• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

22.08.2016

19:51

UŽAS U PROKUPLJU! Pas izujedao devojčicu (9) i polomio joj ruku!

Vesti

UŽAS U PROKUPLJU! Pas izujedao devojčicu (9) i polomio joj ruku!

Podeli vest

Devetogodišnju devojčicu iz Prokuplja dva puta je ujeo komšijski pas i ona je hitno prebačena u prokupačku bolnicu

Kako nam je potvrđeno u prokupačkom Domu zdravlja, devojčica je sa dedom i sestrom juče (ponedeljak) oko 16, 30 šetala ulicom, kada je prišao pas i dva puta je ujeo za ruku.

- Nju su deda i sestra doveli u Hitnu službu, gde je konstatovano da je pas dva puta ujeo i da je zadobila prelom ruke. Nakon saniranja povrede, prebačena je na Odeljenje urgentne medicine u Bolnici- potvrdila nam je portparol Doma zdravlja u Prokuplju psiholog Marija Stošić.

U toku je dijagnostika povreda, a o slučaju je obaveštena i policija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Koji je ovo po redu slučaj?!? Nesavesni vlasnici pasa divljaju, društvo ćuti!!! Još se u grobu nije "ohladio" čovek koga su komšijski psi rastrgli u njegovom dvorištu a sada ovo! Molim "Informer" kao jedan od retkih glasova savesti u nas, da pokrene kampanju za peticiju kojom bi se državni organi naterali na SPROVOĐENJE propisa o držanju životinja i kućnih "ljubimaca" u naseljenim mestima!

Djokica

pre 7 godina

Evo zasto vecina ljudi misli ruzno o pit bulovima. Nema veze koja rasa psa je ujela nekog, odmah se okaci slika pit bula. Devojcici zelim brz oporavak.

Znatizeljan

pre 7 godina

Vidim da je na slici americki stafordski terijer.Dali ste slucajno stavili sliku ili tek onako,posto ste te pse ionako unakazili medijski? Objavite koje je rase pas koji je napao devojcicu ili nemojte tek tako da da diskriminisete samo jednu te situ rasu! Srdacan pozdrav!

zimzelen

pre 7 godina

Nije bitna slika psa I koje je velicine, nego treba tuziti drzavu cak I ako ne ujede ali za strah pa tako derati drzavu neka se vlast opameti.Neka bude kao prije da se lutalice ubiju a ko hoce psa neka drzi u kuci u protivnom ako nije zatvoren velike kazne.Vlast zastitila zmije,vukove,medvjede zar je njima preca divljac od necijeg dijeta ili necije stoke sto mnoge porodice zive od toga,razmislite dobro

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija