• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

17.08.2016

23:35

KAŠIKARA EKSPLODIRALA U STANU: Teško povređen sin niškog sudije i njegova rođena sestra takođe sudija!

Vesti

KAŠIKARA EKSPLODIRALA U STANU: Teško povređen sin niškog sudije i njegova rođena sestra takođe sudija!

Podeli vest

Mladić J. S. (21) i njegova tetka K. S. povređeni su u eksploziji oko 19 sati u stanu na drugom spratu u Ulici generala Milojka Lešjanina u strogom centu Niša. policija utvrdil da je u zgradi eksplodirala ručna bomba "kaškara"

Nakon snažne detonacije, prvo se mislilo da je eksplodirala plinska boca, međutim vatrogasci i policija su po dolasku utvrdili da se radi o eksplozivnoj napravi.

Povređeni su sin sudije Osnovnog suda u Nišu J. S. (21) i sudijina rođena sestra, koja je takođe sudija, ali u Privrednom sudu. Oboje su prevezeni u niški Klinički centar.

Direktor niške hitne pomoći Slavoljub Živadinović povtrdio je da su njihove dve ekipe zbrinule mladića i ženu koji su zadobili teže povrede.

- Pacijent J.S. je primljen sa teškim povredama vrata, grudnog koša i krvnih sudova noge. Nakon prijema u teškom stanju prebačen je u operacionu salu. Operacija je u toku i njegovo stanje je neizvesno- izjavio je direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović.

On je kazao da je pacijentkinja K.S. zadobila "lakše površinske povrede" i njeno stanje je stabilno, ali je zadržana u Kliničkom centru na posmatranju.

Niška policjia potvrdila je večeras da je u zgradi eksplodirala ručna bomba „kašikara“. Nakon prijave, policija je odmah izašla na lice mesta, gde je u prisustvu višeg javnog tužioca izvršila uviđaj.

- Nakon izvršenog uviđaja, u stanu su pronađeni osigurač i kašika aktivirane ručne bombe. Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem, saopšteno je iz niške policij


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muta

pre 7 godina

Sudijama i advokatima non stop gore dzipovi i na njih i porodicu se vrse atentati ,stop advokatima i sudijama koji su ogrezli u kriminalu i uvedimo prsvo u pravosudni sistem

Allianz

pre 7 godina

Ako je sudio kao sto se sudilo ubici iz kantrimena, nije ni cudo sto je popaso bombu. Kad zakona nema i sve spadne na poluobrazovane sudije i takozvani APELACIONI - prevarantsko korupcijski sud, onda narod uzima pravdu u svoje ruke. Pa ce sledeci put dobro da razmisle kad sude u neciju korist, dal ce ih sacekati bomba, noz ili pistolj.......\n

duda

pre 7 godina

molim nekog da mi objasni, ko kontrolise sudije ?? zar je njima dozvoljeno drzanje eksplozivnih naprava ?? ko njima sudi ?? jel to nova i bolje uredjena srbija ?? bas imam mnogo pitanja, ali ne sve odjednom.

tori

pre 7 godina

Sudije ne kontrolise Niko,zato i ne primenjuju zakone pri sudjenju ,vec se sve svodi na reko ,kazao,protekcije,odugovlacenje slucaja do zastarevanja ,i na kraju resenje po volji sudije.Svi znamoda od sudjenja Néma nista.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija