• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.08.2016

12:31

ODLIČAN ULOV! Carinici zaplenili nakit u vrednosti od tri miliona dinara!

Vesti

ODLIČAN ULOV! Carinici zaplenili nakit u vrednosti od tri miliona dinara!

Podeli vest

Carinici su tokom vikenda na prelazu Batrovci u dva odvojena slučaja zaplenili oko 1.300 grama zlatnog nakita, čija je vrednost procenjena na gotovo tri miliona dinara, saopštila je danas Uprava carina

Jedan slučaj se dogodio 14. avgusta kada je na osnovu analize rizika za detaljnu carinsku kontrolu, na izlazu iz Srbije, izdvojen "audi A4" nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao nemački državljanin albanskog porekla.

On i njegova saputnica su carinicima rekli da sa sobom imaju samo lični prtljag.

Detaljnim pregledom je na zadnjem sedištu, u jednom od kofera, u kutiji i u neseseru koji su bili umotani u donji veš pronađeno 932 grama zlatnog nakita.

Drugi slučaj se dogodio dva dana ranije na ulazu u Srbiju, kada je za detaljnu kontrolu izvojen "BMW X6" francuskih registarskih oznaka, kojim je upravljao francuski državljanin turske nacionalnosti.


On je carinicima prethodno rekao da nema ništa što bi prijavio za kontrolu, dodaje se u saopštenju.

Međutim, prilikom detaljnog pregleda, u fabričkoj šupljini sa strane u prostoru prtljažnika, pronađeno je nešto više od 300 grama zlatnog nakita umotanog u čarapu, navedeno je u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija