• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

21.08.2016

10:32

UŽAS KOD VARVARINA: Nasrnuo sekirom na maloletnog sina!

Vesti

UŽAS KOD VARVARINA: Nasrnuo sekirom na maloletnog sina!

Podeli vest

Policija je u Varvarinu uhapsila N. M. ( 40) iz okoline grada zbog nasilja u porodici


- Osumnjičeni  se tereti da je u dvorištu porodične kuće uputio ozbiljne pretnje maloletnom sinu, a potom nasrnuo sekirom i drvenom  motkom - navodi Policijska uprava u Kruševcu.

Nasilniku je po nalogu Opštinskog javnog tužioca odredjeno zadržavanje do 48 sati.

Nezvanično saznajemo da je maloletni sin na sreću umakao, pa nije povređen, a užasni događaj desio se u subotu  u mestu Obrež.                               

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
borivoj

pre 7 godina

Danas covek ne moze posteno ni da drskom od sekire vaspitava ni rodjeno dete ni rodjenu zenu, ni da prevaspitava rodjene roditelje. \n\n

starica

pre 7 godina

Deca se vaspitavaju ljubavlju, razumevanjem i savetovanjem a ne batinama, pretnjama, vikom i drekom. U mnogim slucajevima su roditelji pravili propuste ili radi nedostatka vremena za porodicu ili sto su i sami pogresno odgajani. Gde nema ljubavi, razumevanja i harmonije u porodici, nema ni pravog vaspitanja!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija