• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

31.08.2016

12:02

DILOVALI HEROIN! Bečka policija uhapsila PETORICU SRBA!

Vesti

DILOVALI HEROIN! Bečka policija uhapsila PETORICU SRBA!

Podeli vest

Posle višemesečne istrage, bečka policija je uhapsila petoricu Srba, koji su krijumčarili heroin iz Srbije u Austriju, kako bi ga na bečkim ulicama prodavali uličnim dilerima. U jednom hotelu i stanu zaplenjeno je 1,5 kilograma heroina, čija vrednost na ulici iznosi 45.000 evra, saopštila je policija u utorak

Policija bečke pokrajinske policije od juna je na tragu kriminalcima. Oni su prodavali heroin uličnim dilerima duž linije podzemne železnice U3 (od Otakringa do Zimeringa), i to u tačno određeno vreme: dileri su dobijali heroin između 10 i 18 časova.

- Okrivljeni su bili veoma tačni i vodili su precizne beleške o tome kada i gde su prodali drogu i u kojim količinama - saopštio je portparol policije Patrik Majerhofer.

Samo neki od petorice muškaraca starih 19-29 godina prijavljeni su u Beču. Drogu su držali na različitim mestima u Beču i često su iznamljivali sobe u hotelima. U hotelskoj sobi u Jozefsštatu i iznamljenom stanu u Margaretenu policija je zaplenila heroin koji je već bio upakovan za prodaju, kao i 2,9 kilograma, sredstava koja se dodaju u drogu radi povećanja mase. Petorica Srba su u pritvoru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlah alija

pre 7 godina

Gde su imena!!!???......bice kao i mnogo puta do sada da su to ljudi sa našim pasošem, a znamo da je Srbija multi etnička država i da u njoj žive razne vrste "ljudi". ..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija