• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

19.08.2016

19:50

PLJAČKA U DOMU TIPSAREVIĆA, NOVI DETALJI: Razbojnici ukrali 100 evra i zbrisali!

Vesti

PLJAČKA U DOMU TIPSAREVIĆA, NOVI DETALJI: Razbojnici ukrali 100 evra i zbrisali!

Podeli vest

Jankova žena Biljana je ušla u dvorište dok su lopovi vršljali po kući... Čim su je čuli, pobegli su, odnevši nešto novca, fotografija i ličnih stvari

Dva maskirana lopova su provalila u kuću u Sremskoj Kamenici u kojoj živi teniser Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom i ćerkom Emili, i odneli 100 evra, nekoliko fotografija i ličnih stvari!

Pljačka se odigrala u petak uveče, dok je Janko bio na turniru u Kini! Biljana se te večeri sa ćerkom vraćala iz restorana i kad je ušla u dvorište, lopovi su je čuli i odmah pobegli. Novosadska policija je preksinoć privela dvojicu iskusnih provalnika i ispituje se da li su oni opljačkali Tipsareviće.

Emotivna vrednost

Izvor iz istrage kaže da kuća u Sremskoj Kamenici, u Novosadskoj ulici, pripada Biljaninim roditeljima, a u nju su se pre izvesnog vremena preselili Janko i Biljana sa ćerkicom.

Janko nedostupan

Janko Tipsarević je juče bio nedostupan za komentar, dok je Biljana izjavila za medije pre dva dana da ne želi da priča o detaljima pljačke.
- Policijska istraga je u toku i zbog toga ne smem ništa da kažem. Razumite me, molim vas - izjavila je Biljana Tipsarević.

- Prijavljeno je da je odneto samo 100 evra. Moguće je da su odnete i neke lične stvari koje nemaju neku finansijsku vrednost, već emotivnu za porodicu Tipsarević. U sredu uveče uhapšena su dva provalnika koji su nedavno opljačkali jednu kuću u Sremskoj Kamenici na sličan način, pa bi sad trebalo ispitati da li su oni opljačkali i porodicu našeg tenisera - objašnjava naš izvor.

Kod uhapšenih provalnika, kaže naš sagovornik, pronađena je kompletna oprema i alat.
- Jedan provalnik je iz Šapca, a drugi iz Golubinaca. Imali su radio-vezu, rukavice, fantomke i kompletni provalnički alat - navodi naš sagovornik.

DRAMA U STANU TIPSAREVIĆA! Supruga srpskog tenisera sa ćerkicom zatekla lopove u krađi!

Biljana je, inače, prošlog petka bila u restoranu sa ćerkicom Emili i sa prijateljima. Na povratku kući čula je glasove i od straha momentalno istrčala na ulicu. Lopovi su se, takođe, uplašili i pobegli.


Uveo obezbeđenje

Ubrzo je stigla policija, a Biljana je zatekla ispremetanu kuću.

Novosadska policija je preksinoć privela dvojicu iskusnih provalnika i ispituje se da li su oni opljačkali Tipsareviće

Izvor iz istrage

- Svuda su bile razbacane stvari. Lopovi verovatno nisu imali vremena da na miru pretraže kuću i da pokradu dragocenosti, pa im je plen bio "mršav". Pritom, bežeći preko dvorišta, pobacali su neke stvari koje su zgrabili u trku - kaže naš izvor.

Čuvši šta se dogodio, Janko je odmah unajmio obezbeđenje koje motri na Biljanu, ćerkicu i njihovu imovinu. Janko je dva dana kasnije osvojio turnir u Kini, što im je sigurno popravilo raspoloženje nakon pljačke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bivši zvezdas

pre 7 godina

kakav li je to turnir, kada ga je on osvojio???\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija