• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

30.08.2016

11:28

HAPŠENJA ŠIROM SRBIJE: U Boru i Rumi pali zbog heroina, a u Zaječaru uhvaćen kradljivac!

Vesti

HAPŠENJA ŠIROM SRBIJE: U Boru i Rumi pali zbog heroina, a u Zaječaru uhvaćen kradljivac!

Podeli vest

Danas je policija imala pune ruke posla. Naime, u Boru i Rumi uhapšeni su muškarci zbog sumnje da su dilovali heroin, dok je u Zaječaru uhapšen osumnjičeni za krađu cigareta i dva automobila

RUMA

Policija u Rumi uhapsila je D. G. (33) u trenutku prodaje narkotika jednom 40-godišnjaku u blizini železničke stanice na području Rume, saopštio je danas MUP.

Policija je, kako se dodaje u saopstenju, kod osumnjicenog pronašla 25 paketića sa praškastom materijom sumnjivom na heroin, a prilikom pretresa njegovog stana, još 35 paketića.

D. G. će, uz krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

BOR 

S druge strane, policija u Boru uhapsila je D.Ð. (32) iz tog grada kod kojeg je pronašla 21,01 grama heroina, saopštio je danas MUP.

Osumnjičeni se tereti za krivicno delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a uz krivičnu prijavu će biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, navodi policija.

D.Ð. je otkriven kada su policijski službenici zaustavili njegovo vozilo i prilikom pregleda pronašli drogu.

ZAJEČAR

Zaječarska policija uhapsila je M. P. (26) iz tog grada zbog sumnje da je iz jedne prodavnice ukrao veću količinu cigareta, potom i dva automobila, kao i da jednom od vlasnika naneo lake telesne povrede, saopštio je danas MUP.

Na teret mu se stavljaju krivična dela teška krađa, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i laka telesna povreda.

Osumnjičeni će biti priveden osnovnom javnom tužiocu na saslušanje, navodi policija.

TRSTENIK

Policija u Trsteniku oduzela je oko 9,3 kilograma materije nalik na marihuanu i uhapsila je 32-godišnjeg P.S. iz Novog Pazara, saopštio je danas MUP.

Deo pomenute materije, oko 3,3 kilograma, pronađen je u njegovom automobilu "opel korsa", dok je u nastavku operativnog rada trstenička policija pronašla kofer sa oko šest kilograma materije nalik na marihuanu.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti priveden tužiocu, navela je policija.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija