• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

30.08.2016

09:32

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U MIRIJEVU! Vesna čekala ponedeljak da ubije majku, psa i sebe, JER NIJE ŽELELA DA UZNEMIRAVA POLICIJU VIKENDOM!

Vesti

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U MIRIJEVU! Vesna čekala ponedeljak da ubije majku, psa i sebe, JER NIJE ŽELELA DA UZNEMIRAVA POLICIJU VIKENDOM!

Podeli vest

Vesna Mišković nije mogla da podnese što joj se bolesna majka Mirjana muči, pa je odlučila da presudi svima u stanu. Ostavila je oproštajno pismo, pozvala policiju, pa pucala sebi u glavu

 

Vesna je napisala da sebi oduzima život jer je majci obećala da je nikada neće napustiti. Što se psa tiče, nije želela da on završi u nekoj kafileriji
Izvor iz istrage

Vesna Mišković (56) juče je u porodičnom stanu u beogradskom naselju Mirijevo pištoljem ubila svoju majku Mirjanu (77), zatim pudlicu Lakija, a na kraju i sebe!

Pre nego što je sebi ispalila hitac u glavu, Vesna je ostavila oproštajno pismo i pozvala policiju. Kazala je da nije više mogla da gleda majku kako se bolesna pati, a pudlicu nije želela da ostavi samu. Sebi je presudila jer je obećala majci da je neće nikad ostaviti.

Izvor iz istrage kaže da se krvava porodična drama odigrala oko 13 sati u stanu u Ulici Matice srpske 101.

Darko Cvetanović

Doselila se iz Londona

Prema rečima komšija, Vesna je godinama živela u Londonu sa mužem, koji je bio lekar.
- Nakon njegove smrti, ona se vratila u Srbiju i živela je u stanu do majčinog. Kada se Mirjana razbolela, Vesna se preselila kod nje u stan, a drugi su iznajmljivali. Nije imala dece - ispričale su komšije.

- Vesna je uzela pištolj, prislonila jastuk na glavu svojoj nepokretnoj majci i pucala joj u glavu. Potom je psa ustrelila u kupatilu. Onda je pozvala svoju tetku Mariju Radovanović, Mirjaninu sestru, rekla joj da je ostavila za nju poklon kod komšije i da dođe po njega. Zapravo se radilo o koverti sa oproštajnim pismom. Vesna je potom pozvala policiju i rekla im šta je uradila. Policajcima je takođe rekla da nije želela to da uradi preko vikenda, da ih ne bi uznemiravala, pa je čekala ponedeljak. Na kraju je rekla da će ubiti i sebe. Čim je prekinula vezu, pucala je sebi u glavu preko jastuka - navodi naš izvor.

Ubrzo nakon tog poziva, policija je došla u stan u Mirijevu, provalivši vrata, gde su zatekli leševe mrtvih žena.


HOROR U PREDGRAĐU! Žena u Mirijevu ubila majku, psa, pa sebe!

- U oproštajnom pismu Vesna je napisala da nije više mogla da gleda majku kako se muči, pa je odlučila da joj prekrati patnje. Objasnila je da sebi oduzima život jer je majci Mirjani obećala da je nikada neće napustiti. Što se psa tiče, navela je da nije želela da pudlica završi u nekoj kafileriji, gde će biti tužan, pa je zato odlučila da ga "povede sa njih dve". Iz pisma se videlo da je ona sve osmislila do detalja - kazao je naš sagovornik.

Novac za kremaciju
Vesnini poznanici kažu da je ona bila pristalica eutanazije, a u stanu je ostavila pare za kremaciju

Marija Radovanović ispričala nam je da se sa sestričinom čula juče ujutru i da ništa nije ukazivalo da se sprema tragedija.

- Ljubazno mi je rekla da treba da dođem kod njihovog komšije jer mi je tamo ostavila poklon. Nisam ni slutila šta se sprema u tom stanu. Ovo je strašna tragedija - ispričala je Marija.

Prvi komšija Jovica Šolaja, kod koga je Vesna ostavila oproštajno pismo, ima samo reči hvale za nju.

- Došla je kod mene i dala mi kovertu. Rekla je da je to za njenu tetku, koja će doći po pismo. Vesna je uvek bila nasmejana i vesela. Nikakav utisak nije ostavila da je želela da uradi ovako nešto. Svaki dan je išla do apoteke, brinula o majci, nabavljala joj neke specijalne krevete... Sve samo da joj olakša patnju - naveo je on.

Darko Cvetanović

Šolaja je dodao da je Vesna bila veoma vezana za majku i da je sa njom provodila svaki minut slobodnog vremena.

- Nekada bih je sreo u hodniku i pitao kako joj je majka, a ona bi odgovarala da je bolje, da se bore, da će sve biti u redu... Bila je povučena i nije baš mnogo pričala - rekao je on.

Komšinica Gordana D. juče je u vreme ubistva prolazila pored zgrade i čula kako pas Laki zavija i laje.

- Ništa nisam posumnjala. Nastavila sam dalje svojim putem, ali eto šta se dogodilo - kazala je Gordana.

Vesnini poznanici kažu da je bila pristalica eutanazije, a u stanu je ostavila pare za kremaciju. 

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vickasti

pre 7 godina

Nije imala dece bitno da je imala pudlicu, strašno ova Srbija je zemlja zombija.

pesnik

pre 7 godina

na ovo da možda nije mogla da ima dece,za to su krivi i sami i medecina koja neće ili nezna.Kako žena najlakše ostaje noseća,ja sam to pokušavao da kažem mnogim medijim ali oni imaju svoju politiku o nestajanj Srba.Dosta porodica sam usrećijo a koji su me hteli slušati,rekapo sam za to ne tražim nikakvu novčanu nagradu.Sretan sam kao i oni kada dođe na svet novo čedo ma koje bili i ovim putem ko želi može da se javi na mejl adresu.

Djokara

pre 7 godina

Možemo mi zaključivati kako hoćemo, ipak je ovde u pitanju rastrojstvo i sužena svest. Bez obzira na oproštajno pismo. Događa se da psihički nestabilna osoba najavi nameru, pa, čak, to potvrdi na način kako je ova nesrećnica to uradila. A, što se tiče primedbe da nije imala dece, ali je imala psa, rekao bih da je to srećnija okolnost.... U ovoj konstelaciji, to dete bi bilo životno ugroženo !

globalista

pre 7 godina

Vazno da se razmnozavaju takvi plitkomozgovici ko ti koji decu prave uglavnom pijani, ili nakon sto premlate zenu, pa posle se mire seoskim seksom u krevetu... zato i ne cudi sto ima tolko neuroticne dece, sa takvim roditeljima...

MAMA CECA

pre 7 godina

Sram te bilo vickasti....a sto se tice Mirjane jako je pogresila molim Boga da ima razumevanja za njen cin....jer zivot je najveca Bozija milost...dat nam je sa nekim razlogom da ga prozivimo i koliko god tezak bio nas zadatak je da ga prozivimo i zadatak ispunimo....svakako ima tuge ali i ona je tu da te necemu nauci....zao mi je Mirjane njena velika ljubav prema majci je zaista prevelika....molim te Boze cuvaj ih obe......

Dragan Subotica

pre 7 godina

Potresao sam se potpuno. Saosecam sa ovom zenom. Ocigledno novac nije predstavljao problem nego nesto mnogo vaznije. Zdravlje! Neverovatno razborita zena kojoj je ocaj pukao pred ocima. Samo mogu da naslutim njenu patnju ali i da se divim njenoj privrzenosti i odanosti.a to je danas raritet. Ne osudjujte je molim vas! Neka pocivaju u miru. \n

tori

pre 7 godina

Niko NE zna Sta je bilo u njenoj glavi,al je bilo nesto strasno ,I jeste raritet je jesvesno isplanirala.I AKO mozda nije novac u pitanju,a mozda I jeste ,ona je naucila na visokoj nozi ,I nije se za sigurno zadovoljila obicnim zivotom.....te je pals u depresiju. Cim je zivela u londonu.,...sve je jasno.

Dule

pre 7 godina

Не бих волео да мени неко буде толико "одан и привржен" да ме убије. Само Бог може да одлучује о животу.

deda Raša

pre 7 godina

Vas komentar je haotican. Pa vi podrzavate bespravno uzimanje zivota. Bog nam je dao zivot i on ima pravo da nam ga i oduzme. Ne znam koliko imate godina, ali kako se starost primice, zivot je sve nepodnosljiviji, posebno zbog bolesti, koje napadaju organizam bez imuniteta. Sa bolesti se treba borioti dostojanstveno do poslednjeg trenutka. Pa sta reci onima, njih je mnogo, koji boluju od neizlecive boilesti, treba li ih primerom ove gospodje sve poubijati? Da li je i njoj oruzje ilegalno?

veljko

pre 7 godina

Neki kreten od politicara drzi Gradjanski zakon u fioci,a tamo se nalazi zako o Eutanaziji,spas za sve kojima nema pomoci.

Jelemi

pre 7 godina

Zalost i ljubav prema majci prevelika. Da nam je socijalni i zdravstveni sistem na nivou do toga ne bi doslo, gdja. Miskovic je ocigledno bila, i pored njene dobre finansijske situacije prepustena samoj sebi. Neka joj Bog oprosti i obe pozivaju u miru.

Rade

pre 7 godina

Када би се сви људи сами убијали због тога што ће им једнога дана родитељи умрети, света би нестало. Болест као и свака друга. Што рече коментатор, Вицкасти, важно да је имала пса.

mr burns from simpsons

pre 7 godina

vidim da se niko nije zapitao odkuda i sta znaci pistolj u kuci /intelektualne/ zene? jel ga dobila u supermarketu kao nagradni bonus uz piljarluk? ili uspomena iz londona? kod nas koliko znam i inace dele dozvole za oruzje po kuci, biju ko nece...

ej

pre 7 godina

procitaj ceo tekst, bila je Funkcioner BIA, .... Ocigledno da Svi Takvi Imaju Redovno lekarske preglede, Majko Srbijo, znas li sta radis

ika

pre 7 godina

Ako je njoj bilo dosta zivota .,Sta ubi majku I PSA.Normalan ,roditelja Koga toliko voli NE bi GA ubio. Tu je bila po meni ,velika mrznja koja je cucila u podsvesti.

dragan

pre 7 godina

ajde zeno na lupaj...napravila ubistvo i samoubistvo pa sad Boze cuvaj je....pri tom jos i molitva za psa..obavesti se malo o veri.

DRAGAN

pre 7 godina

MISLIM DA OVE KOMENTARE (LOŠE KOMENTARE) PIŠU OSOBE KOJE NISU OSETILE LOŠ,JADAN-(NE KAŽEM ZA SEBE DA SAM JADAN I BEDAN ...ALI PITANJE JE KAKO TO NAZVATI) I BEDAN ZIVOT-U ZIVOTU DOĐU TRENUCI KAD NEMATE KONTROLU NAD SOBOM,KAD STE U STANJU SVE DA URADITE??? E TU VAM NE MOŽE NIKO POMOĆI PA NI NAŠI LEKARI(JER BIH VAS ODMAH POSLALI U LAZU) ,TI TRENUCI SU KOBNI ZA OSOBE KOJE IMAJU NOVCA I ORUŽJA JER SAMI SEBI PRESUĐUJU JER IM JE PONIŽENJE DA POTRAŽE POMOĆ-JA A I MNOGI KAO JA.....NE MOGU SEBI DA PRESUDIM JER NEMAM ORUŽJA A NI NOVCA DA GA KUPIM (A I NEZNAM NIKOG KO GA PRODAJE) A DA UZMEM KONOPAC DA SE OBESIM STRAH ME JE DA CE SE POKIDATI PA NIŠTA NISAM URADIO(SMESNO JE ALI TAKO JE)...-STRPLJENJE I MOJA SIROTINJA SU ZLATNE I PONOSAN SAM NA SEBE-ZASTO- ZATO-(JER IMAM 40GODINA... 80 POSTO NE ČUJEM..ŠEĆERAŠ SAM 4 PUTA PRIMAM INSULIN....IMAM ASMU...SRCE MI NIJE DOBRO UZ SVE TO PIJEM 10 LEKOVA-I RADIM SVAKI DAN 10 SATI-KAKVO JE TO STANJE) -NAJTEŽE MI JE ŠTO NEMAM PORODICU-ŽENU-DECU

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija