• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.S.

01.09.2016

08:26

PRONAĐEN KRAJ TISE! Tinejdžer (18) iz Mola se obesio zbog bede, nije imao ni za prevoz do škole!

Vesti

PRONAĐEN KRAJ TISE! Tinejdžer (18) iz Mola se obesio zbog bede, nije imao ni za prevoz do škole!

Podeli vest

Stefan Simić (18) iz Mola obesio se u nedelju kraj Tise jer nije mogao da podnese život u teškoj nemaštini. Stefanovo telo pronašli su njegovi drugovi dva dana kasnije, nakon opsežne potrage

Njegova majka Marija Simić uverena je da se njen sin ubio zbog bede.

- Stefan je, uverena sam, digao ruku na sebe zbog besparice koja nas je godinama pratila. Struju u našoj kućici nemamo već 18 godina. On prošle godine nije uspeo da završi treći razred škole za kuvare u Bečeju, jer nismo imali pare za mesečnu autobusku kartu. Na sve strane sam preklinjala za pomoć, ali niko nije hteo da me sasluša i pomogne. Stefan je priželjkivao da ove godine završi školu. To se nikada neće desiti - rekla nam je Marija i gorko zaplakala.

Stefan je digao ruku na sebe zbog besparice koja nas je godinama pratila. Struju u našoj kućici nemamo već 18 godina
Stefanova majka Marija Simić

Ona je u nedelju primetila da Stefana nema i počela je da ga traži. U ponedeljak je njegov nestanak prijavila policiji.

Stefana su sve vreme tražili njegovi drugovi. Oni su ga i pronašli obešenog na grani, a prvi ga je spazio njegov najbolji drug Bojan Mitrović.

Marija kaže da je kao bez duše otrčala do Tise kad su joj javili da su pronašli telo.

- Nisu mi dali da priđem. Na kraju mi je jedan policajac rekao šta se desilo - ispričala je Marija.

Telo Stefana Simića prebačeno je na obdukciju, a očekuje se da će na večni počinak biti ispraćen u petak.

U policiji kažu da se samoubice, uglavnom, odlučuju na vešanje, i dodaju da među njima poslednjih godina sve više ima mladih ljudi, pa čak i maloletnika. 

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 7 godina

Da li je ovo nacin i resenje da se mladi zivot ugasi?Veoma tesko vreme i breme se nadvilo nad Srbijom!

nenad

pre 7 godina

od kad se rodio struju u kuci nije imao i da se niko od socijalnih radnika ne zauzme da ne kazem gde su komsije,drugovi,crkva,skola...na kraju ovo ce biti samo jedna obicna vest koju ce sutra sustici druga slicna i nikom nista...gde je Vulin sad....jadna i bedna srbijo

boban

pre 7 godina

bitno je da ima para za starlete,migrante,ovim starletama političari daju pare a za decu nema ni za jelo,nemam više reči,strašno sam se potrsao

Deniro

pre 7 godina

A mogao je Sasa Jankovic da proda svoju prangiju i da pare posalje nesrecnom decaku....

petar

pre 7 godina

Mogao je i naš vođa da ispuni obećanje da nam bude bolje pa se ovo ne bi desilo.

pera

pre 7 godina

O kojoj vi socijalnoj pomoci pricate ovde?Direktor Centra napise da gradjanin ne ispunjava uslove,uprkos dokumentima na osnovu kojih ispunjava uslove,Proticeva iz Ministarstva za socijalnu politiku potvrdi nalaz direktora i dobice novcanu socijalnu pomoc MALO SUTRA. Inspekcija Ministarstva ne postupa protiv njihovih radnika. ovaj komentar naravno da nece biti objavljen jer nije u skladu sa uredjivackom politikom Informera i slicnih....

Beti

pre 7 godina

Tuga i jad. Šta su radili centar za socijalni rad, opština. ZAR NIko nije hteo da pomogne. IMAJU para da plačaju pevaljke, da daju za rijalitije.Niko danas ne pita kako zive i penzioneri sa 12000. Bitno je da su sebi nabili plate da imaju za alhohol, starlete, za torbe.Sramite se svi do jedan!

nidzo

pre 7 godina

PA DETE STA U RADI OD SEBE TO NIJE RESENJE PA MAKAR I DA NISI ZAVRSIO SKOLU IMA POSLA I BEZ SKOLE DANAS KOLKO VOLIS A SRAMOTA JE DRUSTVA I DRZAVE STO JE DOZVOLILA DA TO UCINIS ZATO NAM JE SVAKO DNEVNO OVAKO SE DESAVA JA APELUJEM DA SE OVO ZLO ZUSTAVI I TO ODMAH POD NAZNAKOM HITNO AKO OVAKO NASTAVVIMO OSTACEMO BEZ DECE SRBIJA JADNA STO SI DOZIVELA APELUJEM NA PRESEDNIKA PREMIJERA VLADU C ZA SOCIJANI RAD GDE GOD IMA OVAKVIH PORODICA BEZ STRUJE I DA DECA NEMAJU ZA SKOLU ODMA DA SE TO RESI DA DECA NEPLACAJU AUTOSBUS NEGO CENTAR ZA SOCIJANI RAD I DA SE DECI UVEDE U SKOLU SVAKU DORUCAK OBAVEZAAN I MESCENE KARTE ZA PREVOZ NAROCITIO DECI BEZ RODITELJSKOG STARANJA JEL NEKI NEMAJU RODITELJE KOJI SU UMRELI A NEKIM SU POGINULI ITD APELUJEM NA SVE DRZAVNE ORGANE DA OVO BUDE POSLEDNJE DETE KOJE SE OBESILO I NEK OVO DETE BUDE SIMBOL SVE DECE KOJA CE IMATI KARTU ZA AUTOBUS DO SKOLE A JADNOJ MAJKI ISKRENO SAUCESCE A DETETU LAKA TI CRNA ZEMLJA I POCIVAJ U MIRU

Nesa

pre 7 godina

Tuga. Ugasio se jos jedan mladi zivot a nije moralo tako biti. Imamo da placamo bahacenje raznih probijsveta Jovanovica, Tadica, Zivkovica, Canaka i koga sve ne a nemamo za minimum potreba dostojanstva nasoj mladosti i buducnosti. Silna me teskoba zbog toga pritiska. Nisam za uravnilovku, ali ne zelim ni ovo, a, bez da se da sansa da zeli i postigne bolje. Saucesce porodici, i molba bogu da nam oprosti ovaj i slicne grehe zbog ne znanja, a oni koji su znali ili trebali da znaju, debelo da se zagledaju u sebe i razmisle.

pauna

pre 7 godina

lepo nam je 1999 god porucila usa politicarka srpsko dete nece imati osmeh za buducih trideset godina,izgleda da je vestica bila u pravu

zima

pre 7 godina

Imaju pare za 2 arapina sto ja amerika uvalila iz guatame dobili stan besplatno lijecenje hranu platu ili socijalu pa 4 ooo arapa sto su zatrazili azil u Srbiji,pa ovi Srbomrzci sto primaju plate a u nekoj opoziciji,cj,vi,canak,btadi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija