• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

03.09.2016

23:19

VLADIMIR I ZORAN MARJANOVIĆ U POLICIJI: Svekar i muž svirepo ubijene Jelene tvrde da nisu ponovo saslušavani?!

Vesti

VLADIMIR I ZORAN MARJANOVIĆ U POLICIJI: Svekar i muž svirepo ubijene Jelene tvrde da nisu ponovo saslušavani?!

Podeli vest

Vladimir i Zoran Marjanović, svekar i muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović, ponovo su bili u Upravi policije u Beogradu

Zorana i Vladimira Marjanovića novinari su zatekli malo posle 10 sati kako ulaze u Upravu policije. Oni su svoj automobil, metalik sivi "mercedes", ostavili na MUP-ovom parkingu zaplenjenih automobila, a potom ušli u zgradu u Ulici despota Stefana.

JELENINO UBISTVO NIJE ZABORAVLJENO: Policajac dao Zoranu klimav alibi, sklapaju se kockice koje će dovesti do ubice!

Marjanovići su se u policiji zadržali nešto duže od sat vremena. Zoran Marjanović tvrdi da je povod njihovog ponovnog odlaska u policiju bilo preuzimanje stvari koje su im policajci krajem aprila odneli iz porodične kuće na ispitivanje.

- Otišli smo po još neke stvari koje su ostale u policiji. Ni sa kim nisam pričao o istrazi Jeleninog ubistva, niti kako ona teče. Ne mešam se u rad policije, ali ono što sam primetio jeste da na rešavanju Jeleninog ubistva inspektori rade kao prvog dana - rekao je Zoran Marjanović ističući da ni on, ni njegov otac Vladimir nisu ponovo saslušani.

ZORAN MARJANOVIĆ SPREMA PESMU O JELENI: "Zagrli je Bože" uklesaće na nadgrobni spomenik na dan njenog rođendana!!

Marjanovićima je policija krajem aprila iz porodične kuće odnela kutiju sa strelama i samostrel, tepih, mušku kožnu jaknu i nekoliko crnih kesa punih stvari.

Predmeti su odneti na biološku analizu kako bi se utvrdili eventualni tragovi koji bi pomogli u istrazi i odveli do ubice Jelene Krsmanović.

JELENA MARJANOVIĆ BI DANAS NAPUNILA 34. GODINE! Porodica danas podigla spomenik, MALA JANA SVAKOG DANA PITA ZA MAMU!

Od ubistva Jelene Krsmanović prošlo je tačno pet meseci. Njeno telo pronađeno je 3. aprila u kanalu, pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, dan nakon što je njen nestanak prijavio muž Zoran.

On je prijavio da je Jelena otišla na trčanje na nasipu, dok se on igrao sa njihovom petogodišnjom ćerkicom. Jelena se nikad nije vratila sa trčanja, a njeno telo nađeno je sa više teških povreda glave, od kojih je preminula.

Ubistvo pevačice podiglo je Srbiju na noge, ispitani su skoro svi meštani Crvenke i Borče, među kojima su i svi članovi porodice Marjanović.

MARJANOVIĆI NA GROBU UBIJENE JELENE: Muž Zoran proklinje ubicu, sverkrva Zorica nije došla?!

Marjanovići su u više navrata bili i poligrafski ispitivani. Međutim, ubica još nije pronađen.

SUROVO UBISTVO ZVEZDE GRANDA INTRIGIRA SRBIJU: Jeleninog ubicu mogu da nađu samo slučajno?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rada Matic

pre 7 godina

Steta sto niste tamo i ostali..Verovatno ste isli da doplatite opet,da bi "jadni" bili na slobodi

Rada Matic

pre 7 godina

A sto ne pita onako malo radi reda,kako ide istraga i dokle su stigli?? Ahaha pa lepo ti kazem CUTIII pametniji si kad to sektasko du*e ne otvaras!!!! Zar te ne zanima kako stvari stoje?? A to si u pravu da rade isto "dobro" kao i prvog dana,prva tvoja pametna izjava...

MM

pre 7 godina

I ne smeta mu što je istraga ostala na istom kao i prvog dana? Kada je ubijen onaj mafijaš u Belvilu, mesto zločina je obezbeđeno, imali su zaštitna odela, rukavice. Ubijena nevina žena, ništa nije obezbeđeno (zato što nasip i nije mesto zločina), prolazi ko hoće, ostavljaju njeno telo u kanalu u toku noći, inspektori kao na kafu da su došli... O ubistvima mafijaša se daju zvanične izjave, a o Jeleni je zvanično bilo samo da su je našli mrtvu.

LJILJANA

pre 7 godina

Rado, tvoje reci ISTO DOBRO na Zoranove reci "kao prvog dana"/ kojom je okarakterisao njegovo vidjenje angazovanosti istrazitelja na slucaju/ je tvoj dodatni sarkazam, ne njegov.Razumem tvoju ozlojedjenost na policiju zbog sporog pomaka u istrazi ali i inspektore koji rade pod otezavajucim okolnostoma, pritiskom javnosti zbog nekih propusta u istrazi koje su se desile.Ljidi nisu bezgresni, u zivotu i radu grese i te greske su nadoknadive i oprostive.Za osudu su radnje koje cinimo svesno i sve rabote kojima druge potkopavama da bi profitirali i svoju sujetu zadovoljili. Mislim da Marjanovice interesuje tok istrage ali ne traze odgovor da se njihova znatizelja ne protumaci kao tvoj izrazen sarkazam ili sumnjiva znatizelja... Uverena sam da inspektorima u podsvesti odzvanjaju reci Jane: "Da li ste nasli moju mamu, izgubila se negde u travi"..... Rado, to sto su Marjanovici sada tihi moze da se protumaci i pritiscima sa svih strana i pogorsanim zdravstvenim stanje Jelenine majke... Posto si u kasne sate ostavila tri komentara savetujem ti da pred spavanje ne mislis o sektasima, vesticama pa ces pobediti nesanicu koja te muci.

Rada Matic

pre 7 godina

ahahaha...a ja tebi savetujem da napises knjigu,vidim da ti "dobro" ide...

LJILJANA

pre 7 godina

u svakom slucaju bolje nego tvoja 'istraga"

nada

pre 7 godina

Oni su vec isli po zaplenjene stvari tako da ova njihova izjava sigurno nije tacna ! Jedno mi nije jasno otac i sin su vezani kao sijamski blizanci pa svuda idu zajedno - sto govori da su u dilu jedan drugom govore sta da kazu da nebi pogresili ! Marjanovici bili vi ubice ili ne jedno je sigurno vi krijete nesto ili nekoga ili stitite sebe ili ......................?????????????? Pucicete kad tad !!!!!!!!!!

Rada Matic

pre 7 godina

Vestica ZLOrica je ubila..Pala bi na to pitanje na poligrafu,zato ga odbila dva puta..Svi su znali odavno koji dan ce to uraditi,mesto,vreme,svee...Monstrum od svekrve je KRIVA NAJVISE..Ali,voli je vrh i ne vredi nista

Inpektor

pre 7 godina

Meni, posle svega što se desilo, ostaje da verujem da je sinovac naručio ubistvo, možda i pobrinuo za ćutanje...

u magnovenju

pre 7 godina

Da su ih u startu dobro istamburali, priznali bi sve. Ovako od svega toga nema nista.

rada mrak33

pre 7 godina

Gde je moja imenjakinja od Bec i dali je jos zivi u Borci kao postanar ili je u kuci prijatelja sa fejzbuka?

MM

pre 7 godina

Oni bi se više uznemirili kada bi im pauk odneo auto! Savršen zločin ne postoji, postoji samo neko iz vrha ko vas štiti. Ali i taj neko će nekad pasti sa vrha...

Andja

pre 7 godina

Koliko puta do sad su preuzimali stvari , jesu im ispraznili kucu , pa vec par puta ih preuzimaju ?!...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija