• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.09.2016

09:43

SA SVADBE U SMRT! Nina i Đorđije poginuli u direktnom sudaru, teško povređena ćerkica (4) U BOLNICI PITA ZA MAMU I TATU!

Vesti

SA SVADBE U SMRT! Nina i Đorđije poginuli u direktnom sudaru, teško povređena ćerkica (4) U BOLNICI PITA ZA MAMU I TATU!

Podeli vest

Beograđani Đorđije (31) i Nina (36) Petrović su poginuli, a njihova ćerka A. P. (4) je povređena u direktnom sudaru na povratku sa svadbe u Čajniču u BiH, Dete u bolnici pitalo za roditelje

Devojčica još ne zna da su joj otac i majka mrtvi, ne znam kako ćemo to da joj saopštimo
Rođak Petrovića

Bračni par iz Beograda Đorđije (31) i Nina (36) Petrović u nedelju su poginuli, a njihova ćerka A. P. (4) teško je povređena u udesu kod Zvornika u BiH, na povratku sa svadbe Đorđijevog rođaka u Čajniču.

Devojčica je prebačena u tuzlansku bolnicu u teškom stanju. Nakon operacije, čim je otvorila oči, pitala je gde su joj tata i mama.

Kako saznajemo u zvorničkoj policiji, Đorđije je radio kao lekar u Domu zdravlja na Novom Beogradu, a rodom je iz Čajniča, dok je njegova supruga Nina iz Milića. Supružnici su u subotu sa ćerkicom bili na svadbi kod Đorđijevog rođaka.

Sahrana danas

Bračni par Petrović, Đorđije i Nina, koji je u nedelju poginuo u udesu nedaleko od Zvornika, biće sahranjen danas u zajedničkom grobu na lokalnom groblju u Čajniču.

- Nakon svadbenog veselja, Petrovići su prenoćili kod rođaka. U nedelju su se uputili prema Beogradu, a do tragedije je došlo oko 15 sati, na delu magistralnog puta između Milića i Zvornika. "Škoda" kojom je upravljala Nina Petrović iznenada je prešla u suprotnu traku puta i direktno podletela pod kamion "mercedes", koji je naišao u susret. Pretpostavlja se da je Nina zaspala za volanom, ali vozilo je poslato na veštačenje kako bi bili sigurni da uzrok nije bio kvar - naveo je naš sagovornik iz zvorničke policije.

Sudar je bio strahovit, a vatrogasci su nekoliko sati sekli delove smrskane "škode" kako bi izvukli tela stradalih. Devojčica, koja je bila na zadnjem sedištu, zadobila je teške povrede, zbog čega je juče operisana.

Informer

"Škoda" koju je vozila Nina prešla je u suprotnu traku i udarila u kamion. Pretpostavlja se da je zaspala

Rođak Petrovića iz Čajniča kazao nam je da ona srećom nije ugrožena.

- Kada se probudila iz anestezije, posle operacije, dozivala je oca i majku. Još ne zna da su joj roditelji mrtvi, ne znam kako ćemo to da joj saopštimo - kaže rođak.

On dodaje da su Đorđije i Nina u nedelju krenuli kraćim putem prema Beogradu jer su žurili kući zbog posla.


UŽASNA NESREĆA KOD ZVORNIKA! Bračni par iz Beograda poginuo, dete teško povređeno!

- Obično su išli preko Užica za Beograd, ali su hteli da stignu na vreme da bi se spremili za posao u ponedeljak, zbog toga su i krenuli na Zvornik - navodi on.

Kolege nastradalog Đorđija iz Doma zdravlja na Novom Beogradu bile su u šoku kad su čule za tragediju.

- Poginuo je jedan divan mladi čovek, lekar, roditelj... Jadno dete je ostalo siroče, tuga do neba - rekao je kolega nastradalog lekara. 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija