je bila ispred kuće.

- Ne znamo kada je on ušao u kuću i šta se izdogađalo. Ali kada je moja supruga ušla u kuću, zatekla je jeziv prizor. Detetu su bile spuštene pantalonice, a on je bio pored nje. Odmah smo pozvali policiju, koja ga je privela. Ne možemo da verujemo šta se dogodilo - ispričao je otac devojčice.

Osumnjičeni Nenad je njihov prvi komšija. On, nezvanično saznajemo, živi sa bratom, i do sada nije bio u sukobu sa zakonom, niti su susedi primetili ikakvo čudno ponašanje.

- Ne možemo još da poverujemo u celu priču. Nenad nije problematičan i niko se ovome nije nadao. Ne znamo u šta da verujemo. Pitanje je kako su dete mogli da ostave samo u kući, a i šta je on radio u kući sa devojčicom, pa još i da gleda golišave žene... - kazali su nam susedi, koji su želeli da ostanu anonimni.

Detaljna istraga, kao i, nejverovatnije, veštačenje psihologa utvrdiće sve detalje ovog slučaja, nakon čega će reagovati tužilac.

 

MESEC DANA OD UBISTVA MALE ANĐELINE

U selu  Vratarnica kod Zaječara 9. jula ubijena je četvorogodišnja Anđelina Stefanović. Vladica Rajković (28), iz tog mesta, oteo je s rođendana svoje jednogodišnje bratanice malenu Anđelinu, odveo je do šume udaljene oko 700 metara od prvih kuća, i tu je, u jarku, silovao. Detetu je potom presudio udarcima kamenjem i rukama.

 

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRE TRAGEDIJE! Monstrum vrištao od smeha svega par minuta pre nego što je silovao i kamenom ubio Anđu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
okle

pre 7 godina

TREBA DOBRO ISPITA TI CEO SLUCAJ MOZDA JE NEKI MUTAVI TIP,MOZDA I GOVORI ISTINU DA NIJE IMAO NAMERU DA POVREDI DEVOJCICU,A AKO JE KRIV TREBA GA KASTRIRATI,ZA PRIMER..........

thesaint

pre 7 godina

pa zar kastrirani manijak nemoze da se osveti i ubije zrtvu?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija