• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

02.09.2016

21:24

LAŽNI POLICAJCI PRETUKLI IKERA: Ivanu Pavloviću osuđenom za šverc kokaina, polomili rebra i razbili glavu!

Vesti

LAŽNI POLICAJCI PRETUKLI IKERA: Ivanu Pavloviću osuđenom za šverc kokaina, polomili rebra i razbili glavu!

Podeli vest

Ivana Pavlovića Ikera (42) petorica momaka koji su se lažno predstavljali kao policajci pretukla su juče ispred splava „River” u Beogradu i tom prilikom mu slomili tri rebra i jagodičnu kost

Napadači su mu uzeli ključeve od automobila, stana, lična dokumenta, 1.000 evra i oko 20.000 dinara. Policija intenzivno traga za njima.

- U Urgentni centar primljen je Pavlović, kome su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma rebara i jagodične kosti. On se sada oseća dobro, ali će uskoro biti podvrgnut operaciji. Svestan je i komunicira sa osobljem - objašnjava naš sagovornik iz bolnice.

Iker je policiji ispričao da je napadnut u parku ispred splava „River” na taj način što su mu prišla petorica momaka koja su se predstavila kao policajci. Međutim, kada je shvatio da su lažu, već je bio kraj. Tukli su ga nogama, rukama i drškom pištolja dok se nije onesvestio.

- Uzeli su mi celu torbicu u kojoj mu je bilo sve. Dokumenta, novac, ključevi od kola i stana i dva mobilna telefona. Ne bih mogao sada da ih prepoznam i nije mi poznat razlog napada - rekao je Iker policiji.

Napad i pljačka su se dogodili kada je Pavlović krenuo kući nakon provoda. Niko od očevidaca incidenta nije mogao policiji da da opis napadača.

Inače, Specijalni sud u Beogradu osudio je krajem prošle godine na deset godina Ivana Pavlovića, zvanog Iker, zbog šverca narkotika iz Južne Amerike, a trojicu njegovih saradnika na kazne zatvora od četiri do osam godina, dok je okrivljeni Branislav Čolević oslobođen optužbi usled nedostatka dokaza.

Pavlović je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 10 godina zbog krivičnog delа neovlаšćene proizvodnje, držаnja i stаvljаnja u promet opojnih drogа i krivičnog delа fаlsifikovаnja isprаva.

Njegov saradnik Velimir Krivokapić zbog šverca narkotika osuđen je na osam godina zatvora, dok su Radoš Zečević i Radoja Radulović zbog istog krivičnog dela osuđeni na četiri godine

Bomba pod „maserati”

Ivan Pavlović je diplomirani nautičar i bio je angažovan u Agenciji za posadu „Perun” u „Thome Ship Managementu” i sa tih pozicija rukovodio je celokupnom grupom. On je uhapšen u junu 2009. godine, kada je pokušao da pobegne ka Crnoj Gori, nekoliko dana pošto je ispod njegovog automobila marke „maserati”, koji je bio parkiran u centru Beograda, otkrivena bomba.

Pavlović i njegovi saradnici uhapšeni su u okviru šire međunarodne policijske akcije u kojoj je za krijumčarenje droge osumnjičeno 36 osoba, a zaplenjena 274 kilograma kokaina i više od tri miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
OSUDJEN A IDE U PROVOD

pre 7 godina

O GOSPODE BOZE! Sta ceka Apelacioni sud da ponisti presudu? Ili da mu kupe limud i zamole ga da ide u zatvr??

Bata

pre 7 godina

A sto nije u zatvoru kada je osudjen za navedena krivicna ?

bata

pre 7 godina

Hapsite sirotinju kada ukrade hleb i mleko u prodavnici da decu prehrane, a koliko vtdtm osim toga sto je dobio batine, njemu i nije tako lose provodi se troskari mukom zaradjeno , e gde ja to zivim???? Zar tamo gde se kriminal isplati ????

Oskar

pre 7 godina

Na slobodi je jer je gotovo 5 godina bio u pritvoru.On je gotovo svoju kaznu u pritvoru odsluzio.A pritvor i zatvor ne mogu se porediti.U zatvoru covek ima pravo na telefon na slobodne vikende na ljubavne posete i brojne aktivnosti koje u pritvoru nisu moguce.U pritvoru je covek iza brave 23 sata.Jedan sat setnje je sve sto moze da dobije.Pa tako pametnjakovici sada znate zasto je na slobodi.Jer mu je ostalo jos 2 god da odsluzi a pritom skoro milion jemstva u nekretninama dao.Drzava jedva ceka da pobegne osta joj milion....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17