• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

30.08.2016

23:21

MARJANOVIĆI NA GROBU UBIJENE JELENE: Muž Zoran proklinje ubicu, sverkrva Zorica nije došla?!

Vesti

MARJANOVIĆI NA GROBU UBIJENE JELENE: Muž Zoran proklinje ubicu, sverkrva Zorica nije došla?!

Podeli vest

Porodice Krsmanović i Marjanović obeležile su na groblju Zbeg 33. rođendan ubijene pevačice Jelene Krsmanović i postavile spomen-ploču, a pevačicin suprug Zoran Marjanović rekao je da veruje da se ubica njegove supruge neće izvući

- Velika nepravda bi bila da se izvuče. Neće se izvući sigurno, postaraćemo se svi za to - rekao je on.

Na pitanje da li su se sada, posle skoro pet meseci od ubistva njegove supruge, pojavile sumnje ko bi mogao da bude ubica, Zoran je odgovorio da je to sve na policiji i da je to njen posao.

-  Ne mešam se u rad policije. Ali ne znam... Ja sam rekao da smo mi pravoslavci, vernici i ne možemo tako da u nekog uperimo prstom, a da za to nemamo dokaza. Postoji policija, postoje sudovi, verujemo u to i čekamo - kazao je on.

Na groblje Zbeg prva je, pre ostatka porodice, stigla Zoranova strina, koja je u suzama ponavljala da je ljubav koju su oni imali posebna. Potom je došla i Jelenina majka Zorica Krsmanović. Istrčala je iz kola i pohrlila ka tek postavljenom spomeniku.

printscreen/telegraf

- Ljubi te tvoja majka... Ne mogu više... Jao, sine moj mili. Dušo moja. Pusti me, molim te, pusti me, sine moj. Ja ne mogu više sine, ne mogu da čekam - plakala je Zorica, milujući Jeleninu sliku na spomeniku.

Odmah za njom došli su i članovi porodice Marjanović. Zoran, njegov otac Vladimir, brat Miloš sa devojkom i nekoliko kućnih prijatelja. Svi do jednog nosili su cveće crvene, bele i roze boje, koje su postavili na mermernu ploču.

Bez ijedne reči posmatrali su spomenik. Uplakana, jecajući je uzvikivala ime svoje ćerke.

Jelena je nestala 2. aprila u borčanskom naselju Crvenka kada se odvojila od supruga i ćerke Jane (5) kako bi istrčala krug. Njeno telo pronađeno je dan kasnije nedaleko od mesta gde ju je suprug poslednji put video.

pink.rs

Svekrva ponovo jedina nije došla

Pevačicina svekrva Zorica Marjanović ni juče nije bila na groblju. Ona je, kao i uvek, izostala, a kako je porodica već ranije objasnila, Zorica ima traume iz detinjstva od groblja. Da podsetimo, nju je izvesna Rada Matić iz Beča optužila da zna ko je ubio Jelenu.

Spomenik koji je postavljen juče malo pre podneva izrađen je od više vrsta mermera i u obliku je srca. Na njegovoj poleđini ručno je isklesan pevačicin lik.

Na ploči crvene i crne boje postavljena je mermerna knjiga sa stihovima pesme "Zagrli je, bože", dok se u donjem desnom uglu nalazi anđeo sa notnim sistemom, nalik onom sa spomenika na nasipu u Crvenki.

Telegraf.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rada Matic

pre 7 godina

I ja verujem da se necete izvuci...Dobro je da si poceo da verujes i ti

Rada Matic

pre 7 godina

Jesu otisli na nasip i jeste je monstrum poslao kuci (neka kaze ko je po nju dosao) do svekrve uz neki izgovor...Propevacete Marjanovici kad tad!!!!

Andja

pre 7 godina

Oci su odraz duse , a ove se ne vide iza naocara ... I koji razlog moze da bude da ne posetis grob tebi (po izjavama svekrve) dragog bica ?... Izuzetno cudno ponasanje ove porodice ... Svim silama se trudim da verujem ovoj porodici ali nesto u njima me odvraca od toga ...

snoop dog

pre 7 godina

Ajde' da pretpostavimo da su nas novinari vodali po nekim teorijama zbog njihovog tiraza.....izmisljotinama , ali sam alibi koji je Zoran dao govori drugacije. Njegovo ponasanje, brisanje poruka sa mobilnog, odvezana patika, malo tragova na licu mesta, izgrebane ruke i nemogucnost da policija sa K9 pasom tragacem ne nadje telo te veceri i te noci postavlja mnogo pitanja Zoranu na koja on nije odgovorio? Iz obzervacije njega prilikom davanja intervjua ustanovio sam da on laze i da glumi naivnog. Njegovo opravdanje ALIBI je njegova cerka, koja nije svesna da li je videla majku u januaru ili maju mesecu da trci ?, pozvao je policajca druga da mu saopsti nestanak ali i sa zakasnjenjem od 5 sata zove policiju. Sve njegove izjave i cinjenice vode samo u jednom pravcu da je on i njegova familija na neki nacin umesan [i] u ovaj zlocin

da da da

pre 7 godina

Nemojte da gresite dusu sto joj svekrva nije bila na grobu.Moj rodjeni stric nikada nije isao na sahrane ili pomene niti je isao na zadusnice.Pitala sam oca zasto stric ne ide na groblje,tata mi je rekao da je stric kao mali doziveo neku traumu ,nije hteo da mi kaze sta je bilo u pitanju a ja nisam htela da dosadjujem sa pitanjem i stric  da od tada nije se priblizavao groblju.Nije isao ni kada su mu roditelji umrli,dva rodjena brata i supruga.Znaci ima ljudi koji nemogu da idu na groblje iako su mu naj miliji umrli.\n

enigma

pre 7 godina

Loša gluma, monstrume, dolijaćeš i svi koji te pokrivaju! Nije ničija do zore gorela, neće ni tvoja.

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

"Prijatelji stari gdje ste? Da li ću vas ikad naći? Kažite mi što to znači kad u ponoć netko svira. Prijatelji stari gdje ste? Pamtite li ove zvuke: Iznad dvora, iznad luke dok se bijele krila galeba. Prijatelji stari gdje ste? Kao zraka mladost mine. Da l to plaču mandoline iznad grada koji spava? Prijatelji stari gdje ste? Kamo nas to život nosi? Vjetar je u mojoj kosi na tren stao, vi se vraćate. Tko zna gdje su dani ti kad smo djeca bili mi? Svi se mogu voljeti, nemožemo mi, nemožemo mi. Tko zna gdje su dani ti kad smo sretni bili mi? Nije lako kad si sam ja to znam. Prijatelji stari gdje ste? Bosiljka me miris prati, jednog dana kad se vratim, sjat će sunce kao prije. Prijatelji stari gdje ste. Noć je puna toplog daha, slušat ćemo opet Bacha dok u more zvijezde padaju. Prijatelji stari gdje ste? Pamtite li ove zvuke: Iznad dvora, iznad luke dok se bijele krila galeba." PRAVDA za Jelenu.Janu i Jeleninu Mamu!

MM

pre 7 godina

Nije bio ni najmlađi Marjanović. Ni kuma. Pravda jeste spora, ali stići će vas, kad tad!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija